Şimdi Ara

Kız konusu yardıma ihtiyacım var dh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dört yıldır süren bir ilişkim var kız arkadaşımı orta okuldan beri tanıyorum ama o üniversitedeyken sevgili olduk. Daha sonra okulu bitti ve memlekete gitmesi gerekiyordu fakat ikimizde bir cesaret ve fedakarlıkla eskişehire yerleştik bulduk ve üniye devam ediyoruz.. Aynı evde yaşıyoruz iki bucuk yıldır.. Herneyse buraya kadar herşey güzel. Fakat kız arkadaşım bir süredir kendisini değerli hissetmediğini mutlu olmadığını söylüyordu fakat salak ben pek ciddiye almamıştım. Bir kaç gün önce olay patlak verdi ve kız arkadaşım ayrılmak istiyor. Beni istemediğini, onu mutlu edemediğimden ilk zamanlardaki ben şimdiki ben olmadığından bahsediyor.. Çıkmaza girmiş durumdayıp çiçek gönderiyorum olmuyor güzel sözler olmuyor.. Sizce ne yapmalıyım ve onu şaşırtmalıyım. Gerçekten ona değerli oldugunu onu sevdiğimi nasıl hissettirebilirim.. Fikirlerinize ihtiyacım var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzel abim yengeyi al karsina konus.icinden ne geliyorsa soyle,sonra al bir yemege gotur.ufak ama sevecegi bir hediye al,insallah duzelirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Guzel abim yengeyi al karsina konus.icinden ne geliyorsa soyle,sonra al bir yemege gotur.ufak ama sevecegi bir hediye al,insallah duzelirsiniz

Eyvallah kardeşim inşallah.. Bende öyle düşünüyorum ama o kadar kolay olmayacak gibi.

• (Ismi) seni seviyorum yazan pankart yazdirt, baya büyük olsun sonra çıkart selale parkttan sarkit. Aşağıdanda o yaziyi kendisine okut. Olay çözülür.

• Ona istediği seyi ver

• İki buçuk yıldır aynı evde yaşıyoruz demişsin, yaşayabileceği her şeyi yaşamış sıkılmıştır.
  • Ona küçük sürprizler yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendim gibi üzüldüm abicim.allah ayırmasın inşallah

• Yine sana iyi 4 yıl sonra demis. Benim en son cıktıgım kız şıpsevdiydi la seni ilk günki gibi sevemiyorum demişti. Bende o günden sonra aramadım konuşmadım :D hala msj atar durur. Kızla toplasan 2 ay cıkmıstık.

Sana tavsiyem içinden geçenleri söyle hissettiklerini ona karşı duygularının değişmediğini söyle. Sadece zamana bağlı olarak bazı şeyleri aştığınızı belirt ilişkiniz yeni değil sonuçta. Kız yeni bi heyecan arıyorsa yapacak bişey yok.
  • İlgisizliğimden bahsediyordu bende çok ilgili olmaya farklı davranmaya başladım.. Bakalım zaman neler göstericek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.