Şimdi Ara

Kız hakkında 1 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdiğim bir kız var. O da beni seviyor. Normal zamanlarımızda bazen eski sevgilisinden bahsediyor. Eski sevgilisiyle çok mutluymuş, inanılmaz aşıkmış ama adam ayrılmak zorunda kalmış. Kız benden hoşlanıyor ama onu da unutamamış. Ne yapabilirim bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulp.Fiction -- 21 Haziran 2012; 3:02:14 >

• O iş olmaz bence...
  • Aynı durumdaydım.Kız eski sevgilisini çok seviyodu aşıktı bayadır sevgiliydiler sonra birşey oldu ve ayrılmak zorunda kaldılar, kız benden hoşlanmaya başladı yaklaşık 2-3 ay çok yakındık.Sonra kız benden soğudu-teklif etti kabul etmedim- birçok olay oldu şuanda başka birinin kollarında.Tek tavsiyem uzak dur kardeş.Yaşadım %100 test ettim onaylamıyorum.
  • eski sevgilisini unutmak için seni kullanacak muhtemelen sonra da ortada bırakıp gider kesinlikle UZAK DUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 21 Haziran 2012; 3:12:39 >
  • Yanlış anlamayın benim haddim değil fakat bir çok kez tecrübe ettiğim için söylüyorum . Eskilerini anlatan kız pekte sağlam pabuç değildir . Kendinizi kaptırmadan takılın , sonrasında üzülmeyin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 21 Haziran 2012; 3:14:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancWood

Aynı durumdaydım.Kız eski sevgilisini çok seviyodu aşıktı bayadır sevgiliydiler sonra birşey oldu ve ayrılmak zorunda kaldılar, kız benden hoşlanmaya başladı yaklaşık 2-3 ay çok yakındık.Sonra kız benden soğudu-teklif etti kabul etmedim- birçok olay oldu şuanda başka birinin kollarında.Tek tavsiyem uzak dur kardeş.Yaşadım %100 test ettim onaylamıyorum.

hocam eski sevgilisiyle kavuşması artık imkansız. bana çok değer veriyor ve hissettiriyor bunu. yani onu unutmak için beni kullandığını zannetmiyorum. bana seni diğer herkesten ayrı tutuyorum falan demişti. gene de şu eski sevgilisi ve anıları beni rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction

quote:

Aynı durumdaydım.Kız eski sevgilisini çok seviyodu aşıktı bayadır sevgiliydiler sonra birşey oldu ve ayrılmak zorunda kaldılar, kız benden hoşlanmaya başladı yaklaşık 2-3 ay çok yakındık.Sonra kız benden soğudu-teklif etti kabul etmedim- birçok olay oldu şuanda başka birinin kollarında.Tek tavsiyem uzak dur kardeş.Yaşadım %100 test ettim onaylamıyorum.

hocam eski sevgilisiyle kavuşması artık imkansız. bana çok değer veriyor ve hissettiriyor bunu. yani onu unutmak için beni kullandığını zannetmiyorum. bana seni diğer herkesten ayrı tutuyorum falan demişti. gene de şu eski sevgilisi ve anıları beni rahatsız ediyor.

Her zaman edicek kardeş. Aynı şekildeydim hiç bir fark yoktu anlattıklarına göre.Ben yinede kıza şans ver derim ama içinde birşey sürekli seni rahatsız edicek. Acaba ? diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Her zaman edicek kardeş. Aynı şekildeydim hiç bir fark yoktu anlattıklarına göre.Ben yinede kıza şans ver derim ama içinde birşey sürekli seni rahatsız edicek. Acaba ? diye

hocam çok mal bir durumdayım. ailem benimle sürekli tartışma halinde. evimde huzur yok. sokakta yatasım var. üniversite stresi her an yakamda. arkadaşlarım çok uzağımda. ayda yılda bir görüyorum. bu kız böyle tek dayanağım. onu kesinlikle kaybetmek istemiyorum. her haliyle kabulleneceğim. sadece değiştirebilir miyim diye merak ediyorum. yok değilmezse de böyle devam, yapabileceğim bir şey yok

• quote:

