Bildirim
Kız ne tarafa dönüyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu hangi açı ila baktığınıza bağlı bazen sağa dönüyor gibi gözükür bazen sola dönüyor gibi.Eğer resme çok dikkatli bakarsanaız sağa dönüyor gibi görürsünüz ama konsantrasyonunuzu kaybederseniz sola dönüyor gibi olur.Paradoks sanırım bu. -
Bence hep sola dönüyorquote:
Orijinalden alıntı: El Sonidito
Bu hangi açı ila baktığınıza bağlı bazen sağa dönüyor gibi gözükür bazen sola dönüyor gibi.Eğer resme çok dikkatli bakarsanaız sağa dönüyor gibi görürsünüz ama konsantrasyonunuzu kaybederseniz sola dönüyor gibi olur.Paradoks sanırım bu. -
göğüs ucları çok dik ne o öylequote:
Nasıl sola dönüyo ya hangi açıdan bakarsan bak sağa dönüyoquote:
Orijinalden alıntı: piri reis
göğüs ucları çok dik ne o öyle
Alıntıları Göster -
belli bi müddet sola belli bir müddet sağa dönüyor.dönüşüne değil az kalkık olan koluna dikkat edin anlarsınızquote:
portakallar güzelmişquote:
saat yönüne dönüyorquote:
Orijinalden alıntı: yzy.
belli bi müddet sola belli bir müddet sağa dönüyor.dönüşüne değil az kalkık olan koluna dikkat edin anlarsınız
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Bu hangi açı ila baktığınıza bağlı bazen sağa dönüyor gibi gözükür bazen sola dönüyor gibi.Eğer resme çok dikkatli bakarsanaız sağa dönüyor gibi görürsünüz ama konsantrasyonunuzu kaybederseniz sola dönüyor gibi olur.Paradoks sanırım bu.
alakası yok nerden bakarsan bak sağa dönüyor sağ kolundan belli tabi kızın kendine göre dönmesi. -
sola dönüyor bu arada biraz dikkatli bakınca tam arkasını dönerken göğüsünün ucu gözüküyorquote:
belli bi müddet sola belli bir müddet sağa dönüyor.dönüşüne değil az kalkık olan koluna dikkat edin anlarsınız
Alıntıları Göster
-
ben iki tarafa da çevirebiliyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryquote:
Bu hangi açı ila baktığınıza bağlı bazen sağa dönüyor gibi gözükür bazen sola dönüyor gibi.Eğer resme çok dikkatli bakarsanaız sağa dönüyor gibi görürsünüz ama konsantrasyonunuzu kaybederseniz sola dönüyor gibi olur.Paradoks sanırım bu.
alakası yok nerden bakarsan bak sağa dönüyor sağ kolundan belli tabi kızın kendine göre dönmesi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Krj1c2
quote:
alakası yok nerden bakarsan bak sağa dönüyor sağ kolundan belli tabi kızın kendine göre dönmesi.
Dikkatsiz bak -
mağaraya doğru dönüyor.quote:
Orijinalden alıntı: UçanSpagettiCanavarı
ben iki tarafa da çevirebiliyorum :)
Alıntıları Göster -
full sağ.bunu derste beynimizn hangi kısmını daha çok kullanıyoruz diye göstermişlerdi.sol diyenler solu yani fenci sağ diyenler sözel ağırlıklı diye konustu hocaquote:
Orijinalden alıntı: kartalım
sola dönüyor bu arada biraz dikkatli bakınca tam arkasını dönerken göğüsünün ucu gözüküyor
Alıntıları Göster -
sol kol daha yapışık vücuduna, sağ kol açık. sürekli sağa doğru dönüyorquote:
Orijinalden alıntı: UçanSpagettiCanavarı
ben iki tarafa da çevirebiliyorum :)
Alıntıları Göster -
quote:
aynen -
Hep sag -
Kesinlikle göz yanılması var.İki tarafada döndüğünü görebiliyorum.Kadın ne tarafa dönüyorsa parmağınızı onun tersi yöne döndürün.Bir süre hem kadına hem parmağınıza bakın.Kadının yönü değişecektir.En azından bende işe yarıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Francis Underwood
Hep sag
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 17 Mayıs 2012; 0:18:04 > -
sağa dönüyor. imkanı yok bakıyorum bakıyorum yok sola dönmüyorquote:
Orijinalden alıntı: Francis Underwood
Hep sag -
Sol görüyorum 1 dk dır.quote:
Orijinalden alıntı: SnoOfleS*
sağa dönüyor. imkanı yok bakıyorum bakıyorum yok sola dönmüyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- üçgen vida nasıl açılır
- 2 tane 1000 mg antibiyotik içmek
- lisede boy ne kadar uzar
- eft ile borç para verdim alamıyorum
- eski doğum belgesi nasıl alınır
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X