Şimdi Ara

Kız Konusu (Lütfen yardımcı mesajlar atalım makara konusu olmasın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    19 yaşında , Üniversite öğrencisiyim , ilk dönemden beridir sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum ama bi merhabam bile yok . Şimdi konuyu bir kız arkadaşa açtım oda hoşlandığımız kızla arası var sayılır.Sevgilisi olmadığını falan öğrendim ondan.Ben üniversiteyi şehrimde okuyorum o ise istanbullu.İşte ben bakışlarımla ya da ona yakın oturarak bir şekilde belli etmeye çalışıyorum.Onunda bana baktığını veya bakıp bakmadığımı kontrol ettiğini hissdediyorum(veya böyle birşey yok ben böyle hissetmek istiyorum emin değilim.)

Muhabbetimiz hiç olmadı.Ben nasıl ve ne yapmalıyım ? Nasıl muhabbeti kurmalı , veya hoşlandığımı söylemeli kısacası nasıl bir yol izlemeliyim.Birde bir takıntım var dişlerim genel anlam tipim fena değil ama,ön iki dişimdeki aralık ve üst dişlerimin önde olması benim özgüveni çok ama çok etkiliyor.Özellikle konuşurken kötü bir görüntü olduğunu düşünüyorum.Yorumlarınıza göre bir karar vericem çok sıkıntılıyım.Konuşabilirsem yarın konuşucam ama diş konusunda rahatsızım bu yüzden kendime güvenim yok yinede denemelimiyim yoksa hiç bulaşmamalımıyım ? Okulların bitmesine 2 aydan az bir süreç kaldı.Ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkürler iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesno -- 17 Mart 2011; 19:19:50 >

• benimde ön dişler ayrık,ırsi bişey bence pek takılmana gerek yok buna sonuçta yapabilcek pek birşey yok, sen açılmaya bak o seni beğendiyse dişmiş hikaye
  • güncel
  • benim diş yapımdada problem var aynı senin gibi.Ön 2 dişim ileride ve gülerken yandan çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor gülerken ağzımı kapıyorum bazen bu sebepten rahat davranamıyorum bazen benimde moralim bozuluyor.
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numside -- 17 Mart 2011; 21:00:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.