Şimdi Ara

KIZ tavlamada ARABA'nın etkisi >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merak ettiğim bir husus var tipi orta ve altı biri altına sağlam bir araba çekince basit şekilde kız tavlayabilir mi sizce?

• benim yan kapı portatif çıkartıyorum bazen , sonra çarıda bir tur atıyorum o kapıdan atlayan kızları sayamıyorum o derece çok etkisi var
    baya iyi bişey olmadıktan sonra hiç bi işe yaramaz . sen yarıyormuş gibi görüsün ama kız seni şoförü olarak kullanır

• quote:

Orijinalden alıntı: fairwayden_m_power

merhaba dostlar

merak ettiğim bir husus var tipi orta ve altı biri altına sağlam bir araba çekince basit şekilde kız tavlayabilir mi sizce?

Lütfen altına BMW çekmede ne yaparsan yap
  • Hic arabam olmadi cokda kiz arkadasim oldu arabam olsaydi belki hic bi tanesi rastgelmezdi ortam meselesi birazda ama araba iyidir özellikle kız arkadasin olduktan sonra iyi işe yarar
  • evet bizim fakültede var öyleleri .arabası olup normal ve normal alti tiplere sahip kisilerin kizlar tarafindan cok karizmatik yaaa diye degerlendirildiklerini duydum bizzat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

quote:

Orijinalden alıntı: fairwayden_m_power

merhaba dostlar

Lütfen altına BMW çekmede ne yaparsan yap

Şu konuyu gördükten sonra Bmw'ye binersem arabanın değerini düşürürüm değil mi? Aslında öyle değil sadece fikir edinmek için açtım konuyu, aşk 3 harlidir; "bmw"
  • Zaten kastım eğlenilecek tipte kızlardı beyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba = Para = Kız
  • yukarı
  • hiç şüphesiz büyük bir etken...
  • Araba insana her zaman 1 artı katar. Şahin doğan kartal gibi arabalar değil tabi. En az 2000 model ve üstü olacak.
  • bir b*ka yaramıyor..
  • para para para= kız = para = güç = kız= kanser = mezar = ?

• kızı tavlamaktan ziyade tavladıktan sonra sana olan bağlılığını arttırıyor.
    anlayacağın kımse mustafa sandal gibi onun arabası var diyip atlamıyor kımseye..
  • eğer altınızdaki araç şöyle birşey değilse

bir halt olmaz gençler zaten altınızdaki araba buysa o iş zaten tamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 8 Nisan 2012; 2:11:49 >
  • tam üstteki araba Ferrari F40 değilmi ? ufakken oyuncak arabasıyla oynuyordum ve hala hayalimdeki araba olmaya devam ediyor

konuya gelirsek; para + araba = kız diyenler var evet doğrudur da ne tarz kız istediğinede bağlı araba için seni seçen kızlardan istiyorsan neden olmasın
  • e92 m3 nürburgring versiyon varsa etkisi olur
  • evet f40

Ferrari'nin 40. kuruluş yıldönümü anısına 1987 yılında sınırlı sayıda üretilmiştir. İlk kez 1987 yılında düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılmıştır.

İlk sahibi

Ferrari F40'ın ilk sahibi, dünya tarihinin en büyük futbolcularından biri olarak gösterilen Diego Armando Maradona'dır. AC Milan başkanı Silvio Berlusconi, Napoli'nin Serie A şampiyonu ve İtalya Kupası'nı Maradona ile 1987 yılında alması üzerine; kendisine transfer teklifinde bulundu. Napoli başkanı Corrado Ferlaino da, Maradona'yı Napoli'de tutabilmek için kendisine Ferrari tarafından üretilen tek siyah renk F40'ı hediye etti. Maradona da halen günümüzde kararını Ferrari yüzünden verdiğini söylemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 8 Nisan 2012; 2:15:50 >
  • bilgiler için teşekkürler Maradona olayıda çok iyiymiş şanslı adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.