Şimdi Ara

KIZ MEVZUSU YOK BÖLE Bİ OLAY:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUGÜN BAŞIMA GELENLER HİÇ KİMSENİN BAŞINA GELMEMİŞTİR EMİNİM..
    ARKADAŞLAR EHLİYET ALALI ÇOK OLMADI,ARABAYI PEK İİ KULLANAMIYORUM MALESEF.2 YILDIR ÇIKTIĞIM KIZ ARKADAŞIM BUGÜN ARADI VE ANNESİYLE ONU ABLASIGİLE BIRAKMAMI İSTEDİ(ANNESİYLE ARAM ÇOK İİ).BENDE KORKMAMA RAĞMEN TAMAM DEDİM.(TEK BAŞIMA İLK DEFA TRAFİĞE ÇIKIYORUM)DAHA SONRA ÇIKTIM YOLA MUHABBET SÜPER TABE HERNEYSE HERŞEY İİ HOŞ GÜZEL DERKEN KIRMIZI IŞIKTA DURDUK.TABE BENDE OLAĞAN ÜSTÜ Bİ STRES VAR.HEM İİ ARABA KULLANAMAMAKTAN HEMDE ARKADA MUSTAKBEL KAYINVALİDEM.DAHA SONRA YEŞİL YANDI DERKEN TAKTIM VİTESE BASTIM GAZA,ÖNÜMDEN VIŞSSSSZZZ DİE Bİ ARABA BASTIM KÜFÜRÜ,AMA KIPKIRMIZI OLMUŞUM KIZ ARKADAŞIM BANA GARİP GARİP BAKIYO,DİKİZ AYNASINDAN BAKIORUM ANNESİDE GARİP GARİP BAKIO İLK BAŞ ALDIRIŞ ETMEDİM HİÇ.DAHA SONRA UZUN Bİ SÜRE SESSİZLİK OLDUKTAN SONRA KIZ ARKADAŞIM BANA DEMİN KÜFÜR ETTİĞİN KİŞİ DAYIM DEMEZ Mİ.ABLASIGİLE GİDENE KADAR O KOYU MUHABBETİN YERİNE DİKİZ AYNASINDA (ex)KAYINVALİDEMİN GERİZEKALI SENİ DER GİBİ BAKIŞIYLA KARŞILAŞTIM.ABLASIGİLE GELDİK İİ GÜNLER HATİCE TEYZE(EXKAYINVALİDE)DEDİM.KADIN YÜZÜME BİLE BAKMADI.SEVGİLİMİN O BAKIŞINI UNUTAMIYORUM.SEVGİLİMİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ DÜNYALAR Bİ YANA O Bİ YANA.
    SONUCA GELİCEK OLURSAK ÖĞLEN 2DEN BERİ ARIYORUM SEVGİLİMİ AÇMIYO TELEFONU.SİZCE NAPMALIYIM,AKŞAMDAN BERİ İÇTİĞİMİN HADDİ HESABI YOK..

• Bahtsız bedevi Çölde kutup ayısı ile Tango yapar misali...

edit...Cümle!!
  • Ziya abi ile irtibata geç
  • Saçmalamışlar 1

Bu kızlar kadınlar adamın başını belaya sokar 2
  • Küfür niye ediyorsun ki küfür hiçbir zaman iyi değildir ve hiç bir şeye çözüm olmaz.
  • Oha vallaha ne diyeyim. Şanssızlığın da bu kadarı olur ancak. Bir şekilde sevgilinin ve kayınvalidenin gönlünü alacan mecbur. Bu arada alkole felan çok bulaşma, sağlıklı düşünmeni ve kararlar almanı etkiler.
  • ZİYA ABİ DERKEN:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan ne olacak adam refleks icabı küfür etmiş. hani eline iğne batar aniden hass... dersin onun gibi bir şey.bu sebeple ayrılacaksa salla gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Saçmalamışlar 1

Bu kızlar kadınlar adamın başını belaya sokar 2

+ 3
  • yerinde olsam piyango oynardım
  • İstediğin kadar sev ama yalvarma .. hem böyle bi sebep yüzünden açmıyosa teli komik bi durum ... naz kapris yapmayı bile bilmiyo beceremiyo bunlar tadını kaçırıyolar...

anasına bak kızını alma durumu resmen ... ikisinin de ne olduğunu görmüşsün işte ne güzel Allah sana yol göstermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Mart 2008; 1:24:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: migueldasilva

ZİYA ABİ DERKEN:(

Anlayan anladı...
  • ÇOK SEVİYORUM KIZIN SUÇU YOK ASLINDA.ANNESİNDEN ÇOK KORKUO ONDAN AÇMIO TELİ.SİZCE KAYINVALİDENİN GÖZÜNE NASIL GİRERİİM TEKRARDAN
  • Öncelikle şunu söylemek istiyorum çok bahtsızsın...

Birde ettiğin küfüre bağlı örn. "hay senin bacını ******" dediysen yedin ayvayı
  • bunun cok onur kırıcı bir davranış oldugunu söyle
  • E oha yani :D Hadi şerefsiz filan dersin de yani sen de abartmışsın
  • fena
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.