Şimdi Ara

KIZ tavlamada ARABA'nın etkisi >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genç kızlar için tip, 20-22 den yukarısı için araba geçer..
  • Araba 2012 model Passat gençler ne diyosunuz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

para para para= kız = para = güç = kız= kanser = mezar = ?

KIZ tavlamada ARABA'nın etkisi >>

Gece gece birden okuyunca moralim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairwayden_m_power

Araba 2012 model Passat gençler ne diyosunuz olur mu?

çüş, ben bile binerim ayrıca araba gerçektende 1-0 önde başlamanıza yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegceg1

kızı bi dolmuşta koridor tarafına oturtmak var bir de arabada yanına oturtmak var.

bir de başka türlü oturtmak var ama girmiyorum oraya

bu arada araba tabi ki önemli. sana bir hava kattığı kesin ki bir kızın yanında başka bir arkadaşına ''seni eve bıraktıktan sonra arkadaşlara gittim'' desen bile yeter etkilemek için

tabi benim üniversitede babamdan bazen arabayı alıp tavlamaya çalıştığım kızın seat leon arabası oluduğunu öğrenince bu dünyanın taaa ... demiştim. dikkat et sen de yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince1907 -- 11 Nisan 2012; 1:55:09 >

• Ya aslında arabadan istediğim ilk adımın kızdan gelmesini sağlasa yeterli benim için. Ben hiç ilk muhabbeti kurmada sorun yaşıyorum.
  • Bende kaykay var, onun bile bayağı etkisi oluyor
  • up
  • Etki tabiki de var, fakat ayrı bir durum da var... kızlar her arabadan ''pahalı olanlar hariç'' hoşlanmazlar; onların beğendiği bir araban olması lazım... şimdiye kadar öğrenebildiğim;
    Mini serisi, Audi a3 ve Seat leon...
    Bu saymış olduğum üç modeli beğenmeyecek kız sayısı çok azdır
  • Araba demek kız demek.
  • eğer ağzı iyi laf yapmıyorsa imkansız. asosyal biriyse bunlar yetersizdir. imkanı olupta kız arkadaşı olmayan çok kişi biliyorum. tipi falan iyi olupta kız arkadaşı olmayanlarıda gördüm asosyallikten.
  • yukarı
  • Tekrar yukarı
  • adam kendi için soruyormuş ben de isyan edecek falan sandım

varoş kızları bakar anca onlarında koltuk altları kokar kardeş. miden kaldırıyorsa git.

ha bi de gözlüklü sivilceli bir şeysen hiç bişe olmaz. bakımlı olmak önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairwayden_m_power

merhaba dostlar

merak ettiğim bir husus var tipi orta ve altı biri altına sağlam bir araba çekince basit şekilde kız tavlayabilir mi sizce?

KIZ tavlamada ARABA'nın etkisi >>
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.