Şimdi Ara

Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6lı 7li şak şak şak cibili cibili şak şak şakhttp://www.youtube.com/watch?v=ee1YtuHxs70
  • Vampircilik oynayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo şak şak şak fab fab fab tak tak tak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Birlikte oyunlar oynayın

Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz

• internetten buldugun biriyle 3 gun evde kalacak ve şak şak şak fab fab fab tak tak tak olmayacak hadi ordan iddaasina varim fak fak yapmaktan baska birsey yapamayacaklar mesela film acacaklar yarisinda motor olacak film

• Dikkat et erkek çıkmasın hocam.
  • EM ONU

• Gerçekte sevgilisi
     Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 19 Ocak 2015; 21:25:32 >
  • Ona 32 farzı öğret. Sonra bir imam bulup nikah kıy. Sonrada geçmiş namazlarınızın kazalarını kılın. Gördüğünüz gibi yapacak çok şey var imana gelin şeytana değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Tipi farklıydı diyen arkadaş kameradan falanda mı görüşmedin.fotoğraflar hep aldatıcıdır ama kamera skype olayına gir 3 5 ay sohbet et yanına gidince hiç yabancılık çekmessiniz 40 yıldır tanıyomuş gibi olursunuz hatta.aynı durumda ilişkim oldu.uzun mesafe ilişkisi olanlara özelden taktik verilir

kamerada aynı şey merak etme fotoğraflar gibi aldatıcı gerçekte görünce farklı biri gibi gelebilir ki orda da görüşmüşlerdir büyük ihtimal yabancılık çekmekten kaynaklanan bi durum değil bu.
  • hocam kondom almayı unutmayın, bir de arkadaşı varmıymış
  • sapper kullanıcısına yanıt
    Alakası yok.kamerada görüşürsünüz gerisi aranızdaki ilişkiye kalmış.sap gibi aylarca mesajlaşıp birbirini tanımayan tipler var.bide aşık oldum seviyorum lafları.niyetin ciddiyse uzak mesafeysen açar kamerayı sabah akşam görüşürsün tanırsın birbirini.demek istediğim o.yoksa isteyen her türlü birbirini kandırır kekler.en doğrusu yanında olan biriyle ilişki kurmak tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Alakası yok.kamerada görüşürsünüz gerisi aranızdaki ilişkiye kalmış.sap gibi aylarca mesajlaşıp birbirini tanımayan tipler var.bide aşık oldum seviyorum lafları.niyetin ciddiyse uzak mesafeysen açar kamerayı sabah akşam görüşürsün tanırsın birbirini.demek istediğim o.yoksa isteyen her türlü birbirini kandırır kekler.en doğrusu yanında olan biriyle ilişki kurmak tabiki

hayır o arkadaşın dediği ve benim demek istediğim dış görüntüsü farklı gelmiş tipi yani yoksa o söylediklerinde haklısın tabi ki.
  • Pencereyi ac biraz usuyun atlayin yataga yorgani ustunuze cekin saklambac oynayin

• sitrit faytır oynayın
  • Ella-one

• Şapka tak

sağlığınız için...
  • Ben 7 aydır yüzünü görmemene takıldım. Skype falan da mı kullanmıyorsunuz kardeşim ??? 7 ay biriyle görüşsem bırak yüzünü görmeyi evlilik aşamasına gelirdim
  • çok şey yapılır. birinizi bi an şeytan dürtse gittiii :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Merhaba gençler, internetten tanıştığım bi kız var, bu 7. ayımız ve yarın yanıma gelicek ilk defa yüzyüze görüşücez, ve bu ilişkinin adını koyucaz yarın, birbirimizi görmeden bir şey söyleyelim demedik. 3 gün boyunca aynı evde kalıcaz evden çıkmayı düşünmüyoruz, nasıl vakit geçirebiliriz. Yaşlar 20

Edit : Oo şak şak şak fab fab fab tak tak tak tarzı şeyler yazmanıza gerek yok, öyle bişey olursa olur o fark etmez de. onun dışında neler yapılabilir, bi akşam içmeyi planladık başka bişi yok

Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. [İsra 32]

(Ey gençler, namusunuzu koruyun, zina etmeyin! İyi bilin ki, namusunu koruyana Cennet vardır.) [Hadis]

(Gençliğini zinadan koruyan [mümin] Cennete girer.) [Beyheki]

Bir Müslüman olarak görevim sana bunları önermek. Yabbim iman ver bize âmin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.