Şimdi Ara

Kız beni çoktan unuttu ama ben onu unutamıyorum [ Real Story - Hayatımdan bir parça ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım 14 yaşında felandım çocuktum işte bildiğin cıvık bişeydim bütün günü pc başında oyun oynamakla geçirirdim durumumuz iyi değildi pek studio dairede yaşıyorduk bildiğin aslında varlıklıydık ama bu nakit değildi hepsi birer toprak parçası ve üzerinize kayıtlı manevi değeri var ve satsan satılmaz atsan atılmaz oyüzden o studio dairede yaşamaya mahkumduk bir süre ve ailemde cahil olduğu için okumaya çalışıyordum ama babamdan çektiğim eziyet cabasıydı bunca derdin içinde birde onun eziyeti psikolojim git gide bozuluyordu babama ders vermek için okulu bırakmayı bile düşünüyordum ozamanlar nitekim bıraktım şu an lise terkim ama bunlar farklı mevzu böyle bi giriş yapmayı istemezdim herşeyi anlatmakda istemezdim ama şu anda 2 fıçı birayı devirmiş olarak yazıyorum bunları aradan 4,5 sene geçti ve o kızı unutamadım okulu bıraktım geçmişimi sildim arkadaşlarımı unuttum akrabalarımı unuttum kendimi unuttum ben ama onu unutamadım ve hayalini kurduğum hayata SIFIRDAN başlayamıyorum. Çünki onu unutamıyorum.

Çok komik yıllarca düşünsem bir multiplayer fps savaş oyunundan bir kızla tanışacağım aklımın ucundan geçmezdi benim çocuk aklı oyun oynuyordum oyunda tanıştığım arkadaşlarla vakit geçiriyordum hiç bişey umrumda değildi bir gün oyunda uzun süredir tanıdığım çocuğun kuzeniyle oyunda tanıştım adını XXX diye bir kız ismi söyledi inanmadım dalga geçiyorlar diye düşündüm bu günlerce haftalarca aylarca böyle devam etti hep ona ismiyle seslendiler konuştular vs. bende en sonunda ver bakalım telefonu arıyım merak ettim diyince verdi telefonu aradım hiç beklemediğim bir ses " ALO " dedi bana daha yüzünü görmeden aşık oldum ellerim titredi kalbim kulağımda atıyordu küt küt nefes almakta güçlük çekiyordum bense " - Pardon özür dilerim. " diyip kapattım ve bir daha konuşmak için yüz bulup arayamadım hepsi bu değil.

Sosyal ağlarda vb. arkadaş olarak ekledik birbirimizi ve uzun zaman konuştuk kafa dengiydik sanki onunla konuşurken benim bir ikizimmiş gibi hissediyordum birbirimize çok benziyorduk aslında birbirimze aittik sanki burda bahsedemiyeceğim konular hakkında bile konuştuk uzun uzun muhabbet ettik tabi ozaman durumun bukadar ciddi olduğunu anlayamadım gerçekten aşık olduğumu anlayamadım bir anlık heves diyip kız başka ilde ben başka ilde uzakdayız nası olsa birlikte olamayız diyip durduk yere bir tartışma çıkarıp kızla aramı bozdum çünki onunla bu konuşma ve ilişki ilerledikçe internetten ona daha çok bağlanıyordum.

Aradan bir kaç sene geçti ve şu an hala aklımda sosyal medya vb. ortamlardan takip ediyor uzakdan izliyorum fotoraflarını kaydedip bir köşede biriktiriyorum şu anda 19 yaşıma giriyorum reşitim ve şu an gel seni bekliyorum dese bir saniye durmam çıkar kapıdan koşarak bile gidebilirim aradaki mesafenin artık gözümde hiç bir ederi yok yeterki evet desin ama cesaret edemiyorum özür dilerim diyip ona bilerek bu tartışmayı çıkarttığımı anlatamıyorum onun mutlu bir hayatı var kendi halinde yaşıyor ama ben çıkıpda seni seviyorum diyemiyorum çünki ben hep bu yaşıma kadar ağlayarak acı çekerek büyüdüm ve arkadaşlarıma bunu belli etmemk için sürekli bir gülücük maskesi takıp güldüm sürekli güldüm okadar çok gülüyordumki arkadaşlarım ilk okulda beni kemal sunala benzetiyorlar ben güldükçe onlarda gülüyor mutlu oluyorlardı bu yüzden seviyorlardı belkide beni taktığım bu gülücük maskesi onları mutlu ediyordu ama beni içten içe yıpratıyordu kolumdaki sırtımdaki bacaklarımdaki yara bere izlerini kıyafetlerle gizliyebiliyordum ama beynimdeki ve kalbimdeki yara hiç bir zaman kapanmıyordu ve enfeksiyon kapmış bir deri gibi geçtikçe çürüyor yok oluyor bunu hissediyorum.

