Şimdi Ara

Kız Arkadaşınıza Kıyafet Konusundaki Tutumunuz Nasıl ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AteşliBöcük

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: AteşliBöcük

Şunu sormak istiyorum;
    Açık giyinince abazanların gözüne hitap etmekten başka ne yararı oluyor?
    Erkek adam, karşıdaki açarsa BAKAR, en mantıklısı hiç açtırmayacaksın ki kimse bakmasın.

Birisi demiş göğüs dekoltesine karışmam diye. Sen karışmıyorsun zaten başkası bakarak sana sahip olan birşeye ortak oluyor.
    Derseniz ki ciddi düşünmüyorum, o zaman bende düşünebilirim, hava atayım yanında at gezdiriyor desinler falan derim.

Ama ciddi ilişkide teşhirciliğe yer yok bende.

Vay erkeğe gel,

ondan sonrada piyasada dolaşsın ben delikanlıyım diye, nefse hükmetmek yok, yanında erkek var aman bakmayayım demek yok, ama bakınca ben erkek adamım o açtı baktım, ulan bişi açtığı yok, sen 2 parça aşağı bakmamayı beceremiyorsan isterse karşında ki burka giysin, sen gene hallenecek bi açıklık bulursun.

Birşeye ortak olduğu yok, elinden tutarım giderim, o anca bakar. Hatta bakakalır.

Bakanın suçu olduğu kadar açanın 2 katı suçu vardır bunu kabul et.
    Sen bi kere yanındaki kadını açık giyindirecek kadar aciz bir insan mısın.
    Sen ne kadar bunları dersen de mutlaka bakan olacaktır.
    Başka erkeklerin kadınına "bakakalmasına" şikayetin yoksa sana tek kelimem yok.
    Sen istediğin kadar tut git elinden. Başkasının gözü değmesi senin için sorun değilse bakan için hiç sorun değildir...
    Direk olayı bana yükledin ama demek istediğimi anlamadın.
    Zira bu satırları sevgilim ile oturup beraber yazdık, kendisi de Allah'ı var güzel kızdır ama hiç bir zaman açık giyinmeye "ihtiyacı" olmadı.

Selametle.

Yahu istersen otur babanla, annenle yaz bu beni ilgilendirmez. Senin kafanda zaten empoze olmuş "erkek adam bakar" fikri bu saatten sonra, başkasının yanında gezen kadına kıyafeti yüzünden, güzelliği yüzünden vs konular yüzünden bakan erkek aciz adamdır desemde sen bana gene diyeceksin, bakan 1 katı açan 5 katı, emin ol o yanında gezen sevgilenede bakıyorlar, dar pantalon giydiğinde de fantazilere meze oluyor, diz altı uzun etek giydiğindede.

Artı ben olayı direkt olarak sana yüklemedim, bakan adama yükledim, orada erkeğe gel lafı ortaya idi ha senin fikrin üzerinde gittim hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaea

Bendeki durum tam tersi, cesur giyin diyorum, kız arkadaşımın yanımda çekici görünmesi hoşuma gidiyor.

Keşke herkes senin gibi olsa
  • asfd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 26 Aralık 2012; 19:18:58 >
  • çevrede tonlarca abaza olduğu düşünülürse, biraz tutucu olabiliyorum.

kendisi nasıl oturması kalakması gerektiğini biliyor ama, karşıdaki ayılar en ufak bi açığı kollayacak şekilde bakıyorlar dolayısıyla bende o şekilde dışarı çıkınca dışarıyı kontrol etmekten yediğime içtiğime konstatre olamıyorum :)
  • açık giyinirse ağzına kürekle vururum
  • kendisi nerde ne zaman ne giyineceğini çok iyi biliyordu,hiç sıkıntı olmamıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsis

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Etek giymedi hiç. Çok kısa etek giydirmem ama kısa giymek isterse giyer benim yanımdayken sorun değil. Göğüs sırt dekoltesine de karışmam. O zaten duracağı yeri bilir...

Aynen... Ben de etek giydiğini görmedim... Dekoltede de nerede duracağını bilir fakat en son biraz dekoltesi açık giymişti kızmıştım... Sonra gösterdim nasıl olduğunu o da çok rahatsız oldu... Giyim konusunda sorunumuz yok... Kendini biliyor

ayrılmadın mı olm sen hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: colddplay

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Sadece kız arkadaşım değil yanımda dolaşan erkek olsun kız kadın bayan nederseniz deyin Belli ölçülerde olması gerekir yoksa alanı terk eder yada ettiririm .Rahatsız olmayı sevmem Huzur öncelik bende .Çekicilik sadece açık giyinmek değil gözümde Saygılar.

erkeğin dekoltelisi nasıl oluyor

diyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 20 Mayıs 2010; 17:36:54 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.