Şimdi Ara

KIZ OLMANIN AVANTAJLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eger babasi memursa babasi oldugunde maasi oldugu gibi kiza kaliyor var mi boyle dunya erkeksen bes kurus yok.

• Erkeğe maaş bağlanmasının sebebi ne olursa olsun büyük adaletsizlik arz eden bir kanun(kural) bu maalesef.Nereden bakarsak bakalım savunulacak bir tarafı yok.Erkek evlat sistemin kölesi olmak zorunda yaşayabilmek için. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Erkeğe maaş bağlanmasının sebebi ne olursa olsun büyük adaletsizlik arz eden bir kanun(kural) bu maalesef.Nereden bakarsak bakalım savunulacak bir tarafı yok.Erkek evlat sistemin kölesi olmak zorunda yaşayabilmek için. =/
    Otobüsler yağmurlu havada durak olmasa bile durup alıyor, gelgelelim sağanak altında şemsiyem yokken duraktan 20 metre ileride yakalamışken kapıyı açmadı arkadaş. Aynı yerde 1-2 gün öncesinde bir bayanı almıştı.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    seni yönetici yapmazlar boşuna uğraşma
  • Alin size bir tane daha.Bir erkekle bir kiz kavga etse o alandaki butun erkekler gelip erkegi linc ederler kiza el kalkar mi diye.Var mi boyle dunya kiz olmak varmis bu dunyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Hiç bayan olmadığım için avantajlarını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Biraz dusunursen bulursun bayan olmaya gerek yok yani gozlerini ac ve cevrenw bak
  • dezavantaji sayarsak daha kolay heral Dogum sancisi
    ayda bir kanama
    geri kalan tum ozellikleri avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Allah korusun yönetici olmak isteyen kim?İnsanlara yardımcı olmak üyelerin fıtratında yok mu?Aldığım teşekkür mesajları beni oldukça mutlu ediyor zaten gereği yok başka bir şeyin, teşekkür ederim. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

dezavantaji sayarsak daha kolay heral Dogum sancisi
    ayda bir kanama

Ne dezavantaji bir kere sanci cekse nolur isterse cocuk yapmaz hic cekmez ayda birde kanasin pedle hallediyorlar onca avantaj yazmisiz hala diyorsun ki dexavantaj fazla
  • Kız olmak büyün avantaj eğer sağlıklı ve biraz da güzelseniz.Erkekleri ayartıp parasını yemek kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecipgidiyoomur23

quote:

ayda bir kanama

Ne dezavantaji bir kere sanci cekse nolur isterse cocuk yapmaz hic cekmez ayda birde kanasin pedle hallediyorlar onca avantaj yazmisiz hala diyorsun ki dexavantaj fazla

Bu ne siddet bu ne celal
    Tekrar oku
    Tekrar
    Tkrr

Edit:sirf verdigin cevaba edit olsun konu uplanmasin diye buradan soyluyorum seni okutan tum hocalarina buradan selam olsun dil hocalarin hicbirimi uyarmadi seni okudugunu anlamiyorsun diye bilemedim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 19 Ekim 2015; 13:12:09 >

• Bizden daha fazla zevk alıyolar
  • Aynen cinsellikte bizden daha ustunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Erkeğe maaş bağlanmasının sebebi ne olursa olsun büyük adaletsizlik arz eden bir kanun(kural) bu maalesef.Nereden bakarsak bakalım savunulacak bir tarafı yok.Erkek evlat sistemin kölesi olmak zorunda yaşayabilmek için. =/

Şunun ilgi çekmeye çalışma şekline bak az
  • quote:

quote:

quote:

ayda bir kanama

Bu ne siddet bu ne celal
    Tekrar oku
    Tekrar
    Tkrr

Sen erkek olarak ne avantaj gordun ne ayricalik gordun onu de hele soyle biseyler hak verecem sana ama soyleyecek birseyin yok

• quote:

ayda bir kanama

Bir tane daha var: Erkekler herhangi bir alanda başarılı olma konusunda kadınlardan daha yüksek potansiyele sahiptir. Erkek olarak yapmanız gereken de budur. Bunu başarırsanız kadınlardan daha avantajlı, başaramazsanız çok daha dezavantajlı bir durumda Olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

O avatarla onun yöneticiliği zor hocam.Bir bakmışsınız forumun turuncu platformu gitmiş gökkuşağı platformu gelmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Biraz dusunursen bulursun bayan olmaya gerek yok yani gozlerini ac ve cevrenw bak

Elektrik elektronik müh. okuyorum. Çevreme baktım hiç bayan yok.
  • Askerlik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.