Şimdi Ara

Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipi farklıydı diyen arkadaş kameradan falanda mı görüşmedin.fotoğraflar hep aldatıcıdır ama kamera skype olayına gir 3 5 ay sohbet et yanına gidince hiç yabancılık çekmessiniz 40 yıldır tanıyomuş gibi olursunuz hatta.aynı durumda ilişkim oldu.uzun mesafe ilişkisi olanlara özelden taktik verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Yanına geliyosa zaten içten içe seviyodur hocam.bişey hissetmeden evine gelicek kadar rahatsa bilemem yani.ayrıca ilk onun senin yanına gelmesi kalması acaip rahatlığınıda gösterir.gerisi senin biliceğin iş.gündüz gezersiniz orda burda gece de size kalmış.film falan hikaye oluyo genelde ilk 10 dakikadansonra başka yöne kayılıyo:-) hayırlısı

sanırım şu konudaki en mantıklı yorumu sen yaptın dostum, bayramda ben gidicektm yanına ev boş bi kaç gün takılırız birbirimizi tanırız dedi ama, malesef evi boş olmadı, benimde finallerim falan var gidemiyorum bi yere, ben gelirim o zaman dedi o şekilde anlaştık, şurda saçma sapan böbrek muhabbeti yapan, csb diyen insanlara da bi şey demiyorum, kız birazdan bizde olucak artık 3 gün sonra falan mesaj atabilirim konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

oturup kitap okuyun siyaset konusun beyin firtinasi yapin matematik calisin yabanci dil ogrenin ne bilim kizla basbasa yapilcak cok guzel aktiviteler var bunlar gibi

bakanlar kurulu toplanmiyor birader manita bu ye gitsin ne yapacan baska

kadinlara sadece o gozle mi bakiyosun?

Evet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa150

Doktorculuk oynayın.
     Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz

hönkürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

demek biri kızkardeşinle aynı evde 3 gun kalsa ...

sen nasıl dünyaya geldin merak ettim şimdi, leylekler falan mı getirdi acaba?
  • böbrekleri şimdiden sar kızı uğraştırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Beraber namaz kılın.

Nikahsiz yan yana gelmeleri zinadir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

böbrekleri şimdiden sar kızı uğraştırma
    3 gün boyunca hiç yapma güvenini kazan
  • Parçala behçet

• quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Merhaba gençler, internetten tanıştığım bi kız var, bu 7. ayımız ve yarın yanıma gelicek ilk defa yüzyüze görüşücez, ve bu ilişkinin adını koyucaz yarın, birbirimizi görmeden bir şey söyleyelim demedik. 3 gün boyunca aynı evde kalıcaz evden çıkmayı düşünmüyoruz, nasıl vakit geçirebiliriz. Yaşlar 20

Edit : Oo şak şak şak fab fab fab tak tak tak tarzı şeyler yazmanıza gerek yok, öyle bişey olursa olur o fark etmez de. onun dışında neler yapılabilir, bi akşam içmeyi planladık başka bişi yok

Forumdaki cogu insan ki gormemis durumda. Gectigimiz haftasonu sevgilimle birlikteydim evde ayni durumda. Tabi bizimki 3yillik bir iliski. Neyse alisveris yapmalısınız yada sen kendin yap. Kirmizi et alabilirsin ana yemek olarak onun disinda KAV şarap alabilirsin severim ben, ayrica gece icin de cips bira falan doldur dolaba. Aklin cinsellikte olmamali ciddi bir ilişki istiyorum diyorsan. Takilin kendini rahat hissetmesi icin ona birak kontrolu uzerine fazla gitme kizin. Dedigim gibi aklin cinsellikte olmamali, yasayamazsan hayal kirikligi olur; yasarsan da bu kadar beklentiyle istedigin gibi olmaz. Iyi eglenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

3-5 yorum okudum, sen şimdiden 'şapka'yı hazır et. Anlaşılan yengemiz biraz rahat o konularda. ( zaten öyle olmalı, kezbanlığa gerek yok )

Sen filmleri hazırla öncelikle, dolabı'da doldur. (Dışarıdan yemek söylemeyin, beraber hazırlayın)
    Filmler ;

*Beni Unutma ( Yabancı Aşk Filmi)
    *Ya Aşksa( bunu 2 saat önce izledim, fena değil gideri var)

Bu ikisi yeterli

iddia'ya girilecek oyunlar al. ( ödül-ceza sistemi olsun)

1 akşamına içeceksiniz, diğer akşamına film izleyin, öteki akşamına oyun oynayın. Daha ne olsun be.

