Şimdi Ara

kız arkadaşınızdan aldığınız ilginç hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun arkadaşlar.. Hep kıza ne alınır diye konu açıyoruz sizler sevgililerinizden acayip ne hediyeler aldınız??

• Bir anımı anlatayım,

Son sevgilim gerçekten çok seviyodum, çok zor oldu ayrılmamız zaten, neyse konuya geliyim, doğum gününde, bunun beğendiği bi çanta vardı ablasından öğrenmiştim onu ve bir kaç parça giyim eşyası aldım, doğum günü sabahı buluştuk güzel bir kahvaltı yaptık ve hediyelerini verdim, tarih 10.05.2008 o günde galatasarayın maçı var, neyse işte kahvaltı bitti boğazda yürüdük eğlendik vs.. sonra evine bıraktım döndüm eve, sonra aradı akşam ablam ve kuzenlerimle kutlamaya dışarı çıkıcaz sende gel doğum günümü beraber kutlucaz çok mutluyum falan filan iyi dedim tamam gelirim, telefonu kapattıktan 2dk sonra bi arkadaşım aradı,

kanka akşamki maça bilet buldum, arkadaşlar gidemiyomuş biletler bana kaldı gelirmisin? ee Galatasarayımın maçı kaçırırmıyım hiç atladım hemen geliyorum ulan çabuk kap biletleri sakın bırakma dedim ligin son maçı ve şampiyonluk kutlamalarının olacağı maç düşünün artık.

Bu sefer oturdum kıza söyleyeceğim yalanı düşünüyorum, neyse buldum sonunda, aradım ve, " aşkım ya benim peder rahatsızlandı hastaneye götürdük falan, bu gece yanında olmam gerekiyo bişey olursa falan arabaya atlayıp götürürüm, bırakamam bu halde" dedim ve kız arkadaşımın ulaşabileceği tüm arkadaşlarıma olayı anlattım. maça gittim.

maç 10 numara tam istediğimiz gibi, skor 1 - 0 yeniyoruzda bizden iyisi yok Hakan baltanın skoru 2-0 yaptığı gole sevinirken telefonumun titrediğini hissettim bir baktım, 3 cevapsız 1 mesaj, arayan kız arkadaşımdı, mesajı bi açtım, kızdan gelmiş aynen yazıyorum.

"Doğum günümde hediye olarak attığın bu kazığı ömrüm boyunca unutmıcam, iyi eğlenceler.."

nasıl öğrendiğine gelince, 3 kere beni aramış ben cevap vermeyince evi aramış, annemde.... buda bir nevi ilginç hediye sayılır

• Benm hiç manitam olmadi kii ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Wade3

Benm hiç manitam olmadi kii ...

aynen hee
  • @Deniz c

Naptın hocam.Doğum günü ya da özel günler kızların dikkat ettikleri en önemli unsurlardır.xD İyi laf koymuş ama Geçmiş olsun

quote:

Orijinalden alıntı: D-Wade3

Benm hiç manitam olmadi kii ...

Oda olur :) Laf olsun diye olacaksa olmasın zaten
  • Bigün kıyafetimle uyumlu diye küp şeker getirdi Fırlattım attım bnde. Küstü 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Bigün kıyafetimle uyumlu diye küp şeker getirdi Fırlattım attım bnde. Küstü 1 hafta

gönlünden kopmuş kızcağızın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi arkadaşlar hiç doğum gününüzde çok hoşunuza giden bi hediye almadınız mı sevdiğiniz insandan?
  • Kızarkadaştan hediye mi? Güldürmeyin. Onlar kimin yolunacak kaz olduğunu iyi bilirler. Kendilerini hiç mi hiç yoldurmazlar...
  • Beşiktaşlı pike takımı , Bir kaç balık (fanus filan herşeyi dahil) , tshirtler , kendi yaptığı karakalem çalışmaları , ufak ufak bir sürü hediye...
  • bana 9mm mermi almıştı Allahın manyağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Kızarkadaştan hediye mi? Güldürmeyin. Onlar kimin yolunacak kaz olduğunu iyi bilirler. Kendilerini hiç mi hiç yoldurmazlar...

senin başına geldi diye her kız mı böyle oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Jaw

bana 9mm mermi almıştı Allahın manyağı

• Mezuniyetinde küçüklük elbisemi hediye etmiştim.
    Benim için çok değerliydi,çok anım vardı o elbiseyle.Onun için de değerli olacağını düşündüm,neyseki öyle de oldu.
    Bu çok manevi kaçar diye bi dehttp://www.urunkritik.com/uimg/249.jpg aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Mezuniyetinde küçüklük elbisemi hediye etmiştim.
    Benim için çok değerliydi,çok anım vardı o elbiseyle.Onun için de değerli olacağını düşündüm,neyseki öyle de oldu.

Ne kadar bu saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLight -- 2 Eylül 2009; 5:10:02 >
  • Geçen 1 kilo patlıcan aldım al güveç müveç yap dedim bi sevindi bi sevindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 2 Eylül 2009; 5:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickyRubio.

quote:

Ne kadar bu saat

Üç yıl önce almıştım
    Ama pek ucuz dğeildi cebimi yakmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: RickyRubio.

quote:

Ne kadar bu saat

[/color]
    alalaaaa EdaisY forumu hackliyo bence kodu kapatmasına rağmen şu kişi tarafından değiştirildi yazısı bile yeşil olmuş imza da yeşil olmuş

dipçik: ben de uğraştım yeşil olmaması için baya

• Dipçik
  • fuzuli masraf yav

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.