Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Para Sorunu Var?(Nazar Değdi Ayrılıyoruz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Hepinize iyi günler.

Kız arkadaşımla çok güzel giden bir birlikteliğimiz var 2 aydır. Bugünlerde ailesinden dolayı para sıkıntısı çekiyor ve benimle görüşmek istemiyor sanki eziliyor gibi düşünüyor. Benim için para veya giyim kuşam bu tarz şeyler hiç önemli değildir bunu onada belirttim ama ben üzülmiyim diye böyle diyorsun dedi.

Yani para nedir ki kazanılır kaybedilir tekrar gelir. Ama mutluluk hiçbirşeye değişilmez. Benim düşünceme göre. Bu sorunu nasıl anlatabilirim ama bir türlü bulamadım.

Karşımda ezildiğini düşünüyor. Ve bu yüzden bi süre uzak kalalım falan diyor ailesindeki sorunlar düzelene kadar.

bence senden sıkılmış yada bu ilişkiden sıkılmış ancak dayandiracak bir kapı bulamiyor ve para konusunu dert ediyor ..

duşunsene sen birini seviyrosun ama para olmadigi icin ondan uzak duruyorsun boyle bisi olmaz derim ben..kendini anlatirsin ve karşi taraf seni boyle kabul ederse ne mutlu sana etmezsede biter zaten..burda hem sana rahatsizligini dile getirioyro hemde senden uzak duruyor

egerki aşkın sevginin deger vermenin ne odlugnu biliyorsan bu tongaya duşmessin

deger vedigin birinin yaninda olmak hoşuna gider ve bu her şartta gecerlidir bu budur benim icin

bence KIZ AYAK YAPİOR 2 aylik bi ilişkiymiş zaten ..
    keep yourself

• quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

sen bu kızı kaçırma, parada gözü olmayan türünün son örneği bunlar

• HİGHend SANA katılmıyorumm çünkü çoook nadir de olsa böle cici kızlar var.. ha ama ben açık kapı bırakmıyo değilim her kıza yağtığım gibi..bbunda da sakatlık olabilir evet ama bence yok .. bu özel bi kız

*sanırım kafama saksı düştü
  • Vay be darkchild'dan böyle yorumları duyuyorsak ciddi bişey var demektir. Şaşırdım doğrusu.

HighEND : Senin yorumuna gelecek olursak. Sıkılmış olsa direk söylerdi, ve seni sewiyorum çok özledim yarın gel demezdi.

Ki bu sorunu çözdük yarın görüşecez. Dedim çok saçma düşünüyorsun her zaman ikimizin parası olacak diye birşey yok insanlık hali olabilir. Bigün sen bigün ben idare ederiz bundan doğal bişeyde yoktur dedim. Haklısın senden saklamamalıydım falan dedi özür diledi.

• abi allah mutlu etsin kızın değerini bil.. herkes böle kız arıyo fellik fellik.. ben hala böle kızların yaşadığını bilmiyodum... en son fener türkiye kupası aldığında vardır böle kızlar zannediyodum :D

kaşı gözü oynayan kız tiplerinden bıktım.. bide ben bulsam şöle narin masum uyuz bi kız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild
    .. en son fener türkiye kupası aldığında vardır böle kızlar zannediyodum :D

o kadar oldu mu beya(bende fenerliyim)
  • kızların işine akıl ermez
  • Selamlar, saygılar,

Kıymetini bil çünkü bir kızın ilk erkeği olabilen %5lik bir gruptansın.(Ben de bu gruptanım ve kendimle gurur duyuyorum)

Çok hassas bir durum bu. 4 senedir beraberiz kız arkadaşımla, ilk zamanlarda neler çektim bir bilsen. Aynen senin anlattığın gibi bir insandı o zamanlar. Çok hassas, çok narin. Çok dikkatli davran, kırma incitme onu. O zamanlar memur çocuğu olduğundan ve 3 çocuk okuduklarından maddi durumları pek iyi değildi, bir keresinde cebimdeki 20 liranın 10ytlsini vermek istemiştim, 2 saat tartışmıştık, almamıştı. Sonra gizlice çantasına koydum ben de. Üzerine hiçbirşey söylemedi, acaba farketmedi mi diye düşünürken 5 gün sonra bana çıkartıp parayı verdi ve çok teşekkür etti. Parayı almadım, alırsam büyü bozulur dedim. Birbirini gerçekten seven insanların arasında paranın pulun lafı olmaz dedim. Oturduk konuştuk. Böyle şeylerin olabileceğini çok uygun bir dille anlattım. Sen ödersin, ben öderim bunlar sorun değil dedim. Benim cebimde varken senin cebinde olmaması bana dokunur dedim.

