Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Para Sorunu Var?(Nazar Değdi Ayrılıyoruz) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: speed need

sende parasız kıl kendini..parasız şekilde buluşun.seninde paran olmasın böylece oda rahat hisseder.o senin seviyene çıkamıyorsa sen onun seviyesine in(ekonomik açıdan)

hahaha çocuk kendini parasız kılar yada parası azmış gibi gösterirse.. kız çocuğu terk edebilir yada bıkabilir ondan (kısa yada uzun vadede).. valla bak bu konuda güvenmem hiç bi kıza... erkek her zaman maddi anlamda güçlü olmalı .. (manevi anlamda da)

+ek olarak : yani arkadaş kendini de kızı da seviyosa her zaman kızdan daha paralı gözükmek zorunda.. hayat bunu gerektiriyo çünkü .. bırak kız kendini az da olsa kötü hisettsin.. kızı elde tutmanın yolu böle şeylerden geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Haziran 2007; 23:20:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

suree diğer açtığım konular hatırlayamadım?

Ya utandığı için öyle demişti konuşarak hallettim sonuçta. Aşırı utangaç hiç hayatımda görmediğim kadar.

hatırlayamadın demek.. kız arkadaşıyla ayrılan sonra barışan, msn ile ilgili bir topic açan , sonra bide annesiylemi ne tanışmıştın bu topicler sana ait değilmiydi benmi yanlış hatıorlıyorum

Ayrılıp barışmak doğrudur, güven sorunu vs demiştim. Hepsini sağladı. Ne dediysem tamam dedi benim istediğim şekilde.
    Msn şifresi vs sorundu senden değerli değil dedi istediğime bakabiliyorum o da aynı şekilde benim. Zaten artık bakmıyorum bile böyle durması yeter.
    Annesiyle tanışamadık daha onun iş programından dolayı.

tamam işte bende bu topiclere dayanarak böyle düşünüyorum bide yaşınız çok küçük daha niye bu kadar herşeyi sorun ediyosunuz anlamadımki. bu kızın sorunları var kendiyle ilgili bence huzursuz bir yapısı var..

• Kendisiyle değil ailesiyle sorunları var diyelim. Annesi ve babası ayrı olduğu için.
  • işte bu ailesiyle ilgili sorunların sonucunda kendisiyle sorunları var kasteddiğim buydu. insan niye kendini çirkin hissetsinki tabi şuda önemli en başta sen onu sevmiyormuşun ya oda kötü ilk seven erkek olursa kız için biraz uğraşırsa kız kendini çok güzel ve özel hisseder.
  • Ya nie evde buluşulmasın ki? ateşle barutsa evet öle.. sevgili deiller mi sonuçta...
  • görünüşe bakılırsa kız iyi birine benziyo.. kız saf temiz kalsın diye.. dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Ya nie evde buluşulmasın ki? ateşle barutsa evet öle.. sevgili deiller mi sonuçta...

Bir laf vardır:

"Bir odada bir erkek ve bayan varsa 3 üncü kişi şeytandır"

Nihayetinde grup oluyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Ya nie evde buluşulmasın ki? ateşle barutsa evet öle.. sevgili deiller mi sonuçta...

Bir laf vardır:

"Bir odada bir erkek ve bayan varsa 3 üncü kişi şeytandır"

Nihayetinde grup oluyorlar.

Kardeş benim olduğum yerde anca bi tane şeytan olur o da benimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Selamlar, saygılar,

Kıymetini bil çünkü bir kızın ilk erkeği olabilen %5lik bir gruptansın.(Ben de bu gruptanım ve kendimle gurur duyuyorum)

Çok hassas bir durum bu. 4 senedir beraberiz kız arkadaşımla, ilk zamanlarda neler çektim bir bilsen. Aynen senin anlattığın gibi bir insandı o zamanlar. Çok hassas, çok narin. Çok dikkatli davran, kırma incitme onu. O zamanlar memur çocuğu olduğundan ve 3 çocuk okuduklarından maddi durumları pek iyi değildi, bir keresinde cebimdeki 20 liranın 10ytlsini vermek istemiştim, 2 saat tartışmıştık, almamıştı. Sonra gizlice çantasına koydum ben de. Üzerine hiçbirşey söylemedi, acaba farketmedi mi diye düşünürken 5 gün sonra bana çıkartıp parayı verdi ve çok teşekkür etti. Parayı almadım, alırsam büyü bozulur dedim. Birbirini gerçekten seven insanların arasında paranın pulun lafı olmaz dedim. Oturduk konuştuk. Böyle şeylerin olabileceğini çok uygun bir dille anlattım. Sen ödersin, ben öderim bunlar sorun değil dedim. Benim cebimde varken senin cebinde olmaması bana dokunur dedim.

