Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Para Sorunu Var?(Nazar Değdi Ayrılıyoruz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşlarını çağırdığını önceden söylemişti zaten.
    Benim hatam o kızların yanlarında erkek getireceğini zannetmem. En azından 4 erkek bölüşürdük hesabı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Selamlar, saygılar,

Kıymetini bil çünkü bir kızın ilk erkeği olabilen %5lik bir gruptansın.(Ben de bu gruptanım ve kendimle gurur duyuyorum)

Çok hassas bir durum bu. 4 senedir beraberiz kız arkadaşımla, ilk zamanlarda neler çektim bir bilsen. Aynen senin anlattığın gibi bir insandı o zamanlar. Çok hassas, çok narin. Çok dikkatli davran, kırma incitme onu. O zamanlar memur çocuğu olduğundan ve 3 çocuk okuduklarından maddi durumları pek iyi değildi, bir keresinde cebimdeki 20 liranın 10ytlsini vermek istemiştim, 2 saat tartışmıştık, almamıştı. Sonra gizlice çantasına koydum ben de. Üzerine hiçbirşey söylemedi, acaba farketmedi mi diye düşünürken 5 gün sonra bana çıkartıp parayı verdi ve çok teşekkür etti. Parayı almadım, alırsam büyü bozulur dedim. Birbirini gerçekten seven insanların arasında paranın pulun lafı olmaz dedim. Oturduk konuştuk. Böyle şeylerin olabileceğini çok uygun bir dille anlattım. Sen ödersin, ben öderim bunlar sorun değil dedim. Benim cebimde varken senin cebinde olmaması bana dokunur dedim.

Yeri geldi bende para olmadı, onun parasını harcadık. Bende para olmadığında, hesabı kendisi ödemek istemiyordu, bana cüzdanını veriyordu, böylesi daha uygun olur diyordu ve bu tarz davranışlar gururumu o kadar okşuyordu ki, düşünsene hesabı kendi ödemek istiyor ama herkesin yanında çıkartıp senin vermeni istiyor, kendini kötü hissetmeni istemiyor. Bunlar süper duygular. Aramızda hiçbir gün paranın pulun lafı olmadı o günden sonra ve olmayacak da.

Onu seviyorum. Onun ilk aşkı benim ve bunun değerini çok iyi biliyorum, ona kendini çok özel olduğunu hissettiriyorum. 18 yaşında başladık, 22 yaşımıza geldik. İnşallah evleneceğiz ve bir ömür boyu mutlu olacağız.

Şimdi 15. çıktığıyla sorun yaşayan kız da ilk kez birisiyle çıktığında sorun yaşamıyordu emin ol. Yaşadıkları onları bu hale getirdi. Erkek onu terketti, sarsıldı. Erkek onu aldattı, güveni eksildi. Erkek onu kullanmaya çalıştı, bir izin vermedi iki izin vermedi, üçüncüde kendisini bıraktı. Çıka çıka, deneye deneye bu hale geldi. Ama şu an senin kız arkadaşının herşeyi tam Lütfen bunun değerini bil, sorunsuzluğun ve aşkın keyfini yaşa,onu incitme, ileriyi de gör.

Tekrar saygılar sunuyorum...

Hocam yazında belirttiğin her durumu yaşıyoruz. Aynen dediğin gibi insan çok mutlu oluyor.

Şimdi evine bıraktım yeni geldim.

• evet bir erkek için bi kızın ilki olmak çok zor artık.... kızlar bizden beter... hadtrick yapıyolar valla... birinden diğerine zıplıyolar..

17 yaşlarında bitane buldun buldun.. sonra olayın dozu kaçıyo artık ... kimseyle çıkmamış... kişiliği bozulmamış.. hele böle para konularında hassas bbulmak çok zor... şimdi hepsinin kaşı gözü oynuyo ..paran yoksa yüzüne pek bakmıyolar... (gözlemlerim tabi bunlar.. ben böle bişi yaşamadım allahtan ..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Selamlar, saygılar,

Kıymetini bil çünkü bir kızın ilk erkeği olabilen %5lik bir gruptansın.(Ben de bu gruptanım ve kendimle gurur duyuyorum)

Çok hassas bir durum bu. 4 senedir beraberiz kız arkadaşımla, ilk zamanlarda neler çektim bir bilsen. Aynen senin anlattığın gibi bir insandı o zamanlar. Çok hassas, çok narin. Çok dikkatli davran, kırma incitme onu. O zamanlar memur çocuğu olduğundan ve 3 çocuk okuduklarından maddi durumları pek iyi değildi, bir keresinde cebimdeki 20 liranın 10ytlsini vermek istemiştim, 2 saat tartışmıştık, almamıştı. Sonra gizlice çantasına koydum ben de. Üzerine hiçbirşey söylemedi, acaba farketmedi mi diye düşünürken 5 gün sonra bana çıkartıp parayı verdi ve çok teşekkür etti. Parayı almadım, alırsam büyü bozulur dedim. Birbirini gerçekten seven insanların arasında paranın pulun lafı olmaz dedim. Oturduk konuştuk. Böyle şeylerin olabileceğini çok uygun bir dille anlattım. Sen ödersin, ben öderim bunlar sorun değil dedim. Benim cebimde varken senin cebinde olmaması bana dokunur dedim.

Yeri geldi bende para olmadı, onun parasını harcadık. Bende para olmadığında, hesabı kendisi ödemek istemiyordu, bana cüzdanını veriyordu, böylesi daha uygun olur diyordu ve bu tarz davranışlar gururumu o kadar okşuyordu ki, düşünsene hesabı kendi ödemek istiyor ama herkesin yanında çıkartıp senin vermeni istiyor, kendini kötü hissetmeni istemiyor. Bunlar süper duygular. Aramızda hiçbir gün paranın pulun lafı olmadı o günden sonra ve olmayacak da.

