Şimdi Ara

kız meselesi bu sefer ciddi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar karakter olgunlugu falan degilde bu gune kadar 6 kıza teklif ettim hiç biri kabul etmedi siftah yapmak istiyorum artık. Ama kız fidan gibi

--
    Sent on a phone using T9space.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondurk06

arkadaslar karakter olgunlugu falan degilde bu gune kadar 6 kıza teklif ettim hiç biri kabul etmedi siftah yapmak istiyorum artık. Ama kız fidan gibi

--

e tamam işte sen çok havadan uçuyorsun ağzın laf yapmıyor tipinde sanırım çok iyi değil nasıl tavlamayı düşünüyorsun? Kardeşim sen böyle güzel kızlara çok kaptırma kendini hep platonik olursun siftah istiyorsan ortamlarda biraz espritüel takıl hafif cool ol şakalaş vs zaten bazı kızlar yavşayacaktır kız çok kötüyse pas vermezsin ortaysa pas verirsin teklif edersin mutlu olursun kızın güzelliği çok önemli değil eve atmıycan sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

arkadaslar karakter olgunlugu falan degilde bu gune kadar 6 kıza teklif ettim hiç biri kabul etmedi siftah yapmak istiyorum artık. Ama kız fidan gibi

--

e tamam işte sen çok havadan uçuyorsun ağzın laf yapmıyor tipinde sanırım çok iyi değil nasıl tavlamayı düşünüyorsun? Kardeşim sen böyle güzel kızlara çok kaptırma kendini hep platonik olursun siftah istiyorsan ortamlarda biraz espritüel takıl hafif cool ol şakalaş vs zaten bazı kızlar yavşayacaktır kız çok kötüyse pas vermezsin ortaysa pas verirsin teklif edersin mutlu olursun kızın güzelliği çok önemli değil eve atmıycan sonuçta

su anda havam iyi yani arkadaslar arasında rap giyinirim rap yaparım
    sonra espirilerim iyidir yani mazihi bir yapım var

Kıza nerde nasıl teklif edecem onu nasıl yapacam yani bir muhabbet ortamı oluşmuş değil anlamış değilim tecrübeliler lazım öyle abaza falanda değilimdir

• off off :d
  • okul yine başladı ve ben yine onu göreceğim

--
  • boy : 187
    kilo 98

boy : 170 civarı
    kilo : 50-60 civarı

sence uydu mu bu sayılar?
  • of xd

--
  • quote:

arkadaslar simdi liseli falan diye dalga geçenler olacak onlara cevabım şu sizde bir zaman liseliydiniz yorumlar seviyeli olsun bura inci sözlük ve ya kıraathane değil.

kız benden 1 yaş büyük bununla aynı müzik korosunda hatta yarın gösteri var yaklaşık 2 bin kişi önünde
    birde her gün bununla voleybol oynuyoruz yani öğle araları kızın adını biliyorum ama soyad bilmiyorum yarın öğrenecem bir şekilde.

okulların kapanmasına az kaldı öneriler?

boy : 187
    kilo 98
    yakışıklılık : orta

kız
    boy : 170 civarı
    kilo : 50-60 civarı
    güzellik : Harfler yetmez

sizce nasıl tanışmalıyım daha bir muhabbet olmadı

Yakışıklılık orta nedir abi ... Atack : 10 Savunma : 9 . Hemen saldırı düzenle ?

• yok atak 6 savunma 8

--
  • guncel

--
  • of içim yanıyor

--
  • olm bırak adam ol ders çalış
  • off aklıma ders mi giriyor sanki
  • quote:

arkadaslar sınıfta diğer kroların sevgilisi var benim niye olmasın

--

Benimde bir kız arkadaşim olsun benim niye yok anne bana niye almıyorsun maddi durumumuzda iyi bana niye almıyorsun diye annene kız panpa

kız meselesi bu sefer ciddi

kız meselesi bu sefer ciddi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20likcivi -- 30 Mayıs 2011; 23:03:45 >

• ilk defa :)
  • Soyadını mı öğrenmek istiyosun?
    Sınıf defteri denen şey bunun için yapılmış, haberin yok mu?

Edit : Tamam isminii öğrenmişsin. Bu yıllık sınırına ulaştın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 31 Mayıs 2011; 0:18:19 >
  • isim soy isim ögrendm
  • yine bir gün başladı ve ben onsuz um

--
  • Kendini 3. Kisi gibi gor cok uzakta yukardaki bir dagdan asagiya bakar gibi seni ve onu gor. Sana hissettirdiklerini baskasinada yaptigini gor , kucult onu gozunde. Dertlerde kuculur ozaman.
  • aga su anda belli birsey yok .

--
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.