Şimdi Ara

Kız bana ağzına tükürürüm dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dershanedeyim kızın biri bi kıza ağzına tükürürüm dedi bende o nasıl fantazidir dedim kızda dedi normal yapıyım sana istiyosan aç ağzını tüküreyim dedi bende yok kalsın dedim sizce ayağıma gelen fırsatımı kaçırdım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Em onu

• quote:

Orijinalden alıntı: DgknrS

Beyler dershanedeyim kızın biri bi kıza ağzına tükürürüm dedi bende o nasıl fantazidir dedim kızda dedi normal yapıyım sana istiyosan aç ağzını tüküreyim dedi bende yok kalsın dedim sizce ayağıma gelen fırsatımı kaçırdım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 8 Aralık 2012; 18:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLy1907

Em onu

bilmemki

• quote:

Orijinalden alıntı: DgknrS

Beyler dershanedeyim kızın biri bi kıza ağzına tükürürüm dedi bende o nasıl fantazidir dedim kızda dedi normal yapıyım sana istiyosan aç ağzını tüküreyim dedi bende yok kalsın dedim sizce ayağıma gelen fırsatımı kaçırdım?

uzak dur o kızdan midem bulandı
  • Bende senin ağzına köpürtürüm deseydin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oda bisey mi yıllar önce yuzune bakmaa doyamican bi kız arkadas agzına sıcarım demisti. Beni bi heyecan bastı ki anlatamam yokluk yıllarıydı o sıra, neyse fena mı bende a.ı'nı gorrum dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

oda bisey mi yıllar önce yuzune bakmaa doyamican bi kız arkadas agzına sıcarım demisti. Beni bi heyecan bastı ki anlatamam yokluk yıllarıydı o sıra, neyse fena mı bende a.ı'nı gorrum dedim

Aksam aksam iyi guldurdun kardes Allah ta seni guldursun

• Kardeşim ağzını az açacaktın tutturabilmek için yaklaşacaktı ve yapışacaktın.Fırsat kaçmış geçmiş olsun.
  • quote:

oda bisey mi yıllar önce yuzune bakmaa doyamican bi kız arkadas agzına sıcarım demisti. Beni bi heyecan bastı ki anlatamam yokluk yıllarıydı o sıra, neyse fena mı bende a.ı'nı gorrum dedim

Csb isede çok iyi

• quote:

• Ne biçim kız öyle o, ağzına tükürürüm lafı bir kıza hiç yakışmıyor. Kız aklınca trip atmak istemiş galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.