Şimdi Ara

Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 3 4 yapıyosanız birbirinizi değil sevişmeyi seviyosunuz hocam siz.diğerlerine katılıyorum evet aynı evde yürümez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil bir yoklukmus internetten tanisip bide eve davet etmek senin acindan uzuldum simdiden.Cenaze namazina geliriz bir isimiz cikmassa :)

• Böbrekleri sabahtan buzluğa bırakında fazla uğraşmasın hemen alsın gitsin
  • helvanı yeriz artık skrillex
  • Dikkatli ol Harun abi çıkmasın da
  • yorumlar süper
  • kocakarılara dikkat et .bu konularda çok fenalardır ha
  • bi muta nikahı kıyarsanız 3 günlügüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Günde 3 4 yapıyosanız birbirinizi değil sevişmeyi seviyosunuz hocam siz.diğerlerine katılıyorum evet aynı evde yürümez.

seviyorduk aslında da, işte başka durumlar anlaşmazlıklar.. ayrıldık 1 ay falan oldu yeni yeni biraz kendime geliyorum. 1.5 yıllıktı. ilk defa bu kadar uzun ilişkim oldu 10-12 kız arkadaşım oldu hepsi kısa sürmüştü, uzun süren ilişkiden sonra ayrılık çok zormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 19 Ocak 2015; 17:11:55 >
  • Zordur hemen hemen aynıyız bende 1.5 sene sonra ayrıldım.arada bir başbaşa evde kalırdık falan.ayrılalı 9 ay oldu yeni toparlanıyorum

• bafidi bafi
     Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 19 Ocak 2015; 17:26:49 >
  • 7.ayda gorusmek:)cok erken bi bulusma olmus:)

•  Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakimeno -- 19 Ocak 2015; 17:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

demek biri kızkardeşinle aynı evde 3 gun kalsa ...

kız kardeş konusunu bu kadar kafaya takmanın Freud'a göre anlamları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Merhaba gençler, internetten tanıştığım bi kız var, bu 7. ayımız ve yarın yanıma gelicek ilk defa yüzyüze görüşücez, ve bu ilişkinin adını koyucaz yarın, birbirimizi görmeden bir şey söyleyelim demedik. 3 gün boyunca aynı evde kalıcaz evden çıkmayı düşünmüyoruz, nasıl vakit geçirebiliriz. Yaşlar 20

Edit : Oo şak şak şak fab fab fab tak tak tak tarzı şeyler yazmanıza gerek yok, öyle bişey olursa olur o fark etmez de. onun dışında neler yapılabilir, bi akşam içmeyi planladık başka bişi yok

Nerdenbuldu sen kizi onu sole

• Birsuru film makarna hazır pizza bimden doldur çekmeceleri abur cubur. Duruma göre alkol.

Traş etmeyi unutma hatta geldiğinden 2 3 saat önce et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamyaparsanz sana bir tavsiye pozisyon denemeye felan kalkma çünkü zamanın olmayacak
  • Paraşüt tak genç adam

• Beraber yemek yapın, film izleyinde evden niye cikmiyorsunuz ucuza mi getirmeyi mi planliyorsun :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım umduğunu bulursun.yoksa ummadığını yersin
     Kız arkadaşımla 3 gün başbaşa kalıcaz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.