Şimdi Ara

Kıza Bugün Söylesem Mi ? (CİDDİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten sevgilisiniz iste. Nedir bu sizdeki ad koyma meraki.

Ayrica kiz ariyor, sen kizin suratina telefonu kapatiyorsun ve resmine bakip agliyorsun.

Mal misin kardesim telefonu acip kizla konussana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Zaten sevgilisiniz iste. Nedir bu sizdeki ad koyma meraki.

Ayrica kiz ariyor, sen kizin suratina telefonu kapatiyorsun ve resmine bakip agliyorsun.

Mal misin kardesim telefonu acip kizla konussana.

haha :D Aynen sevdiğim kız beni arayacakta ben yüzüne kapatıp ağlıcam.
  • Böyle kızlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
    Sevgilisi varken senle bu denli samimi olması kızın karakterini gösterir. Sen kız arkadaşının erkeklerle samimi olmasını ister misin?
    Sevgilisinden ayrılıp senle ilişkiye başlasa yarın aynısını sana da yapar

Benim de böyle bi kızla ilişkim oldu aynı anlattığın kız gibi

• Kız seni yedeğe alıyor nokta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaposu1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş durumu gayet güzel özetlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

dostım yaş kaç?
    bu arada erkek ark.ımla aram iyi dediyse red cevabına hazırlıklı ol.gerçi yine de çok üzülüyo insan ama ne diyim başka..

yazıyı okurken ''kesin yorumlarda yaş kaç'' diyenler olucaktır dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djburak9

Okulllar açıldıktan sonra 1 hafta sonra kızı facebooktan ekledim.
    Kız kabul etti ara sıra giriyormuş facebook'a, sonra kız mesaj attı, bir arkadaşım vardı yanında tip tip herkeze bakıyordu, kız rahatsız olmuş bakmasın söyle ona filan dedi ordan girdik muhabbete filan, kız cep telefonumu istedi, verdim filan.
    Burak :) diye mesaj attı, bende Esra :) diye attım filan sapşal dedi, okuldada hocaya kendimizi tanıştırıyorduk, en son bana geldi çok utangaç biriyim, sonra abim bu okuldan mezun dedim Abimle - Yengem evli dedim :D
    Orda herkez koptu, en çokta o kız güldü filan, ilk facebook'ta onu söyledi zaten çok komiktin o gün filan...

Kız hergün mesaj atıyor filan, sohbet ediyoz, bir gün kızın bindiği durakta indim (bizede yakın 2-3 durak) sonra oturdum tabi en önemlisi bu kıza ben aşık oldum :(
    öyle böyle değil yani, bazı kızlarda vardı yavşayan, hiç böyle olmamıştım.
    Sonra kız mesaj attı, napıyorsun diye, konustuk biraz oturdum hava alıyorum dedim manzarlı bir yerdi, oda bende dışarı çıkıyordum hava almaya dedi. Bende: gel istersen dedim, tabi hemen filan dedi geldi yanımda konuştuk işte.
    Kızında sevgilisi var, 8 aydır beraberlermiş, o zamanlar araları kötü o gün konuştuk işte İKİMİZDEN sevdiği RENKLER- Yiyecekler - Hatta çerez bile aynı çıktı :) KIZ HEP YANIMDA GÜLÜYOR :)

= Derslerde hep göz göze geliyoruz, o bana bakıyor , ben ona filan, bazen yanındaki kız arkadaşına diyor tahminen bak bakıyım burak bakıyor mu diye filan, oda bana bakıyor, tabi ben anlıyorum hemen kıza bakıyorum, kızın kankası kıza söylüyor helhalde bakıyor filan oda gülümsüyor hemen bakıp :)

Kızla atölye dersinde, yardım ederken elektrik bile çarptı, eline dokununca :) Kız arıyor filan sohbet ediyoz, buraakk diyor böyle uzatıyor gülüyor 1 saat filan konustuk telefonla bi kere değil yani :)

En önemli 4 gün önce: Yanımdaki arkadaşıma söylemiştim kızı sevdiğimi, oda gidip söylemiş kıza, kız söyleyim mi söylemesem mi filan dedi, söyle söyle dedim, işte bana böyle böyle dedi dedi. Ben dona kaldım 30 saniye filan, yo yo yo dedim.( kız anladı tabi sevdiğimi) O günde işte bizim sınıftaki kızları ekledim filan dedim, kız bi trip attı, iyi git sen onları beğen, onlarla konuş diye, sonra dedim hepsini siliyom sen kalıcaksın tek dedim, gerçekten mi filan dedi :D

