Şimdi Ara

Kız Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 16 EYLÜL'DE YENİ BİR LİSEYE BAŞLIYACAĞIM KIZ ETKİLEMEK İÇİN NE YAPAYIM..

• moon walk yap tövbe tövbe
  • Nick ile avatar+imza uyumu yapabilirsin.

Bide bol boxer giy ve şeyin hep kalkık olsun pantolonun hafif dar olsun ve belli olsun hava değilde bacağına yasla gelsin hatunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesra

moon walk yap tövbe tövbe

O NE
  • kız mesenesi diye okudum lan dedim yıl 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizycl1903

quote:

Orijinalden alıntı: wesra

moon walk yap tövbe tövbe

O NE

dh de hiç duymadınmı

• Tipsizsen hiç uğraşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ergenliğe gireni evlendireceksin aslında.

• Tipsiz degil tipliyim ama hiç tanımadığım kızları nasıl etkilerim
  • tipin yoksa naparsan yap ha altında audi r8 varsa götürürsün işi
  • Öncelikle oraya okumaya gidiyosun dostum karı-kız ile ugrasıp vaktini bosa harcama derim he üniversitede istedigini yaparsın benden söylemesi bulaşma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AussieSharp

Öncelikle oraya okumaya gidiyosun dostum karı-kız ile ugrasıp vaktini bosa harcama derim he üniversitede istedigini yaparsın benden söylemesi bulaşma derim

Biraderim haklısın Ancak Bilgi almak istedim..
  • quote:

Öncelikle oraya okumaya gidiyosun dostum karı-kız ile ugrasıp vaktini bosa harcama derim he üniversitede istedigini yaparsın benden söylemesi bulaşma derim

dogru soyluyor bencede ugrasma

• quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

/>

• quote:

quote:

Benim düsüncem bu ama bak simdi kızlarla takıldıgın zaman onlarla farklı farklı ortamlara gireceksin bir sürü zaman kaybı hatta para kaybı ondan sonra bi sevgili yapacaksın tüm zamanını onunla gecireceksin cıkacaksın gezeceksin tozacaksın bi bakmısın bisey olmus ayrılmıssınız ondan sonra su an anlattıklarım senin 2 seneni aldı bile kaldı son 2 sen ilk 2 sene gezdigin icin derslerden bisey anlamayacaksın son sene toparlamak icin ugrasacaksın ama nafile gelmeyecek o kaybettigin seneler benim görüsüm bu yol yakınken fazla gözükme ortalarda he sosyal ol lafım yok ama dozunda olsun bu iş selametle..

• quote:

quote:

quote:

Benim düsüncem bu ama bak simdi kızlarla takıldıgın zaman onlarla farklı farklı ortamlara gireceksin bir sürü zaman kaybı hatta para kaybı ondan sonra bi sevgili yapacaksın tüm zamanını onunla gecireceksin cıkacaksın gezeceksin tozacaksın bi bakmısın bisey olmus ayrılmıssınız ondan sonra su an anlattıklarım senin 2 seneni aldı bile kaldı son 2 sen ilk 2 sene gezdigin icin derslerden bisey anlamayacaksın son sene toparlamak icin ugrasacaksın ama nafile gelmeyecek o kaybettigin seneler benim görüsüm bu yol yakınken fazla gözükme ortalarda he sosyal ol lafım yok ama dozunda olsun bu iş selametle..

Saol Kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.