Şimdi Ara

kız meselesi bu sefer ciddi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sondurk06

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

o zaman herşey tipte ve romantiklikte bitiyor.

Aklım karıştı yahu :))))

yalan olm inanma bak etrafina btün kızlar bi arabaya bi kornaya tav olan kızlar gordüm sizde lisedesiniz o zaman bi püskevite tav olabilir neden olmasın
  • arkadaşım püskevit falan bırak işin dalgası nı geçiyorsunuzda yani ama gümüş altın yüzük olabilir :)
  • olm bi git kızla taniş bişeyler ısmarla onu kastediyoruz yoksa bizde abazanca parçala demiyoruz
  • Lise 1 ve 98 kilo ben açık ve net sölim kız olsam vermem sana kızın da verceğini hiç sanmıyorum konuyu kapat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraks31

Lise 1 ve 98 kilo ben açık ve net sölim kız olsam vermem sana kızın da verceğini hiç sanmıyorum konuyu kapat bence.

boyda var yani max 70kg gösteriyorum... nick-mesaj uyumu
  • basket masket bişeyler oynuyorsan fena havan olur yoksa o boyla kavak gibi kalırsın ortada hiç bişe yaraaammaz benm bi arkdaş var
    kızlarla tanışınca ilk hikayesi fenerbahçede oynadım oluyor tabi kızlar hadiii felan die kalıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baraks31

Lise 1 ve 98 kilo ben açık ve net sölim kız olsam vermem sana kızın da verceğini hiç sanmıyorum konuyu kapat bence.

boyda var yani max 70kg gösteriyorum... nick-mesaj uyumu

Git ya kimi yiyon sen kilodan 10 kilo düşmüşssündür 20 cm de boyu uzatmışssındır max 70 kilo gösteriyom dio bide ya
  • RAP YAPIYORUM YANİ SONRA BOX BASKETBOL BU KIZLA OKUL KOROSUNDA ŞARKIDA SÖYLEDİK
  • quote:

RAP YAPIYORUM YANİ SONRA BOX BASKETBOL BU KIZLA OKUL KOROSUNDA ŞARKIDA SÖYLEDİK

Delisin
  • O kankan olan kızla yakından tanışıyorlarsa bu iyi bi durum kafa adamsan zaten tanışma faslı güzel geçer.. Söyle işte bizi tanıştır felan. Kızın yanında efendi ol kendin ol uçuk hareketler yapma
    Aptal aşık moduna girme cool hareketlerin olsun ve güler yüzlü ol.. Kızla aynı mahallede ve okuldaymışsınız hocam bak bu yazdıklarımı iyi oku dikkate al sonra çok pişman olursun bu postumu görürsün

1- Kızın reddetme ihtimalini aklında bulundur eğer göze alamıyorsan boşver çıkma teklif etme reddetme ihtimali %50
    2- Kızın daha önce sevgilisi olmuş mu öğren eğer olmamışsa şimdiden geçmiş olsun o kız klasik turkish kezban fazilet kızdır uzak dur
    3- Ortamlarda katılımcı ol ot ot gezme havan olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

O kankan olan kızla yakından tanışıyorlarsa bu iyi bi durum kafa adamsan zaten tanışma faslı güzel geçer.. Söyle işte bizi tanıştır felan. Kızın yanında efendi ol kendin ol uçuk hareketler yapma
    Aptal aşık moduna girme cool hareketlerin olsun ve güler yüzlü ol.. Kızla aynı mahallede ve okuldaymışsınız hocam bak bu yazdıklarımı iyi oku dikkate al sonra çok pişman olursun bu postumu görürsün

1- Kızın reddetme ihtimalini aklında bulundur eğer göze alamıyorsan boşver çıkma teklif etme reddetme ihtimali %50
    2- Kızın daha önce sevgilisi olmuş mu öğren eğer olmamışsa şimdiden geçmiş olsun o kız klasik turkish kezban fazilet kızdır uzak dur

olmuş arkadaşlar kız kezban tipli falan değil gayet modern boyle emo apaçi falanda değil bakalım arkadaş tanıştıracak kızla zaten 7 yıl aynı okulda okumuşum ilk okulda ben tanıyormuş gibi bir numara yaparım

