Şimdi Ara

kız meselesi bu sefer ciddi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz kötü bir haber facen eklemiştim kabul etmemiş :S :S:S ama tanımadığındandır kesin
  • biz de liseliydikte böyle değildik. bu ne her mesaj of puf, dert görmemişsin gelmiş burada ağlıyorsun. sen de fake değilsen kimse fake değil bu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 4 Haziran 2011; 0:57:38 >
  • konuya girdiğime pişman oldum içimden bildiğim tüm küfürleri sayıyorum liseli..
  • niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

98 kilo ne arkadaş? Bende 180 55 kiloyum zayıfım ama o kadar kilolu erkekleride çok sevmez kızlar veridğin ölçütlere bakılırsa kız fidan gibi

Benim Boyum 1.75 kilo 70 göbek falan yok ... Bizim hatun göbek bırak, diyodu artık diyemiyor ... Hatunumun boyu 170, kilo 48 Zayıf olsada ayıf göstermiyor yinede .
    Genelleme yapma.
    Kız büyük ihtimal arkadaş kalalım diyecek sana. Sende kendini üzmemek için peki diceksin. önce 2 günde bir mesajlara devam sonra 2 haftada bir sonra 2 ay derken bir birinizi unutacaksınız...

*Mesaj sayısına ve mesajlarına bakılırsa forumda başka bi isimle takıldığın ve konunun tutması için açtığın belli oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 4 Haziran 2011; 10:57:04 >

• arkadaşlar yok foruma yeni üyeyim 2-3 ay oldu hep konudışı takılırım wormwood3 vardı önceden 4-5 yıl oluyor o banlandı neden banlandıgını bilmiyorum bu hesaptan devam ediyorum
  •  kız meselesi bu sefer ciddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondurk06

arkadaslar karakter olgunlugu falan degilde bu gune kadar 6 kıza teklif ettim hiç biri kabul etmedi siftah yapmak istiyorum artık. Ama kız fidan gibi

--
    Sent on a phone using T9space.com

Sonra da diyorlar ki liselilere neden laf atıyorlar.
  • quote:

biraz kötü bir haber facen eklemiştim kabul etmemiş :S :S:S ama tanımadığındandır kesin

1-0 yenik başlamış adam
  • olsun taraftar desteği ile alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsamed

olsun taraftar desteği ile alacağız

• İçimden o kadar küfür geçiyor ki şu konu bir türlü kapanmadı .mk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anqel Of Darkness

İçimden o kadar küfür geçiyor ki şu konu bir türlü kapanmadı .mk

bence adam ya fake yada 10 yaşında
  • evet 10 yasındayım ne fakesi arkadaslar yahu? bunu kullanıyorum 2-3 aydır hem niye fake hesap açayım
  • quote:

evet 10 yasındayım ne fakesi arkadaslar yahu? bunu kullanıyorum 2-3 aydır hem niye fake hesap açayım

doktor bu ne

http://forum.donanimhaber.com/m_49551560/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49559604
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

evet 10 yasındayım ne fakesi arkadaslar yahu? bunu kullanıyorum 2-3 aydır hem niye fake hesap açayım

doktor bu ne

http://forum.donanimhaber.com/m_49551560/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49559604

o şaka ya :) belli olmuyormu zaten :))

bu arada kız hakkında bir şey öğrendim kız çok çingen miş yani onun yanındayken biriyle falan msjlaşırsan tlf la yüzüne falan tokat atarmış

• buluştuk tanıştık çok olumlu
  • Aferin genç
  • çıkıyoruz arkadaşlar bu kız geldi bu gün birşey konusalımmı dedi bende dedim olur.
    sonra dediki bir süredir sen beni takip ediyorsun farkındayım dedi . bende dedim evet işte arkadaşlar ondan sonra dediki çıkalım mı? beni seviyormusun dedi bende dedim seni sevmiyorum ama senden hoşlanıyorum olabilir deneyebiliriz dedim . oda tamam olabilir neden olmasın gibi bir cevap verdi ve çok sevinçliyim çok sağol dh ve yardım eden arkadaşlar en yakın zamanda ss gelecek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.