Onu seviyorum. Onun ilk aşkı benim ve bunun değerini çok iyi biliyorum, ona kendini çok özel olduğunu hissettiriyorum. 18 yaşında başladık, 22 yaşımıza geldik. İnşallah evleneceğiz ve bir ömür boyu mutlu olacağız.

Şimdi 15. çıktığıyla sorun yaşayan kız da ilk kez birisiyle çıktığında sorun yaşamıyordu emin ol. Yaşadıkları onları bu hale getirdi. Erkek onu terketti, sarsıldı. Erkek onu aldattı, güveni eksildi. Erkek onu kullanmaya çalıştı, bir izin vermedi iki izin vermedi, üçüncüde kendisini bıraktı. Çıka çıka, deneye deneye bu hale geldi. Ama şu an senin kız arkadaşının herşeyi tam Lütfen bunun değerini bil, sorunsuzluğun ve aşkın keyfini yaşa,onu incitme, ileriyi de gör.

Tekrar saygılar sunuyorum...

Abi seninki sevgili değil melaike emin ol dünyada sayılı böyle kızlar

• Darkchild sanırım bn hepsi aynı kişide olan birini buldum gerçi yaşı tutturamamışsın ama. Ben 18, kız arkadaşım 16.
  • LİSElerin önünde beklicem artık ya... masum efendi kızlar bulmak için.. artık farz oldu ...
  • Mesela bugün olanları anlatayım okula gittim 1 saat civarı okuldaydık. Çıkışta dedim metroyla mı gidelim yürüyelim mi. Sen bilirsin para var ama metroyla gitmek istersen dedi. Sen yanımdayken yürümek daha güzel dedim.

Ve yürüdük falan 1 saat civarı. Sonra evine bıraktım annesinin evde olmadığını söyledi. 2 Saatte oturduk ve konuştuk bu konuları normal olduğunu söyledim ama yüzük konusunda ikna edemedim illa verecem yarı parasını diyor başka bişey demiyor. Çok inatçı. Bende başka zaman bende para olmadığında sen verirsin dedim ama yok diyor bu ikimizinse parasınıda beraber karşılayacaz. Tamam demekten başka çarem kalmadı.

• Abi hangi ara ders calısıyorsun da 2 70 puan alıyorsun valla on parmakta on marifet
  • quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Abi hangi ara ders calısıyorsun da 2 70 puan alıyorsun valla on parmakta on marifet

Önemli olan hepsini dengelemek dostum. Mesela şöyle düşün bugün 7 de bıraktım kız arkadaşımı 4'te buluştuk ama sabah 8-16 arası dersanedeydim. Biraz kız arkadaşımla konuştuktan sonra msn'den ders çalışacam gece 1'e kadar.
  • senin açtığın diğer konulardıa göz önüne alarak bu kızda bir problem olduğunu düşünüyorum ama para konusunda bişey diyemem haklı çünkü bende sevgilimle buluşmaya giderken asla parasız gitmem içim rahat etmez. ama parası yok diye ayrılmayada gerek yok her dakka paramı harcıyorsunuz birlikteyken daha ucuz görüşmeler yapın sizde.
  • suree diğer açtığım konular hatırlayamadım?

Ya utandığı için öyle demişti konuşarak hallettim sonuçta. Aşırı utangaç hiç hayatımda görmediğim kadar.
  • Evde buluşabiliyorsanız evde buluşun daha çok arada çıkın dışarı? hem bölece bişe ısmarlamak, hesap ödemek zorunda kalmazsın, kızda rahatsız olmaz.
  • Aslında görüşmek istemiyor olabilir. Yani olayın para ile hiç ilgisi olmayabilir. Yani senden sıkılmıştır.
    Umarım haksız çıkarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

suree diğer açtığım konular hatırlayamadım?

Ya utandığı için öyle demişti konuşarak hallettim sonuçta. Aşırı utangaç hiç hayatımda görmediğim kadar.

hatırlayamadın demek.. kız arkadaşıyla ayrılan sonra barışan, msn ile ilgili bir topic açan , sonra bide annesiylemi ne tanışmıştın bu topicler sana ait değilmiydi benmi yanlış hatıorlıyorum

• Oydu.Hatta bu kızı ilk önce sevmiyordu sonra sevmeye başlamıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Evde buluşabiliyorsanız evde buluşun daha çok arada çıkın dışarı?

Teklikeli olur...
  • İçiniz fesat kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

suree diğer açtığım konular hatırlayamadım?

hatırlayamadın demek.. kız arkadaşıyla ayrılan sonra barışan, msn ile ilgili bir topic açan , sonra bide annesiylemi ne tanışmıştın bu topicler sana ait değilmiydi benmi yanlış hatıorlıyorum

Ayrılıp barışmak doğrudur, güven sorunu vs demiştim. Hepsini sağladı. Ne dediysem tamam dedi benim istediğim şekilde.
    Msn şifresi vs sorundu senden değerli değil dedi istediğime bakabiliyorum o da aynı şekilde benim. Zaten artık bakmıyorum bile böyle durması yeter.
    Annesiyle tanışamadık daha onun iş programından dolayı.

• evde buluşulmaz bence de... kıza yazık olur valla... barut atewş olayı :D
  • sende parasız kıl kendini..parasız şekilde buluşun.seninde paran olmasın böylece oda rahat hisseder.o senin seviyene çıkamıyorsa sen onun seviyesine in(ekonomik açıdan)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.