Yeri geldi bende para olmadı, onun parasını harcadık. Bende para olmadığında, hesabı kendisi ödemek istemiyordu, bana cüzdanını veriyordu, böylesi daha uygun olur diyordu ve bu tarz davranışlar gururumu o kadar okşuyordu ki, düşünsene hesabı kendi ödemek istiyor ama herkesin yanında çıkartıp senin vermeni istiyor, kendini kötü hissetmeni istemiyor. Bunlar süper duygular. Aramızda hiçbir gün paranın pulun lafı olmadı o günden sonra ve olmayacak da.

Onu seviyorum. Onun ilk aşkı benim ve bunun değerini çok iyi biliyorum, ona kendini çok özel olduğunu hissettiriyorum. 18 yaşında başladık, 22 yaşımıza geldik. İnşallah evleneceğiz ve bir ömür boyu mutlu olacağız.

Şimdi 15. çıktığıyla sorun yaşayan kız da ilk kez birisiyle çıktığında sorun yaşamıyordu emin ol. Yaşadıkları onları bu hale getirdi. Erkek onu terketti, sarsıldı. Erkek onu aldattı, güveni eksildi. Erkek onu kullanmaya çalıştı, bir izin vermedi iki izin vermedi, üçüncüde kendisini bıraktı. Çıka çıka, deneye deneye bu hale geldi. Ama şu an senin kız arkadaşının herşeyi tam Lütfen bunun değerini bil, sorunsuzluğun ve aşkın keyfini yaşa,onu incitme, ileriyi de gör.

Tekrar saygılar sunuyorum...

Abi seninki sevgili değil melaike emin ol dünyada sayılı böyle kızlar

Hocam teşekkür ederim, umarım sana da gönlüne göre birisi denk gelir... Eğer şu an varsa da mutluluklar dilerim...

• Bizede denk geldi seninkisi gibi hocam çok farklı bişey.
  • Nazar değdi be benim sebepsiz kıskançlıklarımdan tartışıoruz hala.
  • Ayrılmak üzereyiz.

Kısaca bahsedeyim. Dün gece kıskançlıklarımdan tartışmıştık. Neyse onları hallettik ama benim yanımda rahat olamıyordu. Çok seviyor ama benim yanımda yanlış bir hareket yapsa onu bırakacağımı veya istemeyeceğimi düşündüğü için sürekli kasıyordu kendini. İlk beraber olduğu insan olduğum için ve yaşıda küçük olduğu için çok zorluyordu kendini. Ben ona ilgi gösteriyordum ama o utangaçlığından, çekingenliğinden sıkıldığından yapamıyordu bir türlü benim kadar ilgi göstermiyordu.

Onun beni haketmediğini benim daha iyi daha güzel kızlara layık olduğumu söylüyordu. Ve bugün resmen bunalımdaydı belliydi yani. Güzel değilim, seni haketmiyorum falan bilmiyorum ne yapacağımı deyip duruyordu. En son böyle gitti gitti. Hayatımda kimseyi istemiyorum. Kimseyi sevmek kendi sorunlarımla onuda mutsuz etmek istemiyorum ve ben sana zarar veriyorum dedi.

Yani ayrılmamız mı gerekiyor dedim. Beni bırak diyordu ben sana göre değilim diyordu. Kimseyi sevmeyecem yapamıyorum olmuyor diyordu. İyi o zaman senin istediğin gibi olsun rahat ol dedim ve yüzüğümü uzattım sende kalsın benden hatıra dedim ve arkamı döndüm gidiyordum sarıldı ve ağladı seni çok sewiyorum dedi. Git dedim ve gitti...

