Şimdi Ara

Kız isteme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında bi 15 gün sonra kız istemeye gitcez çok heyecanlıyım. ne giymeliyim takım elbise mi kravat takmasamda olur mu tek taş yüzün nasıl olacak çiçeği çikolatası tepsi mi gondol mu düşündükçe herşeyde karasız kalıyorum başından bu olay geçmiş arkadaşlar birazcık anlatır mısınız nasıl olacak....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız İsteme: Gelenekler ve Adımlar

Kız isteme, evlilik yolunda atılan önemli bir adımdır. Bu özel günde, davranışların ve görünümün büyük önem taşır.

Kız İstemeye Giderken Ne Giyilir

Kız istemeye giderken seçtiğin kıyafet, saygılı ve geleneklere uygun olmalıdır. Aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurabilirsin:

• Erkekler için: Resmi bir takım elbise, gömlek ve kravat tercih etmelisin. Ayakkabılarının temiz ve bakımlı olmasına özen göstermelisin.
    • Kadınlar için: Diz hizasında, sade ve şık bir elbise veya etek-bluz kombinasyonu uygun olacaktır. Aşırı dekolte ve kısa eteklerden kaçınmalısın.

Diğer Hazırlıklar

Kız istemeye giderken fiziksel görünümünün yanı sıra bazı diğer hazırlıklara da dikkat etmelisin:

• Hediye Seçimi: Çiçekler, çikolatalar veya takı gibi anlamlı bir hediye hazırla.
    • Konuşma Hazırlığı: Kız isteme sırasında yapacağın konuşmayı önceden hazırla ve kısa tut.
    • Davranış Kuralları: Saygılı, nazik ve mütevazı bir tavır sergile.

Adımlar

Kız isteme geleneği genellikle şu adımları izler:

• Ailelerin Tanışması: İki aile bir araya gelir ve birbirlerini tanır.
    • Kız İsteme Konuşması: Erkek tarafı, kız isteme nedenlerini belirten bir konuşma yapar.
    • Cevap Verme: Kız tarafı, erkeğin isteğini kabul edip etmediklerini bildirir.
    • Nişan Takma: Kabul edilmesi durumunda, kız tarafı geleneksel olarak erkeğe nişan takar.
    • Tarih Belirleme: Eğer kız isteme kabul edilirse, nişan ve düğün tarihi belirlenir.

Kız isteme, iki ailenin bir araya gelerek yeni bir yolculuğa başlamalarını simgeleyen anlamlı bir törendir. Bu özel gün için hazırlıklı olmak ve geleneklere uygun davranmak büyük önem taşır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam güzel bir çiçekçiye git onlarda kataloglar var.Çikolatası çiçeği falan takım halinde satıyorlar.Seç ordan güzel bir tane.Takım elbise giy kravat olsun.Şu lanet mücevhere karşıyım ama alcan artık bir tane.Sıkıntı yapma fazla.Şimdiden hayırlısı olsun
  • evlenme amacını biliyorum ama açıklamıycam
  • Siyah pantolon üzerine fit kesim petrol mavisi gömlek giy.
    daha istemeye giderken takım giyme.

çikolatayı kendiniz suslemeyecekseniz dışardan tepsi yaptırın. Çiçeği de cansız çiçeğe canlı güller fln ekletin.

benim için istemeye ve söze gittiğimizde çikolatayı ablam süslemişti. Çiçeğide cansız aldık gene ablam süsledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay3757

evlenme amacını biliyorum ama açıklamıycam

neymiş evlenme amacım hacı
  • http://www.uzmantv.com/takim-elbisede-mendil-nasil-kullanilir şu tip bir gömlek giymeyi düşünüyordum yüksek yakalı beyaz mendilli kravatsız ?
  • sen aldırma vatandaş cinsellik için evleniyorsun demeye getiriyor.kendisi evlenmeden yapıyor ya hava atacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Bakire kız konusu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

sen aldırma vatandaş cinsellik için evleniyorsun demeye getiriyor.kendisi evlenmeden yapıyor ya hava atacak.

Yok abi Çoluk çocukla muhattap bile olmamda yetiştirememişler.
  • takım elbise kravat şart.Çicek olucak.Gondolda veya tepside çikolata .
  • DGSMAN D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle rabbim tamamına erdirsin. Bu işler biraz da fıtrata bağlı. Eğer heyecanlı bir kişiliğe sahipsen yine heyecanlanacaksın büyük ihtimal. Normal siyah takım beyaz gömlek. kravat fazla kaçabilir. Güzel bir çiçek çikolata(güzel görünümlü) ve tek taş yüzük ise bence teklif zamanı verilmeli. Hadi kolay gelsin.
  • bu işin bide acı kahvesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay3757

evlenme amacını biliyorum ama açıklamıycam

niye adamın konusunu trolluyorsun?ayip değilmi?sen git zina yap. oldumu?
  • 5 yıl sonra gelirim bu konuya ihtiyacim olabilir.
  • koyu lacivert takım elbise içine mavi düzçizgili gömlek beyaz yaka ve kollu birde cekete beyaz mendil :)

inş. bi sorun çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.