Ne giyeceğine karışmıyorum. Sadece mini eteği çok iyi taşıdığını söyleyip, teşvik ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
Karışmam. İstediğini giyip yapmakta özgürdür Olması gereken de budur.
Katılıyorum evlenmediğim sürece problem yok
istediği herşeyde özgürdür.. kısıtlama yok....
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
Orijinalden alıntı: Gaea
Bendeki durum tam tersi, cesur giyin diyorum, kız arkadaşımın yanımda çekici görünmesi hoşuma gidiyor.
Çevrendeki erkeklerin (abaza veya değil farketmez) yanındaki bayana bakması hoşuna mı gidiyor. Yer ve duruma göre uygun giyinilmesi taraftarıyım ve buna göre de düşüncelerimi söylerim kız arkadaşımda anlayış gösterir.
karnı genişler belli ediyor plakayı
nerde nasıl giyinecegini biliyorsa (ki benimki biliyor kaç senedir daha tek falsosunu görmedim) istediği gibi giyinebilir karışmam insanların yanınızdaki kıza abartmadan bakması 1 utanç kaynağı değil 1 gurur kaynağı olmalı siz anca bakarsınız ama o benle diyebilmeli insan kendisine
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Artık ben ona , o bana sahipse istediği şeyi yapamaz kısıtlama olacak tabiki.
Çarşafa soktum ben
ben karismam,o da nasil giyinecegini bilir zaten cunku o kadar cok hayvan var ki memlekette..Ama yurtdisinda vs. istedigini giyer cunku kimse laf okuz gibi bakip,laf atip "ben dayak istiyorum" mesajlari vermiyor
Açık olan herşey yasak
Eğer nerde nasıl giyineceğini bilen biriyle birlikteysen karışmaya gerek yok
Olsa da karışsak.
Olsa miniye, dekolteye izin vermezdim açıkçası. Açık giydirmezdim
Şunu sormak istiyorum; Açık giyinince abazanların gözüne hitap etmekten başka ne yararı oluyor? Erkek adam, karşıdaki açarsa BAKAR, en mantıklısı hiç açtırmayacaksın ki kimse bakmasın.
Birisi demiş göğüs dekoltesine karışmam diye. Sen karışmıyorsun zaten başkası bakarak sana sahip olan birşeye ortak oluyor. Derseniz ki ciddi düşünmüyorum, o zaman bende düşünebilirim, hava atayım yanında at gezdiriyor desinler falan derim.
Ama ciddi ilişkide teşhirciliğe yer yok bende.
nerde ne giyeceğini bilmiyosa zaten benim kız arkadaşım olmasın o,çoban değilim koyun güdeyim.
Eğer giyinmesini biliyorsa tabi ki birşey söylenmez fakat açık giyiniyorsa siz şu özgürlük meraklılarına soruyorum. Yanınızda bulundurduğunuz kişi eğer sizi gerçekten seviyorsa niye halen açık giyinerek kendini etraftakilere gösterme çabası içerisinde?
quote:
Orijinalden alıntı: StummScream
Eğer giyinmesini biliyorsa tabi ki birşey söylenmez fakat açık giyiniyorsa siz şu özgürlük meraklılarına soruyorum. Yanınızda bulundurduğunuz kişi eğer sizi gerçekten seviyorsa niye halen açık giyinerek kendini etraftakilere gösterme çabası içerisinde?
karışmak, laf etmek yerine nerde nasıl giyinmesi gerektiğini öğretin, biliyorsa sorun yok zaten, bilmiyorsa da öğrenmiş olur, sonuçta hep yanında olamazsınız, siz yokken feleği şaşmasın kızcağzın
mini etek dekolte filan giyemez arkadaş abazaların kol gezdiği istanbulda hele.yanımdayken bile kapattırıyorum gördüğüm zaman.giydiğini görürsemde kıyameti koparırım.
quote:
Orijinalden alıntı: berkowich
quote:
Kendine bir asma yaprağını yakıştırıyorsa yandın dostum
quote:
başkasına gösterme ne alaka?benim sevdiğimi biliyo o yüzden giyiyo mesela?