Şimdi Ara

Kız çıkma teklifimi kabul etti ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 3-4 haftadır bir kızdan hoşlanıyordum, kızın telefon numarasını aldım arkadaştan. konuşmaya falan başladık, kız 9'a gidiyor bende 10'a. yüzyüze görüşmek istedim utangaç davrandı, 1-2 hafta konuştuk full. sonra geçen hafta dayanamayıp facebooktan yarın servisten indiğinde bahçede konuşalım falan dedim okeyledi. indi servisten işte dedim böyle böyle benimle çıkar mısın, evet dedi ama sorun burada başlıyor. karne gününden bir gün önce oldu çıkma teklifi, ertesi gün kız ağlıyordu işte gittim yanına arkadaşları vardı sordum niye ağlıyorsun falan cevap vermedi. dedim ağlama karne içinse düzeltirsin falan takmadı, her neyse sonra işte çarşıda karşılaştık falan selam vermedi. whatsapptan konuşuyoruz sanki yeni tanışmış iki arkadaş gibi, hiç smile, öpücük, aşkım falan demiyor. hani aşkım yapmacık bir şey o neyse de insan sevgilisine öpücük falan atar yani, çok önemli bir şey değil de insan şüpheleniyor. bazen diyorum neden bu kadar soğuksun diye "daha ilk günlerden böyle olacaksak" diyor..

bu kız napmaya çalışıyor sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilmiyorum
  • Kıza mesaj atma bir süre o atarsa devam edersiniz. Bunların anlamsız davranışlarını anlamaya çalışma dostum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız dediğin 2000li biri sende 99lusun muhtemelen bunları boşver derslerine çalış liseyi sağ salim bitir
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Kız dediğin 2000li biri sende 99lusun muhtemelen bunları boşver derslerine çalış liseyi sağ salim bitir

bu abiini dinle,yoksa ilerde kafanı çok taşlara vurursun
  • Dostum sana ciddi bir tavsiye vereyim.

Kız büyük ihtimalle seninle sırf çıkmak için çıkıyor yani ortamlarda havam olsun vs diye.
    Eğer kız seni sevseydi cidden peşini bir dakka bırakmazdı sürekli ilgi gösterirdi.
    Ayrıca kız 2000 li sen 99 lusun yani kıza göre daha olgunsun genelleme yapmış olacağım ama kız daha okula yeni gelmiş gözü açılınca seni bırakacaktır emin ol.

• 9.sınıfta olduğundan ilk defa sevgilisi olmuştur ondan şey olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 hafta sonra, yüz yüze gelmiş olduğunuz ilk anda "benimle çıkar mısın?" dersen, olacağı bu.
  • Çıkma teklifi nedir oğlum,çıkma teklifi diye bile yoktur hoşlanırsanız bu iş olmuş demektir zati 2 haftada olacak iş değil bu kız seni iplemiyor.

• ayrıldık

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Kız dediğin 2000li biri sende 99lusun muhtemelen bunları boşver derslerine çalış liseyi sağ salim bitir

bu abiini dinle,yoksa ilerde kafanı çok taşlara vurursun

+1

bizim kızlarımız genelde ayran gönüllü olurlar genç yaşlarda olur böyle şeyler. 2000 bir kız ortalama 50 tane erkekle çıkar

24-25 yaşlarına geldiğinde temiz, helal süt emmiş, sigara içkisi olmayan, iyi maaşlı vss. erkek arayışına girerler.

bu yaşlar kimseye tavsiye etmem sevgili olma meselesini okuyup adam olun sadece bu yeterli aileniz için. bir de

modernleşmek adı altında yaptığınız pisliklerinde hesabını öbür dünyada muhakkak ki vereceksiniz bunuda unutmayın.

• Milliyet.com.tr gibi başlık açmaktan vazgeçmediniz bi.
  • Subyancı detected

• Hahahahaha olum vay be nostalji yasattin

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Ahahaha supersin ya body forumdan sonra burayi da kasıp kavuruyorsun :D

• Kardeş bırak lisede bu kız işlerini o kadar nazını çektiğine değmez lisede adam gibi çalış ilerde böyle boş şeylerle uğraşmayan mantıklı birini bulursun.
  • Çıkma teklifi demek nedir diye yazacaktım ama kıza bir de gidip benimle çıkar mısın demişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Ahahaha supersin ya body forumdan sonra burayi da kasıp kavuruyorsun :D

Başkan ben her yerdeyim
  • Sende biraz soğuk davran knk yola gelecektir yani umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de vardı öyle bir kız arkadaşımsım. 7-8 gün sürüyor en fazla, çok bağlanma o yüzden. Sebebine gelirsek. Büyük ihtimalle aklında başka biri var ama ona ulaşamıyor. Bu arada da eğer profili uygun biri varsa teklif ettiği takdirde kabul ediyor. Neden olduğunu sorma, ben de bilmiyorum. Birkaç gün sonra mesaj atmayı kesecek, hatta telafonlarini bile açmayacak. Çünkü amacı seni kendinden soğutup ayrılan taraf olmamak. Suç senin olacak yani. Dikkat et salakça bir olayla sende kusur bulacaktır. Ayrılma aşamasından sonra konuşursanız eğer, sana çok pişman olduğunu, kendinden utandığını, neden boş yere seninle çıktığını anlayamadığını söyleyip özür dileyecektir. Özrünü kabul et ve karşısına kendi gibi biri çıkmasını dile. Akılları belki öyle başlarına gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.