Şimdi Ara

kız meselesi bu sefer ciddi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sondurk06

çıkıyoruz arkadaşlar bu kız geldi bu gün birşey konusalımmı dedi bende dedim olur.
    sonra dediki bir süredir sen beni takip ediyorsun farkındayım dedi . bende dedim evet işte arkadaşlar ondan sonra dediki çıkalım mı? beni seviyormusun dedi bende dedim seni sevmiyorum ama senden hoşlanıyorum olabilir deneyebiliriz dedim . oda tamam olabilir neden olmasın gibi bir cevap verdi ve çok sevinçliyim çok sağol dh ve yardım eden arkadaşlar en yakın zamanda ss gelecek

Bunlar Hep Amerikanın oyunu
  • oley beee :D
  • quote:

çıkıyoruz arkadaşlar bu kız geldi bu gün birşey konusalımmı dedi bende dedim olur.
    sonra dediki bir süredir sen beni takip ediyorsun farkındayım dedi . bende dedim evet işte arkadaşlar ondan sonra dediki çıkalım mı? beni seviyormusun dedi bende dedim seni sevmiyorum ama senden hoşlanıyorum olabilir deneyebiliriz dedim . oda tamam olabilir neden olmasın gibi bir cevap verdi ve çok sevinçliyim çok sağol dh ve yardım eden arkadaşlar en yakın zamanda ss gelecek

Sevincine ortak oldum Ama siz hala anlayamadınız mı çıkalım mı diye bir tabir var mı arkadaşım Bende lise 2 yim ama kalmadı artık öyle şeyler tam ilkokullu havası oluyor..

Neyse bakalım kızla bi kahve içmeye gidin biraz yavşa elini tut belinin tut

• kız biraz çingen yanındaydım tam bu konuya mobilden mesaj atıyordum dedi ver o telefonu bana kimle mesajlasıyorsun diye. sonra tokat attı sonra konuya cevap yazdıgımı gördü konuyu okudu ve dudağımdan öptü :))
  • Kız senden bir dönem büyüktü di mi ? Fazla uzun sürmez kardeş... Tecrübe ettim ben onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencer_1907 -- 5 Haziran 2011; 14:54:49 >
  • yok arkadasım yani doğum tarih aynı ama ben 1 sene geç yazılmışım öyle bir durum var daha önce lise 4 lede çıktım hemde 2 ay
  • quote:

arkadaslar karakter olgunlugu falan degilde bu gune kadar 6 kıza teklif ettim hiç biri kabul etmedi siftah yapmak istiyorum artık. Ama kız fidan gibi

Hani kimseyle çıkmamıştın

quote:

daha önce lise 4 lede çıktım hemde 2 ay

Seni gidi fake konu şikayet edildi
  • istediğin gibi şikayet ette fake nereden çıktı.
    o kız ayrıca benimle param için çıkıyormuş ben ayrıldım ondan onu sayma bile saymıyorum ayrıca fake falan değilim şu anki aktif tek hesabım budur.
  • quote:

istediğin gibi şikayet ette fake nereden çıktı.
    o kız ayrıca benimle param için çıkıyormuş ben ayrıldım ondan onu sayma bile saymıyorum ayrıca fake falan değilim şu anki aktif tek hesabım budur.

he
  • artık o kadar mutluyum ki banlansam bile cep telef um u kaybetsem bile vız gelir kafama takmam bileee
  • quote:

artık o kadar mutluyum ki banlansam bile cep telef um u kaybetsem bile vız gelir kafama takmam bileee

..... GİT şimdi
  • Fail

6 kisiye teklif ettim hic biri kabul etmedi diyorsun sonra da lise 4 lerle ciktim diyorsun.

Ha birde sen kizin yaninda 4 tane apaciye dalmistin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 5 Haziran 2011; 18:05:07 >
  • daldım tabi
  • Gerizekalı ya..
  • Olm sen ne ayaksın lae küçükken hamaktan mı düştün.
  • uzatma işte anladık fake olduğunu
    başka hesap aç oradan devam edersin
  • sondurk lütfen bunu yap

http://resim.donanimhaber.com/uzaklas.asp buraya gir ve 30gün seç ve ilerle tamam anladık güzel hikaye yaziyorsun 1haftada 2darbe yemişsin sen nerelerde takılıyorsun napiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemarsenal -- 5 Haziran 2011; 18:15:13 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.