Şimdi Ara

KIZ MEVZUSU YOK BÖLE Bİ OLAY:(( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ağzından refleks halinde çıktıysa , kızın ve annesinin tavrı saçma diye düşünüyorum..

Bir de tabiki ettiğin küfürün de nasıl bir küfür olduğu önemli..

Kızın dayısına ana avrat küfür ettiysen trip atar tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 16 Mart 2008; 12:05:23 >
  • valla birader senin hiçbir suçun yok. birlikte olduğun kişi ve ailesinin nasıl birileri olduklarını gördün. yol yakınken ayrıl git. sanki arabada sevgilinin akrabası olduğu yazıyor da böyle tavır alıyorlar. bence kendini onların karşısında küçük düşürme. dünyada kız mı kalmadı. bulunmaz hint kumaşı ya kendileri. tövbe tövbe. şimdi de ben sallayacam bir şeyler
  • BUGÜN GİTTİM BİZİM ORTAK TANIDIĞIMIZ Bİ ABİ VARDI ONUNLA KONUŞTUM MEVZUYU.ANLAYIŞLA KARŞILADI.ÇAĞIRDI DAYIYI,ODA SUÇLU OLDUĞUNU BİLİO TATLIYA BAĞLADIK SEVGİLİMLE KONUŞTUM İŞTE.ANNESİ HALA SİNİRLİYMİŞ AMA.ANNESİNE ÖZÜR MSJI FALAN ATTIM BİRAZ YUMUŞADI GİBİ OLDU BAKALIM HAYIRLISI,MUTLU OLDUM ŞİMDİ
  • kesin o kızgınlık anıyla "ulan senin ananı" gibisinden bir söz sarfettin ve kaynananın çok ağırına gitti bu söz.
    Eğer dediklerin gerçekten doğru ise sana diyebileceğim şey şudur; kaynanın evine çiçeklerle tatlılarla git eve bir hediye al ellerini öp o nekadar nazada çekse hatanı bil ve ona göre davran.özür dile bunun insanlık hali olduğunu trafikte araba kullanmanın zor olduğunu trafikte tehlike kendine ve başkalarının hayatlarıyla oynayanlara müsamaha gösteremediğinden bahset.İşi tatlıya bağla.Nabza göre şerbet ver özür diledikten sonra büyüğümsünüz sizi çok seviyorum ve saygı duyuyorum asla kötü bir niyetim yoktu hatalıyım her kim olursa olsun bu lafı söylememem gerekirdi falan de sonunda duruma göre elinden öp ve çık evden sonra sen çek kendini eğer kız arkadaşın daha aramaz sormazsa hiç sallama yoksa o aşamadan sonra ellerine vermek zorunda kaldığın ipini tutup çeker istedikleri gibi oynatmaya başlarlar seni.

• o kızdan hayır gelmez
  • Montla ...
  • Sora jandarma gelmiş evi basmış...

Oha bi küfür yüzünden dayısı seni dövecekmiydi yaa.Olmaz bu kadar.

Kayınvalideye
  • Sanırsam 1.derecen bütün herkesi sıradan geçirdin.
  • macera olmus senin için ömür boyu unutmassın artık..şansın bu kadarı
  • bu filmi gecen izlemiştim o bölümde cok etkilendim ben ama senin kadar değil

• olaya bak
  • koskoca 17 milyonluk istanbulda (tabi istanbulda oturuosan ) cıka cıka trafikte dayısımı cıkmış karşına bnce fakesin konunda çok saçma
  • bu ne yaa fıkra gibi
  • tamamda vızzzzzzzzzzzzz diye geçen arabanın içindeki kişiyi nasıl tanıdılar ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

bu filmi gecen izlemiştim o bölümde cok etkilendim ben ama senin kadar değil

nasıl ya biraz açsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: _M.3.R.T_

Bahtsız bedevi Çölde kutup ayısı ile Tango yapar misali...

edit...Cümle!!

Aynen Öyle Olmuş...
  • bi arkadaş dayıyı yan yatır demiş çok doğru söylemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: _M.3.R.T_

Bahtsız bedevi Çölde kutup ayısı ile Tango yapar misali...

edit...Cümle!!

AYNEN
  • silahı al bi annesine bi babasına bi dayısına bi kıza bi dayısının arabasının lastiklerine bi teyzesine sık en sonda kendine sık ve kurtul
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.