Beyler isim ve il vermeyeceğim, istemesem de bir imam hatip lisesinde okuyorum 10.sınıf öğrencisiyim. Kendini beğenmiş diyebilirsiniz ama okuldaki kız-erkek arkadaşlarımın ortak söylediği olarak çok yakışıklıyımdır . Zaten okulun çoğunluğu kız (3/5'i) ve genel olarak her kız beni sever,hoşlanır arkadaş olarak da karşı cins olarak da. Neyse konuya gelelim; bu sene okula gelen 9.sınıflardan sarışın,mavi gözlü bir hatun ile ilgileniyorum yaklaşık 1 aydır. Ama kız her gün sevgili değiştirenlerden değil gayet düzgün bi hatun.Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum. 10.sınıflardan bir kız arkadaşımdan ismini vs vs öğrenmesini istedim. Sağolsun yardımcı oldu ama malesef kızın facebook,twitter,whatsapp vsvs kullandığı bir sosyal ağ yok zaten tenefüslerde de elinde telefon göremiyordum az çok öyle olduğunu anlamıştım. Belki telefon numarası vardır kullandığı mesajlaştığı vs.vs ama emin değilim zaten soruğum arkadaşım da bunu söyledi. Benim en yakın zamanda bu hatunla iletişime geçmem lazım bir şekilde sizden öneri bekliyorum :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme