< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aga kız meselesi üniversitede
-
-
Hayat böyle işte senin planlayıp yaparım diye ertelediğin şeyleri başkası yapıp istediğin ne ise ona çöküyor sende bakınmakla yetinirsin bu saatten sonra
-
İstedigi kadar tipli tipsiz olsun sen hamle yapana kadar o ipi omuzlamis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya kanka iyi diyon hoş diyonda ne yapsaydım yani denk gelmemizi bekliyodum belki yanyana düşerdik o sıra tanışırdım ya da bi şekilde denk düşerdik onu bekledim dediğim gibi instadan tanımadığım birine istek gönderip yazacak bir tip değilim ama dedikleinde de çok haklısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam denk gelmedi işte ya instadan da yürümek istemedim ama maalesef sonuç dediğiniz gibi
Denk gelirse diye beklemek de bi seçenek ama çok beğendiysen yürürken bile yaklaşıp merhaba diyecektin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tanışmaadığım birine nasıl merhaba diyeyim belki ben gözümde çok büyütüyorumdur ama keşke bi denk gelip tanışsaydık…..
Up
Sen denk gelsin diye bekelrsin başkası denk getirir işte fark o.
-
Ah be allah kahretsin nasıl denk getirebilirdimki
Merhaba, tanışabilir miyiz!
Böyle bir kalıp var dilimizde. Haliyle zaten tanımadığın biriyle tanışmak için hocam. Hoşuna gittiyse şansını denersin.
İlk giden kazanır, gerisi uzaklaşır.
Bir arkadaş vardı 20 yaşına girmeden saçları dökülmüş kel kalmış. Fıstık gibi kız bu bana bakmaz diyordu okulda gördüğü bir kız için. Kız gerçekten çok tatlıydı, gözüm yok o ayrı. Gaz verildi git tanış olmaz derse kaybedersin, gitmezsen zaten kaybedeceksin diye. Gitti tanıştı, kız da demiş ilk tanışma teklif eden sensin. Evlendiler sanırım okuldan sonra.
Kız çok güzel olunca herkes yaklaşmaya cesaret edemiyor. O kadar güzel kız da boş kalıyor. Ya da senin örneğinde olduğu gibi daha çirkin bile olsa cesaret eden alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 23 Eylül 2023; 21:58:1 >
Up
Bu hayatı sen seçmedin
instagramdan mı yazıyorsun yüz yüze mi konuşuyorsun ne yapıyorsan yap ertelemeden bir an önce yap. Ertelemek kendini kandırmaktır. Cesur ol kaybedecek bir şeyin yok. Konuşmazsan daha çok dert edeceksin kendine.
-
Tipsizsen yazmaman iyi olmuş bence dalga falan geçer yakışıklıysan yazcaktın
Offff hocam ben denk gelmeyi beklerken kaptılar gibi zaten benden daha az çekici bir android tarafından sırf dediğiniz gibi denk gelmeyi beklediğim için ama ne bileyim yani öyle direk konuşmakta istemedim utangaçlık sanırım özgüvensizlikde olabilir gibi instadan direk yazmak da istemedim bir şey olsun tanışayım sonra yürürüm diye erteledim sonuç ortada maalesef
kendimden çevremden biliyorum bekliyorum diyen tsnısmıyor,birşeyi kafayı koyduysan yapman çabalaman gerekiyor.Saglık olsun mutluluklar dile önüne bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım haklısınız
Oyle bir konusulmus ki sanki ilk yazan kizi alacak Tip olarak cekiciysen o kiz olmazsa baskasi olur merak etme, tip yoksa kaybettigin bir sey yok zaten kabul etmeyecekti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tip var yok olayını nasıl keskin bir şekilde ayırıyorsunuz hayret ediyorum ya kendimi iyi olarak tasvir ederim ama var yok biraz keskin bir ayrım gibi oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayat böyle işte senin planlayıp yaparım diye ertelediğin şeyleri başkası yapıp istediğin ne ise ona çöküyor sende bakınmakla yetinirsin bu saatten sonra |
Benzer içerikler
- evde imalat makinaları
- hk ne demek
- fareden kuduz bulaşır mı
- kulak pamuğu kulakta kalırsa ne olur
- eminönü gözlükçüler hanı
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X