Şimdi Ara

kız konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar geçen bi ilişkim vardı ve bitti.
    sonra ayrıldığım kızla konuşurken bana yeni bir sevgilisi olduğunu ve onu sevdiğini söyledi. Neyse artık. Çocuk buna sormuş ; daha önce cinsel ilişki yaşadınmı diye ? ..

eski kız arkadaşım ise evet yaşadım adı bilmem ne bilmem neydi falan . Sonra çocuk buna küsmüş falan kız bana diyorki senle çocuğu yüzleştircem benle ilişkiye girmediğini sölücen

çocuğa bende tamam dedim. başımdan atmak için size soruyorum "Konu Dışı" napmalıyım ?

Not:tam anlatamadım beyler.

• Tıpkı aranızda konuştuğunuz gibi yap.
  • Ne ilişkiymiş kardeşim.
    Mendil ya da çorap değiştirir gibi eş sevgili değiştiriyorsunuz ve sonra kız, kızlığını ispatlamak için önceki boyfriend!?'ine bana el sürmedin de diye şehadet etmesini istiyor!

Vay anam vay!
    Tam kız!?'mış ha!

Bana kalırsa, söyle diğer adama, bu kız benim kadınım oldu hem de Her Açıdan Ruhat Mengi programı gibi oldu diye söyle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Ne ilişkiymiş kardeşim.
    Mendil ya da çorap değiştirir gibi eş sevgili değiştiriyorsunuz ve sonra kız, kızlığını ispatlamak için önceki boyfriend!?'ine bana el sürmedin de diye şehadet etmesini istiyor!

Vay anam vay!
    Tam kız!?'mış ha!

Bana kalırsa, söyle diğer adama, bu kız benim kadınım oldu hem de Her Açıdan Ruhat Mengi programı gibi oldu diye söyle!

• karşısına sakin bir şekilde çık

sonra

yaaa senden önce benleydi furdum gırbacı furdum gırbacı de
  • aslında aklımdan geçenler de sonbaron61 ve isviçreli bilim adamı dediği gibi sıonra artistlik yaparsa ağız burun dalarım
  • Kız salak oğlu salakmış.
    Böyle şey istenir mi hiç ayıp be.

Çocukda ilişki yaşamış diye küsmüş.Küsmek ne ya Hoşuna gitmediyse yol verseymiş.

Yerinde olsam kıza saçma sapan konuşma git başımdan derdim.
    Ama laf ağızdan çıktıysa kabul ettiysen,çocuğa ben bu kızla birlikte oldum derdim.
    Çocuk ters düz yaparsada ağzıyla burnunun yerini değiştirirdim.

Hadi hayırlı sabahlar.Yatayım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Kız salak oğlu salakmış.
    Böyle şey istenir mi hiç ayıp be.

Çocukda ilişki yaşamış diye küsmüş.Küsmek ne ya Hoşuna gitmediyse yol verseymiş.

Yerinde olsam kıza saçma sapan konuşma git başımdan derdim.
    Ama laf ağızdan çıktıysa kabul ettiysen,çocuğa ben bu kızla birlikte oldum derdim.
    Çocuk ters düz yaparsada ağzıyla burnunun yerini değiştirirdim.

Hadi hayırlı sabahlar.Yatayım artık.

öyle deme be abi

dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum.

artistlik yapar büyük ihtimalle, erkek ya sözde kızın karşısında ağız burun dalarım sonra belki kız bi daha

şaka şaka

• Hocam baktın çocuk kıllık yapıyor en kötü ihtimal

'Evet oldum maalesef artık senin ki küççük gelir' dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hocam baktın çocuk kıllık yapıyor en kötü ihtimal

'Evet oldum maalesef artık senin ki küççük gelir' dersin

"furdum gırbacı furdum gırbacı " dicemde furdum mu diyim vurdum mu hangisi daha güzel olur ?

yaşıma soran arkadaş sadace liseliyim bunu bilmen yeterli
  • Valla kavga çıkartayım döveyim diyorsan bir de ilk onun saldırmasını istiyorsan furdum de
  • bayansı erkeğim, lezbiyenim de çocukla yüzleştiğinde, böylece onlar barışır mutlu mesut yaşarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Valla kavga çıkartayım döveyim diyorsan bir de ilk onun saldırmasını istiyorsan furdum de

çocuk tırt hocam bir şeyi yok alırım onu (bknz:kangal alır)

furdum dicem kışkırtıcamm

jR.Arrhenius

kimin imzaydı bu ya
  • uq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.