Şimdi Ara

kız meselesi bu sefer ciddi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde iyi bir haber var edit : kız 10. sınıfmış
  • arkadaşlar yeni haberler var iyi yönde kız lise 2 çıktığı biri yok .
    sonra kız ile evlerimizin arasında 1 dk bile yokmuş komşuymuşuz bu bilgileri aynı servisten olan bir kız arkadaşımdan ögrendim.

anladımki komşuluk ölmüş yakındaki kızı tanıyamamışım ama ben doğdum doğalı bu mahaledeyim böyle bir güzelliği nasıl görmemişim anlayamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondurk06

arkadaşlar yeni haberler var iyi yönde kız lise 2 çıktığı biri yok .
    sonra kız ile evlerimizin arasında 1 dk bile yokmuş komşuymuşuz bu bilgileri aynı servisten olan bir kız arkadaşımdan ögrendim.

anladımki komşuluk ölmüş yakındaki kızı tanıyamamışım ama ben doğdum doğalı bu mahaledeyim böyle bir güzelliği nasıl görmemişim anlayamadım ki

Küfür mü istiyorsun liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anqel Of Darkness

quote:

Küfür mü istiyorsun liseli

• lise 1 1.87 hmm lise bitne kadar 2.10 falan olursun heralde liseli
  • olurum inş. süper basketbolcu olacak benden gerçi şimdide öyleyim
  • quote:

Servise kayıtlı değilsin anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatonGoukakyuuNoJutsu

quote:

Servise kayıtlı değilsin anlaşılan.

farklı servis :D

• halk ım bir şeyler yapmam lazım
  • Git açıl yahu abartma bu kadar
  • birde kabul etmezse mahalede yürüyemem sonra hadi diyelim bunun babası benim babamın arkadası oldu birşey oldu da yine gördük birbirimizi çok utanırım sonra okulda falan
  • quote:

birde kabul etmezse mahalede yürüyemem sonra hadi diyelim bunun babası benim babamın arkadası oldu birşey oldu da yine gördük birbirimizi çok utanırım sonra okulda falan

arkadaş>dost>kanka>kardeş>sevgili .
  • Seni seviyorum de ve koşarak uzaklaş ordan:)
  • yeni bir haber daha var benim kardeşim gibi oldugum bi kankam var onu çok yakından tanıyormuş tanıştıracak bizi
  • Arkadaşlar bir şok daha oldum
    kız ile ilk okulda 7 sene beraber okumuşuz :)
    + kız ile şu an aynı okuldayım
    + kızın çıktığı biri yok
    + kız ile aynı mahelledeyim
    + param var
    + kızın kankaları ve kardeşleri benim yakın arkadaşlarım

niye olmasın ki?
  • ne yapacam :) içimde mutluluk var biraz :D
  • o zaman herşey tipte ve romantiklikte bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

o zaman herşey tipte ve romantiklikte bitiyor.

Aklım karıştı yahu :))))
  • kardeş senin olayi parayla desteklemen lazım kıza git bişeyler yedir içir gezdir başini döndür onu sonsuz bi mutluluğa sevket yediir parayi yedir parayi istemedikçe zorla ver ağzina sonrra bakmişsin artık püskevitsiz duramıyor alişmiş artık senden vazgecemez bence bunu dene liseli
  • Aga kızla çıkamıyorum ki nasıl para yedireyim amacım sex değil gerçekten tüm abazan arkadaşların aklında bu var ama bende durum farklı berki aşk değil ama hoşlanıyorum işte yarın tanışacam büyük ihtimal yani muhabbet kuracağım. bol şanslar dileyin dh
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.