Yeri geldi bende para olmadı, onun parasını harcadık. Bende para olmadığında, hesabı kendisi ödemek istemiyordu, bana cüzdanını veriyordu, böylesi daha uygun olur diyordu ve bu tarz davranışlar gururumu o kadar okşuyordu ki, düşünsene hesabı kendi ödemek istiyor ama herkesin yanında çıkartıp senin vermeni istiyor, kendini kötü hissetmeni istemiyor. Bunlar süper duygular. Aramızda hiçbir gün paranın pulun lafı olmadı o günden sonra ve olmayacak da.

Onu seviyorum. Onun ilk aşkı benim ve bunun değerini çok iyi biliyorum, ona kendini çok özel olduğunu hissettiriyorum. 18 yaşında başladık, 22 yaşımıza geldik. İnşallah evleneceğiz ve bir ömür boyu mutlu olacağız.

Şimdi 15. çıktığıyla sorun yaşayan kız da ilk kez birisiyle çıktığında sorun yaşamıyordu emin ol. Yaşadıkları onları bu hale getirdi. Erkek onu terketti, sarsıldı. Erkek onu aldattı, güveni eksildi. Erkek onu kullanmaya çalıştı, bir izin vermedi iki izin vermedi, üçüncüde kendisini bıraktı. Çıka çıka, deneye deneye bu hale geldi. Ama şu an senin kız arkadaşının herşeyi tam Lütfen bunun değerini bil, sorunsuzluğun ve aşkın keyfini yaşa,onu incitme, ileriyi de gör.

Tekrar saygılar sunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 5 Haziran 2007; 16:04:26 >

• Hakkaten de ortada bir oyun yoksa, gerçekten tebrik etmek gerek kızı, kaçırma derim bende bu kzıı, değerini bil...
  • Sağlam kızmış Yanlış anlama ama bunların soyu artık tükendi sanıyordum , ne yap et ciddi olduğuna inandır (üzülmeyeyim diye söylüyorsun dediği için ) .
  • +++100 yani kızı seviyorsan ona eşinmiş gibi davran bence

Onu eşin miş gibi gördüğünü anlatmalısın bence bende parasız geziyorum İst Üniv tabi bir şeyler yapmak zorundayız kurs olsun başka şeyler olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

sen bu kızı kaçırma, parada gözü olmayan türünün son örneği bunlar
  • kız olsun erkek olsun
    karşı cins ilişkilerinde bu maddi konular o kadar ince ve incitici olabiliyor ki. çok çok dikkatli ve toleranslı olmak lazım.
  • Benim hatun da sürekli pahalı yerlere beni davet ediyor ve hesabı hep ben ödüyorum. En son Fensi denen bir disco da 385 YTL hesap ödettirdi. Üstelik 3 kız arkadaşını daha getirmişti. Neyse ki kredi kartı geçiyordu yoksa o kadar nakit taşımam üzerimde. Bir ara şakayla "Ben bulaşıkları yıkayayım" dedim ama hiç oralı olmadı. Kızın samimiyetine inanıyorum ama nedense akrep var cüzdanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Benim hatun da sürekli pahalı yerlere beni davet ediyor ve hesabı hep ben ödüyorum. En son Fensi denen bir disco da 385 YTL hesap ödettirdi. Üstelik 3 kız arkadaşını daha getirmişti. Neyse ki kredi kartı geçiyordu yoksa o kadar nakit taşımam üzerimde. Bir ara şakayla "Ben bulaşıkları yıkayayım" dedim ama hiç oralı olmadı. Kızın samimiyetine inanıyorum ama nedense akrep var cüzdanında.

Yanlış anlamada, kız seni sömürüyomuş gibime geldi. Baksana arkadaşlarını falan da çağırmış...
  • quote:

Benim hatun da sürekli pahalı yerlere beni davet ediyor ve hesabı hep ben ödüyorum. En son Fensi denen bir disco da 385 YTL hesap ödettirdi. Üstelik 3 kız arkadaşını daha getirmişti. Neyse ki kredi kartı geçiyordu yoksa o kadar nakit taşımam üzerimde. Bir ara şakayla "Ben bulaşıkları yıkayayım" dedim ama hiç oralı olmadı. Kızın samimiyetine inanıyorum ama nedense akrep var cüzdanında.

maşşallah

kızla konuş bi abi yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 5 Haziran 2007; 15:33:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Yanlış anlamada, kız seni sömürüyomuş gibime geldi. Baksana arkadaşlarını falan da çağırmış...

Sadece gibine mi geldi : ) kız tüm arkadaşlarınıda çağarmış yaff

• Temiz kızmış
  • ooooooofff

kıymetini bil!!!

o kadar diyorum.....
  • herşey para deil böle kızlar herkesenin başina
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

kaşı gözü oynayan kız tiplerinden bıktım.. bide ben bulsam şöle narin masum uyuz bi kız

abi koptum ya uyuzz bi kız dedin ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.