Her zaman derim bir gün bile okula gitmese merak edilen sorulan ne olduda gelmedi diye merak edilip ertesi gün bu sorularla karşılanan bir çocukken şimdi lise terk bir serseri oldum.Çocukken o karanlık kuytu sokaklarda görünce yolunu değiştirdiğimiz abiler vardırya şimdi insanlar beni görünce yolunu değiştiriyor dışardan serseri gibi görünüyorum. Eğer serseriler filmini izlerseniz az çok benim hayatımı anlarsınız zaten benim hayatımın bir özeti gibi birşey bu film buraya kadar anlattım kendimi ama boşuna değil işte şimdi bu kızı twittirde takip et butonuna tıklayıpda yada 2 twit atıp özür dileyemiyorum cesaret edemiyorum attığı her twit sanki bana yazılmış gibi geliyor benim kendi kendime attığım her twittle sanki örtüşüyor bir cevap oluyor yani sanki oda gizli gizli beni takip ediyor gibi iyice paranoyak oldum yada kendimi avutuyorum. evet o beni çoktan unuttu adımı bile hatırlamıyor olabilir yada haberi var biliyor görüyor izliyor ama oda benim gibi utanıyor cesaret edemiyor.

Şimdi ailemin ve benim durumum iyi sayılır okulu bıraktıkdan sonra 4 yıl oluyor her allahın günü gözümü her kapadığımda gördüğüm aynı kabusları ve damlayan su sesinden korkuşumu ürperişimi ve bazen intihar edip kurtulmak isteyişimi saymazsak evet iyiyim. Yani benim dediğim şu ; ya bu kız ya hiç.

Bu kızla eğer birlikte olabilirsem gönlünü çalabilirsem çok ciddi düşünüyorum eğer olmazsa ki olmayacak büyük bir ihtimal askerliği sözleşmeli yapmayı planlıyorum talih orduda bile yüzüme gülmez ordanda eli boş 15 ay askerlik yaptıkdan sonra apar topar sepetlenirsem ozamanda yaşamak için hiç bir nedenim kalmadığı ve amacım olmadığı için cesedimi bir viyadük kenarında bulabilirsiniz.

Sözleşmeli askerlik yapmak isteyişim para için değil paranın canı cehenneme hiç umrumda değil sözleşmeli olmak istememin tek sebebi oyalanıcak birşeyler bulmak hayata tutunmak ve bir işe yaramak. Bugüne kadar bi b@ka yaramadık bari bu günden sonra yarayalım mantığı.Ne kadar doğru bilmem ama en aazından ölürsem arkamdan ağlayanım olmaz hatta haberlerde bir köşe veripde kahraman diyip avutmazlar halkı benim ardımdan okadar değersizim kendi gözümde.

Kabus demişken size çok normal gelebilir ama 4 yıldır her gözünü kapadığında aynı şeyi görüyorsan ? Peki bu normal mi ? 4 senedir okulu bıraktığımdan beri her gece ben o okulun koridorlarında sınıfındayım ve her uykuya daldığımda okul arkadaşlarımla sıralardayım. Bir süre aldırmazsınız unutulur geçer dersiniz ama çok canınızı yakar çok. Bu yüzden herşeyi unutmak istiyorum bu yüzden sıfırdan başlamak istiyorum hayata tutunmak istiyorum ben !

Ama yapamıyorum yapamıyorum çünkü O KIZI UNUTAMIYORUM ! Sıfırdan başlayamıyorum.....

Uunutmak için kendimi çok zorladım çok avuttum bu sefer unuttum diye hatta cep telefonumdan numarasını bile sildim ama daha sonra çok pişman oldum şu an bile bir yandan unutmak istiyor bir yandanda onu elde edemediğim için üzülüyorum benim kaybedicek hiç bişeyim kalmadı sıfırdan başlamaya çalışıyorum şu son zamanlarda
    yapmam gerekende bu ama o kız aklımın köşesinde oldukça yapamıyorum ya onla yada hiç.

