Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Para Sorunu Var?(Nazar Değdi Ayrılıyoruz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani bu sözlü gibi birşey değil ki. Tanıştığımız gün doğum günüydü ve ben bilmiyordum bunu daha sonra zaten geride kalan doğum günün için dedim.
  • [Deleted by Admins]
  • ya kiz sıkıldı bahane uyduruyor yada asiri duyarli eger olay duyarli olmaksa isin cok kolay benim tarzim bu de ve ona inandir zaten iliski bir noktaya geldikten sonra insan 1 coladan 2 petle icebilecek hale geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravunos -- 5 Haziran 2007; 18:22:46 >
  • ..::Hurricane::.. sizinde uçurum varmış be dostum.
  • hacı ben böle bi kız bulsam sevdiğim ..beni seven.. ve para sıkıntısı çekiyoruz diye ezildiğini düşünüp benimle görüşmek istemeyen bi kız... valla ne yapar eder onu ikna ederdim.. yukardaki arkadaşın dediği gibi türünün son örneği bunlar... valla tebrik ettim kızı.... uzun zamandır DH den hiç bi kızı tebrik etmiyodum ..

""paranın olup olmaması umrumda değil"" derken sinirlen sars onu .. ""seni çok seviyorum anlsana gerizekalı!! "" de .. o zaman inanır bi anda belki

• Ya zaten yumuşattım dedim illa okul çıkışına gelince biyere mi gitmek lazım. Eve kadar yürürüz amaç beraber olmak değil mi dedim. Haklısın senden sakladığım içinde özür dilerim dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

hocam yanlış anmala beni!! Sakın olaki oyuna gelme !!

evet..

masumiyet ile şeytanlık arasındaki salıncakta gidip gelen kızlardan da olabilir tabi..

• İyi bi insana benziyosun,kızın gerçekten bi sorunu var gibi.
    Çek karşına konuş ciddi ciddi
  • Havalar sicak.İlla cafelere vs gitmek para harcamak zorunda değilsiniz.Parklara gidin oturun,gezin dolaşın,simit yiyin kız arkadaşın rahatsız oluyorsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Havalar sicak.İlla cafelere vs gitmek para harcamak zorunda değilsiniz.Parklara gidin oturun,gezin dolaşın,simit yiyin kız arkadaşın rahatsız oluyorsa.

Zaten bende bunu söyledim. Benim onu bu şekilde istemeyeceğimi falan düşünüyordu. Yani para olmayınca sanki para için beraberiz. Her insanın zor zamanı olur.
  • kızın psikolojisini çöz ve ona kendisinin ne düşündüğünü söyle ...

sen ezildiğini vs. yi düşünüyosun biliyorum ama ben seni seviyorum ve senin paran yokken bazı şeyleri saklaman gizlemen bana çok saçma geliyo de... ayrıca yalan söylemiş oluyosun ve bu kötü bişi biliyosun de... benim param olmasa sen de aynısınmı yapmazmısın... ben kötüyken sen bana yardım ediceksin.. sen kötüyken ben sana yardım edicem de... kafaya takılcak bişi değil bu parasızlık sorunu daha önemli şeyler var... ilklkede bişiler yiyişp içmek zorunda değiliz gezeriz dolaşırız de.. ((heryer simit cafe dolu)) .. dizilerdeki filmlerdeki ufak şeyleri sorun eden kız tipleri gibi davranma biraz daha mantıklı güçlü ol de... bana güven de... de anam de............

.... en iyisi getir kızı ben ikna ediyim hacı yaa :D

• Darkchild hocam bunları ben 2 saat önce yaptım konuyu açtıktan sonra tamamdır işlem. Dedim bende para olmaz sen harcarsın sende olmaz ben harcarım. Nolucak önemli mi falan dedim.

Aman sakın.
  • Darkchild sakın yaklaşma tırsıyorum senden.
  • niyeki naptım ben cidden ya
  • up.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Mesela geçen hafta yüzük almıştım ikimize ve daha vermedim. Az önce tutturmuş yarı parasını ben verecem olmaz diyor.

Bundan birkaç yıl önce lise son sınıfa giderken ben de almıştım kız arkadaşıma bir yüzük.

Gerçi lise son sınıfa gelen her çift mutlka bir yüzük olayına giriyor anladığım kadarıyla...

Sonrasında ÖSS şu bu derken ne o hatun kalıyor ne yüzük ne bir şey...

Hey gidi günler hey diyoruz ve yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz...
  • Mesela bundan ziyade birde güzellik sorunu var. Güzel olmadığını etrafında çirkin bir kız olduğunu falan düşünüyor. 2 aydır beraber olmamıza rağmen güzel değilim sebebiyle hiç fotoğrafımız bile yok. Az önce bu yüzden baya tartıştık anla artık benim güzelliğe paraya önem vermediğimi falan dedim.

Msnden çıktı ve ağlamak istiyorum dedi. Ki aradığımda da ağlıyordu 1 saatlik konuşmadan sonra normale döndürdüm ama neden böyle düşünüyor anlamıyorum.

Şu var gerçi grubundaki arkadaşları okulun en popüler kızları. Benim kız arkadaşım ise onlara göre dikkat çekmeyen birisi zaten ilk beraber olduğu insanım ama bir türlü yenemiyor bunu.
  • fazla üstüne düşme ve konuşurken her kelimene çok dikkat et çünkü üzgün olduğu zaman normal şeyleri bile farklı anlayıp daha da üzülebilir
  • evet dikkat et konuşrken ... anladığım kadarıyla çok hassas... ve sen onu yönlendirirsen.. doğru cümlelerle ikna edersen... güçlü olup onun için bişiler yaparsan yapabileceğini gösterirsen... kız sana çok pis bağlanabilir bile.. kız zayıf karakterli sanırım biraz... bişi dicem ama yanlış anlama... kıza iyi davran,güt onu ,eğit her konuda... atıyorum sınavlara giriyosa başarılar dile yardım et her konuda... ama pokunu çıkarmadan .. yoksa şimarır valla ne sen nne de başkası tutamaz... şimartmaya gelmez bunlar... sen kızı kendine bağlamaya çalış sonuç olarak... parayı da şunu da bunu da taksa kız ssenin elinde kalır hiçbiyere kaçamaz.. eninde sonunda sana gelir..
  • Darchild zaten bağladım bağlayacağım kadar.

Açıkçası şimdiye kadar gördüklerim içinde beni en çok seveni diyebilirim. Ki benimde en çok sewdiğim insan. Daha öncekilere bakarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.