Şimdi Ara

kız meselesı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kızdan çok hoşlanıorum ama kız cvp wermıyor ewlıyor gevelıyor sorduğumda rock dınlıoo baya metal takılıor forum abılerım ne yapmam lazım lutfen soleınn konusmaya calısıorum ama konusdukca batıyorum ısım sıze kaldı

• sen soru sorduğunda rock dinliyosa seni kaale almıyor boşver sesini duymaya tenezzül etmiyo yani ben olsam gırtlaklardım

edit : küfürü sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can ! -- 22 Şubat 2007; 22:54:50 >
  • Baya metal takılıyor kelimesinden herhangi bir anlam çıkaramadım şahsen.Yüzyüze söyleyeceklerini dile getiremiyorsa teknolojiden yararlanın.
  • yane metalcı metal takılıor annarsın ya sıyah falan gıyınıolar ben rapcıyım kıza sordum sence bı zarar warmı yok dedı ole olsa bıle sıyah gıyınıorum onun yanında o tarz ınsanlar demek ıstedım yanı annarısn pek hayatı takmayanlardan
  • Kız metalci ise açık olman şart. Direkt gir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Kız metalci ise açık olman şart. Direkt gir...

kanky kız bısı der yalan olmayalım sonra dırek gırıyım yane
  • Türkiye'de gothic takılanların çok büyük bir kısmı geyik,özenti.Hayatı takmayanlardan ise kem küm etmesine ne gerek var,direk söylerdi herhalde.Yüzüne karşı söylüyemiyorsa mesajlaşma,msn gibi nimetlerden yararlanmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARATIPLI AMERIKAYA MI GIDIYOR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten su an oyle konusuroz da kemkum edıo yalan solemıoyrum ama taktım ben bu kızla cıkıcam sayenızde tabı
  • Eline uzun bir metal al ve kızın karşısına çık.
    Eminim sana hayır diyemeyecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.