• quote:

quote:

O kankan olan kızla yakından tanışıyorlarsa bu iyi bi durum kafa adamsan zaten tanışma faslı güzel geçer.. Söyle işte bizi tanıştır felan. Kızın yanında efendi ol kendin ol uçuk hareketler yapma

olmuş arkadaşlar kız kezban tipli falan değil gayet modern boyle emo apaçi falanda değil bakalım arkadaş tanıştıracak kızla zaten 7 yıl aynı okulda okumuşum ilk okulda ben tanıyormuş gibi bir numara yaparım

Ne kızlar var sen biliyo musun Bak evlat hayatta herşey tip değildir sosyallik ve para konuşur şimdi sen bunu alıntılayıp diyicen param var allah aşkına ne paran var babanın verdiği 50 liralık haftalık mı paran o herkeste bu para muhabbeti yapan arkadaşlar farklı şeyler söylüyorlar sende yanlış anlıyorsun gerçekten lise 2 ye mi gidiyorsun yazılanları iyi kavrayamıyorsun.

Kızın tipinden anlamazsın kezbanlığını en çirkini ama en kafa en mantıklı en efendi kızo lsun yine okulun en güzelinden iyidir Önemli olan karakter sen tanıştıktan sonrak ızı yokla biraz sevgilisi olmuş mu olmamış mı eğer olmamışsa o kızı boşver diyicem ama sen büyük ihtimal dinlemiceksin ve teklif ediceksin sonrada öyle kalıcaksın buraya yazıyorum

Sen bi kızlatnaış rapor ver sonra upla konuyu yardımcı oluruz

• Anlaşıldı komutanım
    yok yani haftalık 50 tl falan değilde ciddiden dedemler annenem babam falan zengin iz yani 20 milyar civarı gelirimiz var zengin sayılırız bana her istediğimi alıyor babam ama ps3 ler falan hiç bir şey mutluluk vermiyor bana.
  • quote:

Anlaşıldı komutanım
    yok yani haftalık 50 tl falan değilde ciddiden dedemler annenem babam falan zengin iz yani 20 milyar civarı gelirimiz var zengin sayılırız bana her istediğimi alıyor babam ama ps3 ler falan hiç bir şey mutluluk vermiyor bana.

porsche cayenne aldır kapılarına çek kızın
  • quote:

quote:

Anlaşıldı komutanım

porsche cayenne aldır kapılarına çek kızın

yok abartmayalım ben beni param için sevmesini istemiyorum öyle olsa direk rus'a giderdim
  • quote:

arkadaslar birde maddi durum iyi de

--
    Sent on a phone using T9space.com

EPIC FAIL

Maddi durum iyi diyor üstüne beleş netten yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

--

EPIC FAIL

niye maddi durum iyi olunca tutumlu olmak kötümü oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KatonGoukakyuuNoJutsu

quote:

arkadaşlar yeni haberler var iyi yönde kız lise 2 çıktığı biri yok .
    sonra kız ile evlerimizin arasında 1 dk bile yokmuş komşuymuşuz bu bilgileri aynı servisten olan bir kız arkadaşımdan ögrendim.

anladımki komşuluk ölmüş yakındaki kızı tanıyamamışım ama ben doğdum doğalı bu mahaledeyim böyle bir güzelliği nasıl görmemişim anlayamadım ki

Servise kayıtlı değilsin anlaşılan.

farklı servis :D

BİZZZZT!
    Einstein Mod : ON
    Fake konu. Aranızda 1 dk'lık mesafe bile yoksa nasıl farklı servislere düşüyorsunuz? .
    Einstein Mod : OFF
    Einstein wah here.

• vallahi billahi buraya gelen 3 sevis var
    ayhan abi benimki
    yaşar abi onunki
    Serkan abi diğer arkadaş.

köyde yaşamıyoruz herhalde görende her mahalleye yeni servis zanedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

--

EPIC FAIL

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.