netten bir kızla tanıştım. tam kitap kurdu. filozof bir bakıma. benimse kitaqlarla aram pek iyi değil. ondan hoşlandığımı ve yüzyüze görüşmek istediğimi söyledim. kabul etmedi. sadece kadınların şu meşhur repliklerinden birini söyledi arkadaş kalalım kıza biraz yakınlaşmaya çalışıyım diyerek sıcak sözler söylüyom hemen araya mesafeyi koyuyor. erkek arkadaşın var mı dedim yok dedi. hani çıktığı biri varsa çok rahatsız etmeyim maksadıyla. benden hoşlandığını sanmıyorum ne yapacağımı da bilemiyorum.
cemal dalakçı akıllandı artık böyle ciddi konular açıyor
ali desidero dinle..
nette kitap kurdu gibi görünenler aslında 2 kelimeyi biraraya getiremeyenlerdir, sanal alemde öyle gözükürler
quote:
poseidon_19 Tarih 16 Aralık 2008; 22:49:49 cemal dalakçı akıllandı artık böyle ciddi konular açıyor
yuh nasıl alaka kurdun lae daha ilk mesajdanda benim konuyu baltaladın he
quote:
Orjinalden alıntı: birkoyuncittenatladi
quote:
poseidon_19 Tarih 16 Aralık 2008; 22:49:49 cemal dalakçı akıllandı artık böyle ciddi konular açıyor
yuh nasıl alaka kurdun lae daha ilk mesajdanda benim konuyu baltaladın he
şaka yaptık lae
baycan87' ye katılıyorum bazıları artislik olsun diye öyle gözüküyor. sen kızdan hoşlandıysan peşini bırakma ama kızıda fazla sıkma.
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
nette kitap kurdu gibi görünenler aslında 2 kelimeyi biraraya getiremeyenlerdir, sanal alemde öyle gözükürler
sanmam öyle gözükeceğini. kızın her tarafından bilgi fışkırıyor. süper hafızası var. telde de görüştüm ordan biliyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme