Şimdi Ara

KIZ MEVZUSU YOK BÖLE Bİ OLAY:(( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne küfür ettin çok merak ettim yukarda bazı arkadaşlar şerefsiz deseydin bari fln demiş. ne dedinki sen
  • kiz arkadasinin annesinin yaninda olcaksin ve ana baci kufretceksin trafikde sallama yaaa
  • şunu izle kardeş moralin yerine gelsin

**********TIKLA**********

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 16 Mart 2008; 2:30:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: migueldasilva

2YILLIK SEVGİLİMİ AĞZIMDAN ÇIKAN 3 KELİME İÇİN KAYBEDİCEM YOK BÖLE BİŞ YA

3 Kelime

A K Ç
  • dayıyı yan yatır.
  • senı mı arıyolarmış ulan sende msj yaz bende dayını arıyom da ne bıcım araba kullanıyorde korkma olm korkdugunu anlarlarsa usdune daha fazla gelirler sende onların üsdüne gıt..
    hem sen ne bıcım adamsın kızı defalarca arıyon kendını ufaldıyon bıraz delıkanlı ol soyledıgın seyın arkasında dur hak etmışkı soylemıssın hemen kendını suclu moduna sokma..
    yaw kım onun dayısı senı arıyomus ulan varya sınır küpüne döndüm delırmeyın adami

• olmaz böyle birşey

• Eğer gerçekse anlattıkların sakalı şimdiden saydırıyorsun dikkatli olmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Öncelikle şunu söylemek istiyorum çok bahtsızsın...

Birde ettiğin küfüre bağlı örn. "hay senin bacını ******" dediysen yedin ayvayı

• aman ya kız milleti değil mi..
  • bu iyi olmuş eğer böyle bir küçük ve açma olay için sana küstüyse bence sen onla hiç birlikte olma!
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

quote:

2YILLIK SEVGİLİMİ AĞZIMDAN ÇIKAN 3 KELİME İÇİN KAYBEDİCEM YOK BÖLE BİŞ YA

3 Kelime

A K Ç

yada
    A S S
  • hikaye muhteşem abi ya valla
  • Kız teli açmıyosa mesaj at. İşte çok stresliydim oda beni korkuttu birden refleksle çıktı dayın olduğunu nerden bilebilirdim ki de annen dende özür dilerim gerekirse de.
  • ben olsam döner arkaya bide anasına küfürü basardım..ne biçim kardeşin var diye
  • bnce kaçır kızı bundan sonra sana kız mı yok be kardeşim unut gitsin
  • quote:

BUGÜN BAŞIMA GELENLER HİÇ KİMSENİN BAŞINA GELMEMİŞTİR EMİNİM..
    ARKADAŞLAR EHLİYET ALALI ÇOK OLMADI,ARABAYI PEK İİ KULLANAMIYORUM MALESEF.2 YILDIR ÇIKTIĞIM KIZ ARKADAŞIM BUGÜN ARADI VE ANNESİYLE ONU ABLASIGİLE BIRAKMAMI İSTEDİ(ANNESİYLE ARAM ÇOK İİ).BENDE KORKMAMA RAĞMEN TAMAM DEDİM.(TEK BAŞIMA İLK DEFA TRAFİĞE ÇIKIYORUM)DAHA SONRA ÇIKTIM YOLA MUHABBET SÜPER TABE HERNEYSE HERŞEY İİ HOŞ GÜZEL DERKEN KIRMIZI IŞIKTA DURDUK.TABE BENDE OLAĞAN ÜSTÜ Bİ STRES VAR.HEM İİ ARABA KULLANAMAMAKTAN HEMDE ARKADA MUSTAKBEL KAYINVALİDEM.DAHA SONRA YEŞİL YANDI DERKEN TAKTIM VİTESE BASTIM GAZA,ÖNÜMDEN VIŞSSSSZZZ DİE Bİ ARABA BASTIM KÜFÜRÜ,AMA KIPKIRMIZI OLMUŞUM KIZ ARKADAŞIM BANA GARİP GARİP BAKIYO,DİKİZ AYNASINDAN BAKIORUM ANNESİDE GARİP GARİP BAKIO İLK BAŞ ALDIRIŞ ETMEDİM HİÇ.DAHA SONRA UZUN Bİ SÜRE SESSİZLİK OLDUKTAN SONRA KIZ ARKADAŞIM BANA DEMİN KÜFÜR ETTİĞİN KİŞİ DAYIM DEMEZ Mİ.ABLASIGİLE GİDENE KADAR O KOYU MUHABBETİN YERİNE DİKİZ AYNASINDA (ex)KAYINVALİDEMİN GERİZEKALI SENİ DER GİBİ BAKIŞIYLA KARŞILAŞTIM.ABLASIGİLE GELDİK İİ GÜNLER HATİCE TEYZE(EXKAYINVALİDE)DEDİM.KADIN YÜZÜME BİLE BAKMADI.SEVGİLİMİN O BAKIŞINI UNUTAMIYORUM.SEVGİLİMİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ DÜNYALAR Bİ YANA O Bİ YANA.
    SONUCA GELİCEK OLURSAK ÖĞLEN 2DEN BERİ ARIYORUM SEVGİLİMİ AÇMIYO TELEFONU.SİZCE NAPMALIYIM,AKŞAMDAN BERİ İÇTİĞİMİN HADDİ HESABI YOK..

harbi bu türk kızlarının kaprisleri insanı delirtir. tavsiyem bırak onu kendine rus kızı bul(türk rus kızı karşılaştırması var forumda bak istersen)

arkadaşım akıl var mantık var sen nerden bileceksin onun dayısı olduğunu???

ikincisi dayısı kırmızı ışıkta geçiyor, kardeşi, yegeni ve seni ölümle baş başa getiriyor suçlu olmuyorda senin böyle davranan birine tepki göstermen mi suç oluyor????

harbi bıktırdı bizim kızlar yaaa. bende bıktım beee

• Sevgilinin gözleri kartal gözü gibiymiş mübarek. Vıjjjjj diye geçerken plakayı mı tespit etti acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Sevgilinin gözleri kartal gözü gibiymiş mübarek. Vıjjjjj diye geçerken plakayı mı tespit etti acaba ?

banada öyle geldi
    dayısını falan nasılda anlıyor radar gibi maşallah
  • Gülüyorum olaya ya birde arıyorlarmış diye msj atmış.
    Senin yerinde olsam bırakırım o kızı bu kadar basit bir sebepten öyle yapıyorlarsa işin ileride çok zor...
    Hem suçlu hem güçlü birde seni dövcekler seni ? bana olucaktı varya...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.