Sevdiğim bir kız var. O da beni seviyor. Normal zamanlarımızda bazen eski sevgilisinden bahsediyor. Eski sevgilisiyle çok mutluymuş, inanılmaz aşıkmış ama adam ayrılmak zorunda kalmış. Kız benden hoşlanıyor ama onu da unutamamış. Ne yapabilirim bu konuda?

dost acı söyler , halen eski sevgilisine hasret sana bakarken konuşurken onun aklına gelmesi var bir sürü neden direk shift+delete ediyosun kompile siliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 21 Haziran 2012; 3:27:40 >
  • Kız benden hoşlanıyor ama onu da unutamamış.

Bu kelimeden sonra bu işi unut kardeş imkanı yok yürümez, bu durumda olan arkadaşlarıma da söylemiştim dinlememişlerdi ama ben haklı çıkmıştım, kız ile çıksan bile sana soğuk davranacak o davrandıkça deliye döneceksin ve ilişkiniz 1 hafta sürecek.
  • dostum ben meriç im ondan sana hemen son 1ayda yaşadığım olayı anlatayım.
    bizim bir arkadaş var bayan eskiden birisiyle çıktı çocukla ayrılmışlar sonra bu yeni birisini buldu dedim bak çıkma sen hala onu seviyorsun yok öyle böyle şöyle falan derken bu çıktı aha 1hafta önce ayrıldılar tam 1 ay oldu toplamda başta sorduğumda seviyorum falan filan dedi hayatımın güzel olmasında çok büyük etken gibi bişey dedi şimdi cümleyi tam hatırlamıyorum neyse bu çocuktan ayrıldı sebebi de çocuğun evinin uzak olması ve telefonun olmaması (telefonu parçalamış) ben dedim telefon bulurum sen merak etme çünkü çocukla arkadaş oldum evime kadar geldi beraber takıldık tabu monopoly her bi boku oynadık falan neyse yok dedi istemiyorum bir kere güvenimi kaybetti daha olmaz sonra çocuk özür diledi falan yok sonra bu geldi 2-3 gün sonra eskisinin adını sayıklıyor sürekli de bahssediyor ben baba sevgisi görmedim onu babam yerine koydum falan ya dedim allahım böyle saçmalık mı olur sonra bu şey diyor inan çıkmak istemiyorum onunla konuşmaya ihtiyacım var o bana o kadar iyi geliyor ki falan şuan da yarın bizim bi arkadaşın doğum günü var son sevgilisi gelirse gelmem diyor eskisi gelsinmi deyince gelsin tabi :) falan ya dedim insan ne kdar çıkarcı olmuş anasını satayım dedim bi git bencillik yapma son çıktığın arkadaşımız oldu artık onu çağıracaz tabi dedim yok ben gelmem o zaman falan dedi bide bencil en sevmediğm kelime onu da söyledin sağol falan dedi neyse konu nereye geldi bilmiyorum bi solukta bunu okuyan varsa da helal olsun nokta falan koymuyorum da ben genelde özet:abi sevgilinizle artık bazı şeyleri aşmanız lazım kızı çek konuş de amacın ne ben sana bahsediyormuyum böyle şeylerden ? sen şuan benim sevgilimsin ve eskilerden konu açıyorsun beni yok sayıyorsun bu ne benim için çok önemli seni bilmiyorum falan diye konuş abi o da insan sonuçta illa artislik yapıp ayrılmanın lüzumu yok seviyorsan konuş bu tarz şeyleri neyse ben uyuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam çok mal bir durumdayım. ailem benimle sürekli tartışma halinde. evimde huzur yok. sokakta yatasım var. üniversite stresi her an yakamda. arkadaşlarım çok uzağımda. ayda yılda bir görüyorum. bu kız böyle tek dayanağım. onu kesinlikle kaybetmek istemiyorum. her haliyle kabulleneceğim. sadece değiştirebilir miyim diye merak ediyorum. yok değilmezse de böyle devam, yapabileceğim bir şey yok