Şuanda konuşuyoruz ama bilmiyorum.

• sende o kadar ısrar etmesene aaa ne yüzüğüymüş bu ya ne gereği var sende kızın hassas olduğu noktalara değiniyorsun habire bu olmaz. bırak unut sadece onunla beraber güzel günler geçirin. başka şeyler konuşun...
    sienin ve onun yaşı kaç sorabilirmiyim acab?
  • quote:

Ayrılmak üzereyiz.

Kısaca bahsedeyim. Dün gece kıskançlıklarımdan tartışmıştık. Neyse onları hallettik ama benim yanımda rahat olamıyordu. Çok seviyor ama benim yanımda yanlış bir hareket yapsa onu bırakacağımı veya istemeyeceğimi düşündüğü için sürekli kasıyordu kendini. İlk beraber olduğu insan olduğum için ve yaşıda küçük olduğu için çok zorluyordu kendini. Ben ona ilgi gösteriyordum ama o utangaçlığından, çekingenliğinden sıkıldığından yapamıyordu bir türlü benim kadar ilgi göstermiyordu.

Onun beni haketmediğini benim daha iyi daha güzel kızlara layık olduğumu söylüyordu. Ve bugün resmen bunalımdaydı belliydi yani. Güzel değilim, seni haketmiyorum falan bilmiyorum ne yapacağımı deyip duruyordu. En son böyle gitti gitti. Hayatımda kimseyi istemiyorum. Kimseyi sevmek kendi sorunlarımla onuda mutsuz etmek istemiyorum ve ben sana zarar veriyorum dedi.

Yani ayrılmamız mı gerekiyor dedim. Beni bırak diyordu ben sana göre değilim diyordu. Kimseyi sevmeyecem yapamıyorum olmuyor diyordu. İyi o zaman senin istediğin gibi olsun rahat ol dedim ve yüzüğümü uzattım sende kalsın benden hatıra dedim ve arkamı döndüm gidiyordum sarıldı ve ağladı seni çok sewiyorum dedi. Git dedim ve gitti...

Şuanda konuşuyoruz ama bilmiyorum.

En başından söylemiştim değil mi
    Bence yüzük olayını hemen kapatmaya bakın belki aranız ozaman düzelir.

• Ya yüzükle parayla alakası yok. İlk baştan bu yana böyle. Bugün gelmiş birde diyor ki. Ben kötü bir kızım neyimi seviyorsun ki. B.k gibi insanım huylarım güzel değil seni kırıyorum üzüyorum sürekli. Mutsuz ediyorum vs.

Ayrıca bana birde öss geçene kadar hiçbirşey yok gibi davranalım normal. Çünkü moralinin yüksek olması lazım diyor. Ondan sonra bakarız konuşuruz diyor. Yani 18 haziran sabahı biteceğini bile bile yaşamak mutlu olmak mıdır.? Yalancı mutluluk olucak 4-5 gün. Çok saçma bence.

Yaş benim 18, kız arkadaşımın 16.
  • Ben her gece yaptığımı yaptım ve seni çok sewiyorum diye mesajımı attım. Cevap vermesende olur ne olduğunu biliyorum dedim. Zaten daha ulaşmamış telefonu kapalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Uzuncelebi -- 9 Haziran 2007; 0:02:12 >
  • dayı gel senle sayısal kolonu çıkarak ya çıkarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: chic-c

dayı gel senle sayısal kolonu çıkarak ya çıkarsa

2 8 9 20 28 31 cıkarsa bi araba cakarsın
  • la akşam akşam iiçinden geldi herhall oynayın millet ya çıkarsaaa :)) hepiniz oynamayın la para çok dağılmasın
  • Sorunlar benimle ilgili değil ama annesiyle konuşacam en azından benden sonra bu kafasındaki saçmasapan düşünceleri atsın diye. Çünkü gerçekten bunalıma girdi denebilir. Tamamen yanlız kalmak istiyorum, arkadaşlarım olmasın sen olma yanlız kalıcam falan diyordu.

Kafayı yedirdik kıza be.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.