Şimdi Ara

Kiz mevzusu acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler ozet geciyorum direk simdi bi kiz var dershaneden hoslaniyorum bundan falan ama benden hoslanip hoslanmadigi konusunda emin olamiyorum bir turlu simdi iki secenegim var ya kiza yuzyuzeyken hoslandigimi soyleyecegim ( bu biraz riskli kizla cok fazla ortak arkadasim var) yada kiza ortak arkadasimiz vasitasiyla agzini yoklatacagim ve eger kizda bos degilse teklif edecegim ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luc1fer^

Selam beyler ozet geciyorum direk simdi bi kiz var dershaneden hoslaniyorum bundan falan ama benden hoslanip hoslanmadigi konusunda emin olamiyorum bir turlu simdi iki secenegim var ya kiza yuzyuzeyken hoslandigimi soyleyecegim ( bu biraz riskli kizla cok fazla ortak arkadasim var) yada kiza ortak arkadasimiz vasitasiyla agzini yoklatacagim ve eger kizda bos degilse teklif edecegim ne diyorsunuz?

Hiç zorlama. O hoşlanıyorsa bi işaret vericektir zaten. Anladığında git yüzüne söyle hem kafan rahat olur.

• Dostum cok detayli anlatamadim burada ama gercekten cok ilginc bir kiz bir gun kesin hoslaniyor diyorum obur gun kafam karisiyor, kizla muhabbetim var bu arada tenefuslerde falan birlikte takiliyoruz ama arkadas olarak mi goruyor bir turlu emin olamadim. Ayni sinifta oldugumuz icin direk reddedilmek koyar acikcasi

• quote:

Dostum cok detayli anlatamadim burada ama gercekten cok ilginc bir kiz bir gun kesin hoslaniyor diyorum obur gun kafam karisiyor, kizla muhabbetim var bu arada tenefuslerde falan birlikte takiliyoruz ama arkadas olarak mi goruyor bir turlu emin olamadim. Ayni sinifta oldugumuz icin direk reddedilmek koyar acikcasi

Eğer kasıntı bi tip değilsen ağır abi tarzında sana önerim rahat ol mesela erkek konusu açılırsa güzel kızsın bulursun de oda yok ya nerdee gibisinden derse yavaştan yürü bence. Eğer red edersede sağlık olsun bişey olmaz
  • quote:

Dostum cok detayli anlatamadim burada ama gercekten cok ilginc bir kiz bir gun kesin hoslaniyor diyorum obur gun kafam karisiyor, kizla muhabbetim var bu arada tenefuslerde falan birlikte takiliyoruz ama arkadas olarak mi goruyor bir turlu emin olamadim. Ayni sinifta oldugumuz icin direk reddedilmek koyar acikcasi

benzerini yaşadım. sen inceden kendini belli etmeye bak hoşlandığını ona göster yani. kaçarsa arkadaşlığı soğutursa zaten kabul etmez. ama yok devamı gelirse o iş olur.. benzerini bende yaşadım ilk teklif ettiğimde 15 yaşındaydım şimdi 25 yaşındayım ama hislerim değişmedi.. geçen gün farid farjad konserine gittik gerisini sen düşün artık..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.