Şimdi Ara

<<<KIZ ETKİLEME SANATI !! 2!!>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-TEKNOLOJİDEN FAZLA YARARLANMAYIN(TEL,MESAJLASMAK,MSN,EMAİL VB GİBİ)
    2-KONFÜCYÜS NE DEMİS ASK BİRLİKTE SACMALAMAKTIR BOL BOL SACMALAYIN SİZDE SACMALAYIN
    3*SEVDİĞİNİ BELLİ ETMİYECKİSN BELLİ ETTİĞİN AN COK ÜZÜLÜCEKSİN(KIZ DERSE BENİ SEVİYOMUSN SEVSEN BİLE SÖLEMİCEKSİN NİYE CÜNKÜ KIZIN KAFASINDA SORU İŞARETİ BIRKACAKSIN YOKSA KIZA HERSEYİ ACIKCA SÖYLERSEN KIZ KACAR CÜNKÜ DUYMAK İSTEDİĞİNİ DUYMUSTUR ARTIK
    4-EZİK DURUMA DÜSMEYİN UNUTMAYIN SİZ ERKEKSİNZ
    5*BUNU UNUTMAYIN ERKEKLERLE KADINLAR HİCBİR ZAMAN ESİT OLAMAZ
    SAYGILARIMLA...
    SeZeR...
    OK BEYLER DEVAM EDİCEM

• hacı kopyalıyorum bunları,

hem öğrenelim hem gülelim hesaabı
  • hocam actıgın tek bir topik yetti sana gıcık olamama...su kumpas olayı...o zihniyette gidersen zaten adam olmazsın...
    simdi bir anket acacam forumdaki yılın abazası dieee
  • ABİ AMMA SANATÇI KİŞİLİĞİN VARMIŞ
  • Adamın topiclerine kilit geldi hala tam gaz devam edior.
  • gram aklı olsa yazdıkalarının
    burada sürünme çık sokağa
  • sezer eywalla güzel tespitler yapmıssın, ve bende daha ii olan senin ifade edebilme yetenegin...
    bunlar hayatın içinde olan seyler; hemde herkesin sahip oldugu "karşı cinse olan ilgi" temasını içeriyor ehehe :) ben abazalık diye yorumlarımıyorum, kimseyi rencide edecek iğrenç durumlar (gamze özçelik skandalı gibi) olmadıgı sürece bence bu tur yazılar ilişki tabusunu yavas yavas kaldırabilir...karsı cıkanlarda olucaktır.bu tabunun yıkılması bir olgu, daha cok uzun yıllar alır...neyse kadınlara dair gerceklerin konuşulması cok hos...ama 3. derste cogunu salak diye nitelendirmişsin, onları boyle bir sınıfa koyman biraz kaba kacmıs. tamam büyük bir yüzdelik öyle ama genelleme yapamayız. cok güçlü, kültürlü ve zeki yani tabiri cahizse tashacklı kadınlarlada tanıştım.her cinsten de her tip insan var...
    neyse sezer devamını bekliyorum ama acele adip zıcma lütfen...emek verdiğinde mizacın cok hoş oluyor (ders 1 ve 2)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunca -- 20 Kasım 2005, 18:08:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düşük mb oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harunca eywallah millet a ya b diyo anlamak isteyen anlar sadece bazı olayları saptırıyolar sean paula katılyom zaten arkadasım öle bi düsüncesi yok be harun ama devam edicek merak etmsenler
  • ulan ty binbası acmazsan abazasın ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.