Bildirim
Kız konusu (Mesajlaşma)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
4-5 saatte bir -
quote:
Orijinalden alıntı: LgnKrcn
Öncelikle iyi bayramlar.1 aydır konuştuğum bı kız var ve tam hayalimdeki gibi biri.3 gün önce sevdiği yakını kalp krizi geçirdi,şimdi şehir dışında ve zor günler geçiriyor.Ne sıklıkla mesaj atmalıyım,yada aramalıyım ?
acil şifalar..günde bir kere ara kesin konuşurken de rahatsızlık verip vermediğini sor ona göre artırırsın -
ara ara :D tabi konuşabilirsen telefonda saçmalıyacaksan hiç aramaquote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
4-5 saatte bir -
konusmak icin bundan iyisi pek bulunmaz. Mesaj attıgın zaman zaten kötüyüm vs. bir sürü sana gazel okuyacak. Sende konusabilir miyiz diye mesaj atarsın ısrar edersen az cok kabul eder. Konusursun teselli muhabbetleri vs. Sonra o sana mesaj atar cok ihtiyacım vardı cok tesekkür ederim gibilerinden yalanlar dizeler sana. İşin olur her türlüquote:
Orijinalden alıntı: Obama_TR
ara ara :D tabi konuşabilirsen telefonda saçmalıyacaksan hiç arama
Alıntıları Göster -
sabah saat 10da tok karna, aksam 6 da yemekden sonra gunde iki oğun.
Bunun sıkligimi olur arkadasim? Kiz uzgunse cevap vermiyorsa, zaten sende anlarsin mesaj atmassin. Su aralar rahat birak derim.Z -
Belki de zor günler geçirdiğinden yanında olman gerekiyordur atla otobüse yanına git bütcen varsa tabi. Yoksa da ara sor ona göre ekip biçersin.quote:
Orijinalden alıntı: ARC118i
sabah saat 10da tok karna, aksam 6 da yemekden sonra gunde iki oğun.
Bunun sıkligimi olur arkadasim? Kiz uzgunse cevap vermiyorsa, zaten sende anlarsin mesaj atmassin. Su aralar rahat birak derim.Z -
Format at düz... Yanlış yerdemiyim. -
kendisine sorsanaquote:
Orijinalden alıntı: The MetalHead
Format at düz... Yanlış yerdemiyim. -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: nazsensay
kendisine sorsana
Alıntıları Göster
Ona yanında olduğunu hissettirecek kadar.
İyi bayramlar. -
Zırt pırt mesaj atma bırak o elbet atar. sen sadece geçmiş olsun gbisinden daha sıcak bir mesaj at ve yanındayım imajı çiz o kadarquote:
Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*
Merhaba,
Ona yanında olduğunu hissettirecek kadar.
İyi bayramlar.
Alıntıları Göster
-
Tavsiyeler icin çok teşekkürler.Zırt pırt mesaj atmıyorum zaten.Yukarda bi arkadaş demiş,imkanın varsa atla yanına git diye.Sizce bunu yapmam doğru olur mu. -
quote:
Tavsiyeler icin çok teşekkürler.Zırt pırt mesaj atmıyorum zaten.Yukarda bi arkadaş demiş,imkanın varsa atla yanına git diye.Sizce bunu yapmam doğru olur mu.
Saçmalama -
quote:
Orijinalden alıntı: The MetalHead
Format at düz... Yanlış yerdemiyim.
Çok yanlış gelmişsin. -
arama o seni arasın yada gün içinde 2 kere at. acılı gününde sürekli seninle ilgilenmesin!quote:
Orijinalden alıntı: Phaldorquote:
Tavsiyeler icin çok teşekkürler.Zırt pırt mesaj atmıyorum zaten.Yukarda bi arkadaş demiş,imkanın varsa atla yanına git diye.Sizce bunu yapmam doğru olur mu.
Saçmalama
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Phaldor
quote:
Saçmalama
-
O kadar saçma mı ya..Ciddi ciddi düşünüyorum gitmeyi -
quote:
O kadar saçma mı ya..Ciddi ciddi düşünüyorum gitmeyi
Bu kadar çaylak olma arkadaşım, gideyim deme sakın -
quote:
O kadar saçma mı ya..Ciddi ciddi düşünüyorum gitmeyi
Çok ciddi bir yakınlığınız veya ilişkiniz olsa belki mantıklı olur ama şu halde abes.. -
hadi kizi ayarladin diyelim sonucta illaki ayrilacaksiniz o yuzden hic ugrasma
Benzer içerikler
- direksiyon sınavından kalmak
- beylikdüzünden kadıköye nasıl gidilir
- ağda bezi yerine ne kullanılır
- captain black sigara
- osuruğum çok kokuyor ne yapmalıyım
- prompt mühendisliği nedir
- walmart dolandırıcılığı
- black friday ne zaman 2024
- yeşil nasim
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X