Şimdi Ara

Kız meselesi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum ailesi. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi ben bu zamana kadar hiç bir kızla çıkmadım e haliyle de acemiyim kız işinde. Şimdi zil çaldı ders boş bizde dışarda duruyoruz. Bizim arkadaşlar geldi bi kız seni sordu adını falan sordu dediler bende dalga geçiyorlar diye pek iplemedim

Ancak ertesi gün en samimi arkadaşıma da kız gelmiş sevgilisi varmı adı ne falan diye sorular sormuş bizimkilerde yok heralde demiş. Sınıfa geldi söylüyor bana bi kız seni sordu falan bende, sendemi dalgamı geçiyonuz dedim inanmadım. Neyse gel teneffüse bak inanmıyorsan dediler çıktım.

Neyse sonra bunlar bana bak şu kız dediler ancak ben yanlış kıza bakmışım.... Kızda pek hoşuma gitmedi. Sonra bu kız benden çekindiği içinde yanıma gelmedi o yüzden kızı tanımıyorum başka kız sanıyorum. Neyse..

En son arkadaşa dedim bidaha gelirse sevdiği başkası varmış dersin dedim ve olayı bitirdim. Ve bugün esas beni seven kız geldi bir iki Dakka birşey konuşalım mı dedi (kız onu tanıyorum sanıyor) ben afalladım kim la bu diye...
    Sonra kız; dedi senden hoşlanıyorum ama başkasını seviyormuşsun falan filan bende tabi o sırada ne olduğunu anlamaya çalışıyorum içimden. Sonradan çaktım durumu neyse sonra kız ben bir şey demeden utancından kaçtı gitti...

Şimdi bende hoşlandım kızdan ancak kız 11. Sınıf ben 12. Yarın kıza herşeyi anlatmak istiyorum da ben bile düşündüğümde saçma uydurma gibi geliyor bana. Kızlada dalga geçmiş gibi olur diyede endişeleniyorum. Şimdi ben bu kıza nasıl bir açıklama yaparım nasıl çıkarım ? Yarın kesin konuşacağım ama nasıl ? Please help me..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrNova -- 17 Ekim 2016; 16:47:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• burdaki insanlardan kızlar hoşlanmaz kardeş, burdaki insanlar genelde reddedilir.burdan sana işe yarar öneri çıkmaz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz abicim

• En iyisi kıza herşeyi anlatmak, merak eden olursa yazarım yarın gelişmeleri. Ama hala yardımınızı bekliyorum.

• Anlatmalısın komik bir yanlış anlaşılma olmuş. Yani ben çirkin olsam bana da aynı tepki verecektin dediğinde evet diyebilirsin ya da neden benim yanıma geldinde sonra yoldan geçen birini gösterirsin (mümkünse asosyal görünüşlü değişik bir kardeşimizi) onun yanına gitmedin? De diyebilirsin.
    Tabi hiç böyle bir şeyde sormayabilir. Önemli olan burada ki mantığı anlamak.

Kıza sen güzelsin deme sen de güzelsin de.
    İlk başta herşeyini anlatma olabildiğince kız hakkında bir şeyler öğren. Her mokunu hemen öğrenmesin yani.
    Baktın ilişki yürümez ergen ilişkilerine dönüyor ayrıl. Bunun bilincinde başla ilişkiye
    Derslerinden çok feragat etme. Her çağırdığında çıkma ama kızı mok gibi ortada da bırakma. Sabahtan yaz mesela bugün çıkamam dışarı diye. Özellikle okulda yap bunu her tenefüs kızla olma olabildiğince dışarda vakit geçirin.

Çok yaşadığımdan değil çok iyi insan incelediğimden söylüyorum bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 17 Ekim 2016; 17:24:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız meselesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle gidip lak diye kızla konuşma. Gururuna yediremeyip konuşmak istemeyebilir. Türk kızı çünkü herşeye hazırlıklı olman lazım. Söyle arkadasına, söylesin kıza konuşmak istiyormuş diye.
    Ama bana sorarsan şu sınavı atlat ondan sonra yardır.
  • Sağolun bakalım yarın aklımda birşeyler toparlayıp gidecem ama dediğiniz gibi yapacağım. Derslerden feragat etmiyorum zaten

• ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    valla çok doğru tespit. kızlar bizden hoşlansa burada ne işimiz var dimi. gider kızla vakit geçiririz. asosyallik ciğerlerimize işlemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.