Denemelisin sonuna kadar git ama aşık olmamaya çalış.Her an kaybedebilecekmiş gibi ol herşeyini verme, kaybettin o kızı öylesine takılıyormuş gibi yap.Kız sana deli divane olduğunda sende ona bağlan.Gerçi ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama sonuna kadar dene, bakarsın düşüncelerini değiştirecek şekilde ilişkiniz ilerler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslara katiliyorum lakin eğer bu kadar değerliyse , ve değerliysen onun icin bir sure devam et daha da yakinlaş , daha sonra bu duyduğun rahatsizliği dile getirebilecek seviyeye gelirsin ve konusursunuz. Eskilerden bahsetmesi pek hos degil lakin o engeli asabilir ve unutturabilirsen ne ala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scourt

teşekkür ederim cevaplar için. biraz daha sabredeceğim ve kendisi bahsetmeyi bırakmazsa ben uyaracağım artık. umarım aklında sadece ben olurum
  • Kız devamlı eski sevgilisinden bahsediyorsa seni kanka olarak görüyordur.
  • ben bu durumu hiç yaşamadım, genelde bu hikayedeki eski sevgili olurum. Kızla sevişmediğin sürece eskiyi unutamayacak, bu da benden sana tavsiye. Eskisi ağlattıysa sen de ağlatacaksın, çaktıysa sen de çakacaksın anca öyle. ama yine de eskisinin yerini dolduramazsın, ilkler hep tatlıdır.

baltalı ilah was here.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

dostum ben meriç im ondan sana hemen son 1ayda yaşadığım olayı anlatayım.
    bizim bir arkadaş var bayan eskiden birisiyle çıktı çocukla ayrılmışlar sonra bu yeni birisini buldu dedim bak çıkma sen hala onu seviyorsun yok öyle böyle şöyle falan derken bu çıktı aha 1hafta önce ayrıldılar tam 1 ay oldu toplamda başta sorduğumda seviyorum falan filan dedi hayatımın güzel olmasında çok büyük etken gibi bişey dedi şimdi cümleyi tam hatırlamıyorum neyse bu çocuktan ayrıldı sebebi de çocuğun evinin uzak olması ve telefonun olmaması (telefonu parçalamış) ben dedim telefon bulurum sen merak etme çünkü çocukla arkadaş oldum evime kadar geldi beraber takıldık tabu monopoly her bi boku oynadık falan neyse yok dedi istemiyorum bir kere güvenimi kaybetti daha olmaz sonra çocuk özür diledi falan yok sonra bu geldi 2-3 gün sonra eskisinin adını sayıklıyor sürekli de bahssediyor ben baba sevgisi görmedim onu babam yerine koydum falan ya dedim allahım böyle saçmalık mı olur sonra bu şey diyor inan çıkmak istemiyorum onunla konuşmaya ihtiyacım var o bana o kadar iyi geliyor ki falan şuan da yarın bizim bi arkadaşın doğum günü var son sevgilisi gelirse gelmem diyor eskisi gelsinmi deyince gelsin tabi :) falan ya dedim insan ne kdar çıkarcı olmuş anasını satayım dedim bi git bencillik yapma son çıktığın arkadaşımız oldu artık onu çağıracaz tabi dedim yok ben gelmem o zaman falan dedi bide bencil en sevmediğm kelime onu da söyledin sağol falan dedi neyse konu nereye geldi bilmiyorum bi solukta bunu okuyan varsa da helal olsun nokta falan koymuyorum da ben genelde özet:abi sevgilinizle artık bazı şeyleri aşmanız lazım kızı çek konuş de amacın ne ben sana bahsediyormuyum böyle şeylerden ? sen şuan benim sevgilimsin ve eskilerden konu açıyorsun beni yok sayıyorsun bu ne benim için çok önemli seni bilmiyorum falan diye konuş abi o da insan sonuçta illa artislik yapıp ayrılmanın lüzumu yok seviyorsan konuş bu tarz şeyleri neyse ben uyuyorum

ulan cümlede bi tane olsun ne nokta ne de virgül var; gel de oku bunu şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam. ama 3 gün sonra sevgilim beni terketti diye konu açıp, fikir isteme burdan

• Geçici heves bunlar. Sonra sen ayrılmak en azından uzak durmak isticen. Hiç bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.