Bildirim
Kız ne tarafa dönüyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu hangi açı ila baktığınıza bağlı bazen sağa dönüyor gibi gözükür bazen sola dönüyor gibi.Eğer resme çok dikkatli bakarsanaız sağa dönüyor gibi görürsünüz ama konsantrasyonunuzu kaybederseniz sola dönüyor gibi olur.Paradoks sanırım bu. -
Bence hep sola dönüyor -
göğüs ucları çok dik ne o öyle -
Nasıl sola dönüyo ya hangi açıdan bakarsan bak sağa dönüyo -
belli bi müddet sola belli bir müddet sağa dönüyor.dönüşüne değil az kalkık olan koluna dikkat edin anlarsınız -
portakallar güzelmiş -
saat yönüne dönüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Bu hangi açı ila baktığınıza bağlı bazen sağa dönüyor gibi gözükür bazen sola dönüyor gibi.Eğer resme çok dikkatli bakarsanaız sağa dönüyor gibi görürsünüz ama konsantrasyonunuzu kaybederseniz sola dönüyor gibi olur.Paradoks sanırım bu.
alakası yok nerden bakarsan bak sağa dönüyor sağ kolundan belli tabi kızın kendine göre dönmesi. -
sola dönüyor bu arada biraz dikkatli bakınca tam arkasını dönerken göğüsünün ucu gözüküyor -
ben iki tarafa da çevirebiliyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Krj1c2
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Bu hangi açı ila baktığınıza bağlı bazen sağa dönüyor gibi gözükür bazen sola dönüyor gibi.Eğer resme çok dikkatli bakarsanaız sağa dönüyor gibi görürsünüz ama konsantrasyonunuzu kaybederseniz sola dönüyor gibi olur.Paradoks sanırım bu.
alakası yok nerden bakarsan bak sağa dönüyor sağ kolundan belli tabi kızın kendine göre dönmesi.
Dikkatsiz bak -
mağaraya doğru dönüyor. -
full sağ.bunu derste beynimizn hangi kısmını daha çok kullanıyoruz diye göstermişlerdi.sol diyenler solu yani fenci sağ diyenler sözel ağırlıklı diye konustu hoca -
sol kol daha yapışık vücuduna, sağ kol açık. sürekli sağa doğru dönüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: yzy.
belli bi müddet sola belli bir müddet sağa dönüyor.dönüşüne değil az kalkık olan koluna dikkat edin anlarsınız
aynen -
Hep sag -
Kesinlikle göz yanılması var.İki tarafada döndüğünü görebiliyorum.Kadın ne tarafa dönüyorsa parmağınızı onun tersi yöne döndürün.Bir süre hem kadına hem parmağınıza bakın.Kadının yönü değişecektir.En azından bende işe yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 17 Mayıs 2012; 0:18:04 > -
sağa dönüyor. imkanı yok bakıyorum bakıyorum yok sola dönmüyor -
Sol görüyorum 1 dk dır.
Benzer içerikler
- gece mezarlığa gidilir mi
- elektronik sigara uçağa alınır mı
- uzun marlboro
- qnet şikayet
- bulgaristan türk köyleri
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X