Nasıl mı unutamıyorum ? Gözlerimi kapadığımda silüeti hep göz kapaklarımda canlanıyor sadece 1 kez ve son kez duyduğum o sesi kulağımda çınlıyor , bazen o yıllardır gördüğüm kabusların yarısında çıkageliyor ve beni kurtarıyor işte böyle unutamıyorum.

Bir yanım diyor atla otobüse git yanına herşeyi bir çırpıda anlat şansını dene sonra reddederse en azından içim rahat eder diğer yanım ne olursa olsun o sana uzak sen ona aranızda uçuurmlar var unut onu diyor.

Aileme hep diyorum askerden sonra dönmiyicem diye de anlamıyolar tabi hayatımın içine ettiler ama sonuçda onlar ailem sorunlu bi çocukluk yaşadım ama bunun sorumlusu onlar değil bunun sorumlusu bu devlet. Benim 16 yaşıma kadar hiç odam olmadı ve hiç bir zaman sıcak döşekde uyumadım bukadar söyliyim. Şu son bi kaç senedir maddi durumumuz iyi ve odam var ama bu saatten sonra gelecek olan zenginliğinde paranında ben ..................... neyse anladınız siz bu hayatımdan bir kesit sadece size bir saçma ve uzun gelecektir belki en azla 1,2 kişi okuyacaktır ama inanın yaşadıklarımın ve bu psikolojinin tamamını buraya yazsam DH serverleri dayanamaz.

Ne anlattım bukadar şu an hiç bişey kalmadı aklımda unuttum belkide saçmaladım ama tek bir şey var aklımda unutamadığım O KIZI HALA SEVİYORUM ama bunu ona anlatamıyorum.

Ara ara editlerim belki içimden geldikçe yazar rahatlarım adminlerden ricam biraz saygılı olsunlar konuyu abuk subuk sebeplerdden uçurmasınlar zaten canım burnumda bide siz moralimi bozmayın hadi eyvallah.

NOT : Yazıyı bölük pörçük okursanız hiç birşey anlamıyacaksınız ozaman hiç okumayın daha iyi zamandan kazanırsınız.

YÜREĞİM YANIYOR.

http://fizy.com/#s/1byhkf

• valla ne yazmışım okudum bi b@k anlamadım siz okusanız hiç anlamazsınız okumayın ya dursun böyle hayatta kalırsam bi kaç sene sonra bakıp gülerim belki belkide cinayet büro ölüm sebebimi araştırırken bulur bu yazıyı kalsın kalsın kaldırmayın
  • aga cinayet var
  • Bastan sona dikkatlice okudum. Bence cok guclu bir karakterin olmali. Bu da ilerdesenin hayatta cok rahat tutunmani saglayacaktir. Bazi insanlar karsilastigi zorluklarda "bittim ben mahvoldum" derken sen gulup geciceksin. Cunku daha agirlarinin altidan kalktin.

Kiz hakkinda soyleyebilecegim gercekten birsey yok. Cok ilginc. Buraya yazdigin yaziyi (bazi degisikler yaparak) o kiza gonderebilirsin ya da zaten kaybedecek birseyim yok diyorsan git kizin karsisina anlat.

Benim dusuncem, anlattigina gore kiza baglanma zamaninla, zor gunler gecirmeye baslamanla ayni tarih ortalama? Acaba o kizi bir kacis olarak mi dusunuyorsun. Yani soyle dusun, seni dinleyen seni anlayan, onu dusundugunde mutlusun. O zor gecen hayatini bir nebze olsun uzaklasabiliyorsun onu dusununce. Acaba olay kizda degilde sende mi? Yani baska bir sekilde de o zor hayati unutabilecek bir mesgale buldugunda da o kiza olan sevgin aynen devam edecekmi? Bunu denedin mi bilmiyorum.

Bence sen kiz konusundan once hayatinla ilgili seyler dusun. Senin yasadiklarina yakin zor gunler bende cok gecirdim ve bu bana bu yasimda cok yardimci oldu. İnsanlarin "ben bittim, nasil yasarim artik" dedigi zamanlarda ben coktan cozume ulasip hemen hayati duzene sokmustum. Bunun sebebi yasadiklarimdi. Bu kadar guclu olmami onlara bagliyorum ve sana garanti veririm kadinlarin istedigi erkek modelinde bu ozellik on planda. Ne olursa olsun herseyin altindan bir sekilde kalkaniliyorsun.

Bak hayatin yavas yavas duzene girmeye basliyorken, ya kizla yuzles ya ulas ya yaz birsey yap ama ve onu arkanda birak. Sonra hayatina bir cizgi ciz. Oturup plan yap demiyorum. En azindan bir işik bul kendine. Sana garanti veriyorum hayatta cok guclu olacaksin.

