Şimdi Ara

Kız beni aşırı çok seviyor ama ben... (Ss'li) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilişkinin İ'sini bilmiyorsun kardeşim. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendini düzeltmen lazım kafa yapın böyle olmamalı.
  • Csb.

Instagramda gördüm aynısını ordan çalmış.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    ne ne ne? allah aşkına pmden link atar mısınız? çok merak ettim instagrama mı düşmüşüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dermisin kullanıcısına yanıt
    fiziksel olarak çekici bulmadığın birisine yürümezsin, yani her ne kadar dış görünüş önemli değil dese de insanlar, ilk adımı her zaman dış görünüş tetikler.

örnek, bir bardasın 2 kız var, birisi güzel birisi çirkin, ilk hangisine bakarsın? tabi ki güzel, çekici olana.
  • Normalin altındamı yüzü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    o kadar detaya inmene gerek yok, biri güzel biri çirkin hangisine yürürsün en başta?

beğenmediğin kıza yürümezsin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 7 Mayıs 2020; 18:20:2 >
  • senseisai kullanıcısına yanıt
    Neyse ginede çok şanslısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    evet farkına vardım o yüzden sevicem onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: senseisai

ne ne ne? allah aşkına pmden link atar mısınız? çok merak ettim instagrama mı düşmüşüm
    Dün ya da önceki gün gördüm eminim. Keşfette gördüm link atma ihtimalim yok o yüzden. Hatta dedim böylesi var mıdır kurgu mudur diye.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı okuduktan sonra bunu yazmaya niyetlenmiştim ama arkadaş yazmış zaten. Bu arkadaş bunu bildiğine göre daha önce böyle bir durum yaşamış, ben de yaşadım. Bu tip kızların geçmişinde mutlaka ama mutlaka çok sevdiği ama ayrıldığı ve hâlâ içten içe sevdiği biri vardır. O yüzden karşılarına çıkan ve o sevdiği kişiye benzeyen ilk erkeğin üstüne düşerler ki o da gitmesin.

Konu sahibine dönecek olursak ; Sen kız bana çok ilgi gösteriyor çok seviyor falan diyorsun ama karşısına doğru düzgün başka biri çıktığı anda sana yol verecek. Ayrıca bu tip kızlar inanılmaz paranoyak oluyor ki mesajlardan da anlaşılabilir. Sen bu mesajları "beni çok seviyor" diye normalleştirmeye çalışıyorsun ama gözü karardı mı yapmayacağı şey yoktur. Hayatını karartır. Ciddi söylüyorum çok tehlikeli bu kızlar.

Sana kişisel tavsiyem ; sen de kızın üstüne düş, sürekli ilgi göster çok sevdiğini söyle her fırsatta mesaj at ve kız gitsin. Yoksa başına bela alacaksın. ( Bu dediğimden; kızları elde etmek için soğuk davranın anlamı çıkaran kamiller olacaktır. Onlar apayrı mesele zaten )

Ayrıca yukarda başka sevgililerim de oldu demişsin ama ya yalan söylüyorsun ya da hep boş beleş tiplere geldin. Normal bir sevgili bu kız gibi olmaz. Bu kadar ilgi göstermek paranoya derecesinde mesajlar atmak normal davranışlar değildir. Normal bir sevgili gerektiği kadar ilgi verir bunu da oturup " biraz ilgi göstereyim sonra 2 saat hiç mesaj atmıyım " şeklinde düşünmezler. Hiç düşünmeden, plan yapmadan olduğu gibi davranırlar ve normal olurlar.

Yine söylüyorum çok tehlikeli bir kız bu. Durduk yere bile hayatını karartıp, seni elaleme rezil etme potansiyeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 7 Mayıs 2020; 18:36:43 >

• seni seven birine başkasını ayarlamaya çalışmak ?
    İnşallah kız kısa zamanda uyanır ve sana yol verir...
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    çok gereksiz genellemeler yapmışsınız. belki dediğiniz türde kızlar vardır evet ama bu kızın anlattıklarınızla alakası yok. nereden biliyorsun derseniz biz kızla uzun bir süredir haftanın her günü sabahtan akşama kadar beraberdik. günde 2 öğün beraber yiyorduk içiyorduk. yani çok iyi tanıyorum. ve dedim ki daha önce kızın hiç ilişkisi olmadı siz daha önce ayrıldığı ve unutamadığı biri vardır diyorsunuz. mesajlarınızı okudukça konuyu açmakta hata ettiğimi anladım. gayet temiz ve düzgün biri hakkında insanların suizanda bulunmasına neden oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Ulan hayatım boyunca hiç bir kız beni şunun %0,00001'i kadar bile sevmedi, ilgi duymadı.

Kız güzel değil mi niye sevmiyon ki.
    Kız beni aşırı çok seviyor ama ben... (Ss'li)

Spor salonunda beni gören bayan arkadaşım atmıştı bu mesajı bende kabul etmemiştim her isteyeni kabul etmeyin bu kızın karakteri kötü mesela instagram'da erkekler ile yazışıp buluşup gidip yatıp geliyor bir ara bana sardı bende tekmeyi bastım hala bana düşmanı gibi davranır beni başka kızla görünce geberiyor kıskançlığından ama yapacak birşey yok iyi insanlar ile birlikte olun yoksa 250gr hepsinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 7 Mayıs 2020; 19:18:20 >

• Olum şiir gibi yazmış lan. Ben olsam kaçırmam ama bir gün bıraksa seni öyle bir boşluk oluşacak ki sende.
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    eğer kaçırmazsam o beni bırakmaz. zaten karar verdim bu iş olur

• sen de aynı şekilde karşılık ver ilerde keşke dememek için, gitgide seveceksin de belki.. denemeye değer.
  • Dalga geçiyor, gurursuz kız olduğunu düşünmüyorum
  • Benzer durumu yaşadım bunun gibi bi tane kız bana takmıştı
    Ama o kadar ilgi insanı sıkıyor boğuyor ..Kızı 10/10seviyosam o sıkıcık 2/10 falan sevmeme neden olmuştu
    Arkadaşlıktada böyle fazla ilgi gösteren arkadaş sıkıyor ama bunu ona söyleyemezsin söyleyince yanlış anlaşılıyor

SIKMAYIN darlamayın birbirinizi gençler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.