Şimdi Ara

Kız seni arayacağım dedi fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasik 2 gun gecti halen arayan yoktu.. bi de bu kiz turk kizlarindan degil avrupaliydi yani bayaga bi umitlenmistim. sonra oturdum bayaga bi dusundum neden olabilir ? diye. aklima bi sey gelmedi dedim bi gidip coca cola iceyim aynen su sekilde oturdum tabi ben sigara icmem onu cola olarak dusunun:

Kız seni arayacağım dedi fakat...

sonra masada duran e71 dikkatimi cekti dedim bu telefon benim degil iste tam o arada guzelim iPhone'um aklima geldi benim kardesimde liseye gittigi icin bi kac gunlugune cocuga vermistim dedim bi kac gun hava at iPhone sayesinde ne kadar kiz tavlayabilirsen o kadar kârdir dedim. bu da 3 gunde 4 tane tavlayabilmis, liseli felan diyoruz ama bu yeni nesil canavar gibi valla.. tabi benim iPhone'unda faydasi buyuk. iste aradim buna dedim acilen eve gel bu tabi olmaz dedi, sonra aynen soyle dedim: '' cabuk eve gel ! gelmezsen komsunun getirdigi tum alman cikolatalarini ben bitirecegim !'' diye bi dedim bu kosarak 5 dk da eve geldi. soyle dedi: ''abi cikolatalar nerde?'' dedi bende: ''o yalandi joe.'' dedim sonra aldim hemen iPhone'u bundan taktim benim sim kartini bi elimde coca cola diger elimde iPhone tum enerjimi ikisine verdim ve bosalmadan sonra gelen o zevk iste tam o anda hissettim ve feci sekilde rahatladim yaklasik 30-40 sn sonra o tanistigim avrupali kiz aradi ve soyledigi adreste orda olmam gerektigini soyledi bende halka acik bir alan oldugu icin icim rahat gittim ve birbirimizi daha yakindan tanidik bir sureligine halen istanbul'da kalicak ve biz bulusmaya devam edecegiz. hem ingilizce pratik yapiyorum hemde sosyallesmek icin cok manyak bi sey cidden.

• iDiot.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ingilizce pratiği, biraz kas çalış işine yarar
  • inanmadım
  • OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

OKUMAYIN

sebep nedir joe?
  • bu sefer iyi yanıma geldin joe okudum pişman değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın kapitalizm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okusun mu . Nope

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.