Umarim yanlis birsey yazmamisimdir. Yazdiysam affola kardesim.

• Kızla konuş ! çok ciddiyim için içini yiyor biliyorum git kızın karşısına açık açık anlat (tatlı bir dille) böyle böyle deli gibi aşığım sana sensiz yapamıyorum hayatım sensiz zehir oldu lütfen bana bir şans ver felan de kız belki sana şans verir ve mutluluğa kavuşursun . KAYBEDECEK BİRŞEYİN YOK KAZANACAK ÇOK ŞEYİN VAR
  • hocam senle benim hayatta belli bir kısmı aynı ama ne yaparsın daha serseri aşaması gelmedi ama hayattada yemedigim bok kalmadı bi gün bişey yapalım derken gideriz ama hayırlısı kızlar konusunda şanssızdım hiç dogru düzgün ilşkim olmadı genelde arkadaşlarım boklardı olayı ama sonuncusunu ben yaptım naprım bilmiyorum fakat yarın yiyecegim postayı düşünemeden de edemiyom napalım bizim suçumuz kaderdir diyip dewam etcez ama kardeşim insan hiç mi ders almaz ya 20 yaşıma geldim hala aynı hala pc başında oyun oynar arkadaşlarımın hayatını araştırırım insanların geçmişini bilişyom ve dosya olarak da saklıyom nelerden hooşlanırdan tutta kimlik fotokopilerine kadar naparsın bende ayrı bişi war resimleride cabası
  • ÖNCELİKLE OTUR RABBİNE DUA ET !.... Yaradan'a HİÇ EL AÇTINMI YÜREKTEN ?. O VERMEZSE SEN İSTERSEN 40 YIL ONSUZ YAPAMAM DE !..

Allah (cc) der ki;Bana dua edin bende onu gerçekleştiriyim ( sanırsam nisa suresi )

Allah (cc) yine der ki;
    Kimi benden çok seversen onu Senden alırım ..
    Ve ekler ; Onsuz yaşayamam deme
    Seni onsuz da yaşatırım ! ;)

Benimde buna benzer olay geçti.Vakti zamanında çok yoksulluk aşagılanma dışlanma duygularını çok gördüm.Ve hep yanlız bir tekil hayatım olmuştur.Sonra birden durumunun düzelip tabiri caizse ZENGİNLİGİN TAVAN yaptıgımız dönemlerinde az çok düzeldim.Param için peşimde dolaşan çok kız vardı.Bissürü arkadaş vs.Hepsi evet dememe bakıyordu yani.Hiç istemezdimde neyin ne oldugunu küçüklükten anladıgım için.Ama hayatına senin istedigin bir kızın girmesi bambaşkaydı.Kendini SADECE ONUN YANINDA mutlu ve yanlız hissetmemek ise çok farklı ve özel bir durumdu.Herşeyden TÖVBE ettim yani yukarad ALLAH var ondan çok korkardım ( dövecek çok güçlü falan degil ) ya terkederse diye ufak bir düşünme bile sanki ölüm'ü sonsuzlugu düşünür gibi aklın'ı allak bullak ediyor ellerin titriyordu ... yani öyle böyle durumlar degil kendimi bile tanıyamaz oldum onun her şeyi istedigi gibi olsun diye sürekli ona uymaya başlamak . Ama onun kıymetini bildik fakat YARADAN'a ŞÜKRETMEYİ BİLEMEDİM !. ve benim hatam ile kaybettim.o yüzden bir kere şükür etmesini bil.ben bu saatten sonra ögrendim en azından acım bir nebze olsun hafifledi içim azda olsa rahatladı.

YARADAN VERDİKTEN SONRA GELSİN MUTLULUKLAR GÜZELLİKLER AAALLLLLAAHHH vallaha ben bile heycanlandım şimdi minik kraliçem'i düşünürken ne diyeyim ALLAH KAVUŞTURSUN AAAAAMMİİİİİNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 3 Nisan 2012; 20:05:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen okudum ne diyim zor bişey zamanında bende parasızlığı çok yaşadım çok iyi hatırlarım Kahvaltıda yiyecek ekmeğimiz bile olmamıştı ama şimdi Allah a şükür durumumuz iyi

Kız konusunada KAYBEDECEK BİŞEYİN YOK GİT KIZ a açıl
  • Son durum nedir ?

• Burası kişisel blog değil yav bu ne uzun yazı. Dn rd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.