***** Gerçi DH'de takılanın

+ Aşk Hayatı
    + Seks Hayatı

Olmaz ya, Neyse ( Konu Dalga amaçlı açıldıysa, bu yazılarım haram olsun )

Namuslu kız kezban mı oluyor.

Hay senin zihniyetine

Iliskiye giren kiz namussuz mu oluyor?

Evlenmeden girdiyse,evet

• Bim prezervafi alma sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hottez Horde

quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Merhaba gençler, internetten tanıştığım bi kız var, bu 7. ayımız ve yarın yanıma gelicek ilk defa yüzyüze görüşücez, ve bu ilişkinin adını koyucaz yarın, birbirimizi görmeden bir şey söyleyelim demedik. 3 gün boyunca aynı evde kalıcaz evden çıkmayı düşünmüyoruz, nasıl vakit geçirebiliriz. Yaşlar 20

Edit : Oo şak şak şak fab fab fab tak tak tak tarzı şeyler yazmanıza gerek yok, öyle bişey olursa olur o fark etmez de. onun dışında neler yapılabilir, bi akşam içmeyi planladık başka bişi yok

Forumdaki cogu insan ki gormemis durumda. Gectigimiz haftasonu sevgilimle birlikteydim evde ayni durumda. Tabi bizimki 3yillik bir iliski. Neyse alisveris yapmalısınız yada sen kendin yap. Kirmizi et alabilirsin ana yemek olarak onun disinda KAV şarap alabilirsin severim ben, ayrica gece icin de cips bira falan doldur dolaba. Aklin cinsellikte olmamali ciddi bir ilişki istiyorum diyorsan. Takilin kendini rahat hissetmesi icin ona birak kontrolu uzerine fazla gitme kizin. Dedigim gibi aklin cinsellikte olmamali, yasayamazsan hayal kirikligi olur; yasarsan da bu kadar beklentiyle istedigin gibi olmaz. Iyi eglenceler
    7 ay önce tanıştın ve hiç yüz yüze görüşmedin mi
    dikkat et sen kız diye beklerken eve malum şahıslar gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa150

Doktorculuk oynayın.
     Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz

Ohaaa bu nedir ya

• 3 gun boyunca surekli malum seyi yapmayin, kizin gozaltlari morarir ve kendini yorgun hisseder. Senin de malum organin acir ve hicbir sey icin motive olamazsin zevk hissin ve duygun kaybolur. Degisik aktiviteler yapin surekli evde oturmak evlilige bagliyor iliskiler icin hic iyi olmuyor. Tecrube ile sabit, dinlemezsen de sen bilirsin.

• Ciddiysen borç para iste, çok olmasın 20-30 tl falan, yaklaşımını incele.
  • Hocam kızla evde kalınca sürekli malum iş mi yapılır.tamam o da olur da eve kız atıyorum falan filan malum amaçlı konu değilki bu.herkesin aklına aynı şey geliyo nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

3 gün boyunca seks yapacağınızı sanıyorsunuz ya gülüyorum sizlere. Zamanla anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Hocam kızla evde kalınca sürekli malum iş mi yapılır.tamam o da olur da eve kız atıyorum falan filan malum amaçlı konu değilki bu.herkesin aklına aynı şey geliyo nedense

Valla biz yaptik hocam. Gunde 3-4 yaptik 3. Gun artik bikmistim resmen 1 hafta boyunca bikiktim. Surekli evde oturup evli cifte bagladik birbirimize saygimizi yitirdik sonunda da ayrildik. Bahsettigim sevismek degil, evi uzun sure de paylasmamak gerekiyor. Evli cifte bagliyorsun ask oluyor romantizm kayboluyor saygini yitiriyorsun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.