Şimdi Ara

Kız Arkadaşınıza Kıyafet Konusundaki Tutumunuz Nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • etek giymeyi sevmez giymiyor zaten. hep dar pantolon giyer ama yakışıyor yakışan giymeyecek de kim giyecek fıstık gibi oluyor valla
    zaten kendisi ne yapcağını bilir
  • seni gebertirim
  • Sadece kız arkadaşım değil yanımda dolaşan erkek olsun kız kadın bayan nederseniz deyin Belli ölçülerde olması gerekir yoksa alanı terk eder yada ettiririm .Rahatsız olmayı sevmem Huzur öncelik bende .Çekicilik sadece açık giyinmek değil gözümde Saygılar.
  • O ne yapacagını bılır.
    Mini giymez alırken bırseylerı bana soruyor zaten.

Kız kız gıbı olduktan snra ustundekının onemı yok :)

bide guzel soz kullanayım.

Medeniyet acmaksa bedeni ozamn hayvanlar bizden daha medeni :):)
  • plaj gibi yerlerde istedigini giyebilir karışmam
    fakat normal hayatta giydirtmem ( malesef türklerin ne kadar hayvan olduğunu bilmiyor daha )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

O ne yapacagını bılır.
    Mini giymez alırken bırseylerı bana soruyor zaten.

Kız kız gıbı olduktan snra ustundekının onemı yok :)

bide guzel soz kullanayım.

Medeniyet acmaksa bedeni ozamn hayvanlar bizden daha medeni :):)

Kesinlikle katılıyorum
  • Kız arkadaşım yok fakat şunu iyi bilmelisiniz bayanlar kendini etrafa göstermekten çok kendini kendine gösterip aynaya bakıp güzel hissettikleri için bu şeklide giyinmeyi isterler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

olsada karışsak (:/
  • nasil giyincegini o iyi bilir.yazlik bir yerde istedigini giyebilir ama disarda bir yerde normal vakitlerde giymez.hatta oyleki benim yanimda daha rahat giyinebilir
  • Çok kısa ve dekolte giydirmiyorum etraf abaza dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteşliBöcük

Şunu sormak istiyorum;
    Açık giyinince abazanların gözüne hitap etmekten başka ne yararı oluyor?
    Erkek adam, karşıdaki açarsa BAKAR, en mantıklısı hiç açtırmayacaksın ki kimse bakmasın.

Birisi demiş göğüs dekoltesine karışmam diye. Sen karışmıyorsun zaten başkası bakarak sana sahip olan birşeye ortak oluyor.
    Derseniz ki ciddi düşünmüyorum, o zaman bende düşünebilirim, hava atayım yanında at gezdiriyor desinler falan derim.

Ama ciddi ilişkide teşhirciliğe yer yok bende.

Vay erkeğe gel,

ondan sonrada piyasada dolaşsın ben delikanlıyım diye, nefse hükmetmek yok, yanında erkek var aman bakmayayım demek yok, ama bakınca ben erkek adamım o açtı baktım, ulan bişi açtığı yok, sen 2 parça aşağı bakmamayı beceremiyorsan isterse karşında ki burka giysin, sen gene hallenecek bi açıklık bulursun.

Birşeye ortak olduğu yok, elinden tutarım giderim, o anca bakar. Hatta bakakalır.

• Eşofman olacak bide askılı öyle sevgiliye can feda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Şunu sormak istiyorum;
    Erkek adam, karşıdaki açarsa BAKAR, en mantıklısı hiç açtırmayacaksın ki kimse bakmasın.

Birisi demiş göğüs dekoltesine karışmam diye. Sen karışmıyorsun zaten başkası bakarak sana sahip olan birşeye ortak oluyor.
    Derseniz ki ciddi düşünmüyorum, o zaman bende düşünebilirim, hava atayım yanında at gezdiriyor desinler falan derim.

Vay erkeğe gel,

ondan sonrada piyasada dolaşsın ben delikanlıyım diye, nefse hükmetmek yok, yanında erkek var aman bakmayayım demek yok, ama bakınca ben erkek adamım o açtı baktım, ulan bişi açtığı yok, sen 2 parça aşağı bakmamayı beceremiyorsan isterse karşında ki burka giysin, sen gene hallenecek bi açıklık bulursun.

Birşeye ortak olduğu yok, elinden tutarım giderim, o anca bakar. Hatta bakakalır.

en doğru dürüst yorum tam ben yazcekken gelmiş olay bu kdr

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Sadece kız arkadaşım değil yanımda dolaşan erkek olsun kız kadın bayan nederseniz deyin Belli ölçülerde olması gerekir yoksa alanı terk eder yada ettiririm .Rahatsız olmayı sevmem Huzur öncelik bende .Çekicilik sadece açık giyinmek değil gözümde Saygılar.

erkeğin dekoltelisi nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

quote:

quote:

Şunu sormak istiyorum;

Vay erkeğe gel,

en doğru dürüst yorum tam ben yazcekken gelmiş olay bu kdr

• quote:

quote:

Şunu sormak istiyorum;

Vay erkeğe gel,

Bakanın suçu olduğu kadar açanın 2 katı suçu vardır bunu kabul et.
    Sen bi kere yanındaki kadını açık giyindirecek kadar aciz bir insan mısın.
    Sen ne kadar bunları dersen de mutlaka bakan olacaktır.
    Başka erkeklerin kadınına "bakakalmasına" şikayetin yoksa sana tek kelimem yok.
    Sen istediğin kadar tut git elinden. Başkasının gözü değmesi senin için sorun değilse bakan için hiç sorun değildir...
    Direk olayı bana yükledin ama demek istediğimi anlamadın.
    Zira bu satırları sevgilim ile oturup beraber yazdık, kendisi de Allah'ı var güzel kızdır ama hiç bir zaman açık giyinmeye "ihtiyacı" olmadı.

Selametle.

• sonuna kadar karışım gerçi o ne giyeceğini bilir beni tanıyor sonuçda ama yinede karışım ne mini etek ne sırt ne göğüs ne başka bişey. Bu yüzden kız arkadaşlarımdan ayrıldğım ve kavga etmişliğim çoktur bunun için pişmanda olmadım. Mini etekle dolaşırken milletin izlemesini kaldıramam
  • Duracağı yeri bilen ve yakışanı giyen kız benim sevgilim olur zaten ancak.
    Bu yüzden kısıtlamada bulunmam.
    Örneğin saygın bir yerde nasıl giyineceğini bilir,arkadaş ortamında nasıl giyineceğini bilir vs.
  • Zaten nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeyen bir kızla o şekilde arkadaş olmam, normal arkadaslarımında nasıl giyindiği beni ilgilendirmez.
  • Ağzına kürekle korum valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 20 Mayıs 2010; 13:07:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.