Şimdi Ara

Kıza Açıldım Cevap Bekliyorum // Cevap Olumlu. İlişki Başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
11
Favori
5.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah olumlu cevap alırsın kardeşim.kız boş değilse facebookdan yazmanı falan önemsemez zaten
  • Bende merak ettim ilk defa
  • telefonla arayacaktın.dicektin "rica etsem buluşabilir miyiz lütfen?sana anlatmak istediğim bir şey var".işte o zaman tarruza geçecektin.ama neyse.hayırlısı olsun.
  • sonucu bekliyoruz mesaj bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

Tipe önem vermeyecek tek kadın tipi vardır bence o da 30+ kadınlar evde kalma korkusuyla

Hocam illaki önem veriyordur tipe. Her insan verir. Ama benim demek istediğim orada sadece tipe önem verse büyuk ihtimal kabul eder. Tipimin yerinde olduğunu düşünüyorum ama kızın verdiği izlenim olgun bir kız olduğu.

ne kadar olgun ise içinde o kadar kezban belkide

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

telefonla arayacaktın.dicektin "rica etsem buluşabilir miyiz lütfen?sana anlatmak istediğim bir şey var".işte o zaman tarruza geçecektin.ama neyse.hayırlısı olsun.

Okulda bulamadığı kızın numarasını nerden bulcak acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Bende Facebook üzerinden teklif etmiştim.Kabul etti.Daha sonra yüz yüze etsen etmezdim demişti bana.

Sizden ricam nedenini sorar mısınız? Bu kızlar gerçekten değişik canlılar...
  • Beyler kız henüz cevap vermedi. 1-2 gün daha vermeyebilir .Facebook profilini inceledim genelde 2-3 günde bir falan giriyor Facebook'a anladığım üzere. Gelişme olunca bilgilendireceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

Tipe önem vermeyecek tek kadın tipi vardır bence o da 30+ kadınlar evde kalma korkusuyla

Hocam illaki önem veriyordur tipe. Her insan verir. Ama benim demek istediğim orada sadece tipe önem verse büyuk ihtimal kabul eder. Tipimin yerinde olduğunu düşünüyorum ama kızın verdiği izlenim olgun bir kız olduğu.

tipine o kadar güveniyorsan ss isteriz

• Hayırlısı olsun.

• tipine o kadar güveniyorduysan neden o maskeyi 1 defa bile çıkarmadın ?
  • BU YORUMUMU İYİ OKU ;

bu zamana kadar kızlara hep internetten açıldım.

bikaç yıldır sevgilim yok.

aradaki ilişkiyi kur. yanlıs yapmissin anla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

BU YORUMUMU İYİ OKU ;

bu zamana kadar kızlara hep internetten açıldım.

bikaç yıldır sevgilim yok.

aradaki ilişkiyi kur. yanlıs yapmissin anla

Çıktığım kızların çoğunu netten düşürdüm. Aynı çevreden olsun olmasın.

• Yok mu bir gelişme ?
  • Beyler kız mesaj attı. Bu işler öyle internetten olacak iş değil dedi. Salı günü buluşalım. Detaylıca konuşalım. Birbirimizi tanımaya çalışalım dedi. Salı cafeye gidecez birlikte . Detaylıca konuşacaz. Taktikleri bekliyorum.
  • dürüst ve kendin gibi davran. umut var gibi gözüküyor
  • quote:

Beyler kız mesaj attı. Bu işler öyle internetten olacak iş değil dedi. Salı günü buluşalım. Detaylıca konuşalım. Birbirimizi tanımaya çalışalım dedi. Salı cafeye gidecez birlikte . Detaylıca konuşacaz. Taktikleri bekliyorum.

Ümit verici bi haber hocam, sevindim senin adına. Benim de pek tecrübem olmadığı için pek taktik veremiyorum sadece iyi ümitlerim seninle haberin olsun
  • quote:

Beyler kız mesaj attı. Bu işler öyle internetten olacak iş değil dedi. Salı günü buluşalım. Detaylıca konuşalım. Birbirimizi tanımaya çalışalım dedi. Salı cafeye gidecez birlikte . Detaylıca konuşacaz. Taktikleri bekliyorum.

Helal kocumaaa

• quote:

Helal kardesim adina cok sevindim kiz gorusmelere baslandigini kap'a bildirmis

• quote:

shurikeni çıkar masaya fırlat

biliyorum olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 16 Haziran 2013; 15:24:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.