Şimdi Ara

Kız meselesi :( bide yaş problemi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . öncelikle cümleden hayırlı ramazanlar ve günaydın saat 04:22 suları Ben onur yeni üye oldum. ilk konumu kızlar üzerine açıyorum.
    şimdi benim yaklaşık 6 aydır konuştuğum bi kız var. 6 ay kadar bi sürede canımdan bi parça oldu artık. onu çok seviyorum ve bunu ona her şekilde belli ettim. fakat ben 17 kız ise 18 yaşında. arada sırada yüzüme vuruyor yaşını büyült evlenelim falan diyor tabi makarasına. biraz ciddiye aldım konuştuk bana dediği ben kendimden küçük insanların lafını ciddiye almam ve sende delirirsin sende üzülürsün bende dedi. ama oda benden hoşlanıyor gibi. öyle uzun konusmalarımız dertleşmelerimiz oluyor ama çok buluşamıyoruz ailesinden dolayı. öyle 2-3 haftadan haftaya. ben napıcam arkadaşlar fikriniz nedir bu yolun sonu nereye gider yaşım nekadar 17 olsada ilk defa yaşamadıklarımı yaşadım ..

• Kiz tavlama rehberi konuma bak. Ayrica kiz senle oylesine konusuyor gibi. Kendini uzme bosuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

Kiz tavlama rehberi konuma bak. Ayrica kiz senle oylesine konusuyor gibi. Kendini uzme bosuna

aynen kardeşim öylesine konusuyor :( konuna bakıcam teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.