Kız hep yanıma geliyor filan napıyorsun diyor, 2 gün önce cagırdı beni böyle aşıklar parkı gibi bir yer gittik oraya yiyecek aldım 2 mizde açıkmıştık okul çıkışı, yedik dedi bence tepkim nolcak diye erkek arkadaşımla aram iyi dedi, bende dondum 2 saniye iyi dedim.
    Filmimiz vardı aşk filmi, onu izliyorduk hava sogudu montumu verdim filan oda, başını koydu omzuma. Evine götürdüm filan elimi tuttu buraakk görüsürüz dedi, baya uzun tuttu....

*** Kız kanka, aga, kardeşim: bunlardan hiç birini demedi ***

Ayrıntıları söyledim, Asıl konuya geliyim

Dün çok böyle yan yana olduk temas oldu atölye dersinde, sonra evde boştu açtım müziği ağladım dışarı çıkarken -

kız aradı kapattım, mesaj attım suan konusamıcam lütfen arama dedim, çok ama çok özül dilerim dedim.

Kız mesaj attı neden, noldu, arıcam 2 dk dedi, konus benle dedi anlat bana filan dedi.

Sonra ben telefonu kapattım, akşam 10 du, dışarda dolandım park vardı gece 2 ye kadar müzik dinledim fotoğraflarına bakarak ağladım.

Bugun açtım telefonu okulada gitmedim

Napıyorsun dedim :( ,

dersteyim yazdı,

ozaman rahatsız etmiyim dedim,

yok etmiyorsun dedi,

dün geceden bozuldun mu bana dedim,

evet dedi,

inan söyleyemem sana dedim,

iyi söyleme dedi,

küsme ama ya, sen küsünce daha kötü olurum yazdım,

Herşeyimi sana anlatıyorum ama sen napıyorsun dedi,

biliyorum :( güvenmekle alakasi yok, sakın öyle anlama dedim,

anladım anlıcağımı ben dedi,

yapma böyle dedim :(,

bişey yaptığın yok, keyfine bak sen boşver beni dedi,

Zamani geldiğinde söylerim tamam mı? Dün gece kalbini kırdıysam çok özül dilerim dedim,

Ya ne zamanı ? Söylüceksen şimdi söyle bana dedi,

Söylüyemem dedim

--- KIZDA: NİYE YA BU KADAR ÖNEMLİ OLAN ŞEY NE ? Dedi , VE BURDA KALDIM BEN :( ACABA BU AKŞAM SÖYLESEM Mİ SEVDİĞİMİ ??

OKUYUP , CEVAP ATAN HERKEZİN ALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN !

Kardeşim, öncelikle şunu söyleyeyim kız seninle bir sevgiliyle yapılabilecek herşeyi yapmış az çok. Bu durumda senin medet ummanda çok doğal bana yapsa bende umardım herhalde ama biraz zaman geçsin akışına bırak ve sakın belli etme. Çünkü kızın sevgilisi var nihayetinde. Sana aram iyidir der ama araları kötüdür ve yalnız kalmamak için seni kullanıyor olabilir.Bunları düşünerek ve kızı biraz araştırarak sevdiğini söyle. Hadi inşallah hakkında hayırlısı olur

• yaş max 11.5
  • Sana Türkçe öğreten öğretmenin ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 11 Kasım 2013; 11:22:24 >
  • djburak9 kullanıcısına yanıt
    Akrep burcu mu ?
  • dostum zor bi durum ama ben beklemeni öneriyorum
  • hortlamış olucam :D cevaplara suan kahkaha atıp gülüyorum iyi ki yorumlarınızla güldürdünüz 2 senede hayatım çok değişti o kızada çok teşekkür ettim şimdi bi kızla konusmaya başlasam en fazla 2 hafta sonra sevgilim :D aman manita görmesin 5 aydır cıkıyoruz
  • Yüzüne söyle.

• Söyle kardeş, kızla çok iyi dost olma yolunda gidiyorsunuz. Yakında dostlugunu hiçbirşeye değişmeyecek bir konuma gelmeden ona açıl ki seni sadece dostu olarak görmesin.. Farklı açılardan degerlendirebilsin, bakarsın sevgilisinden bile vazgeçer. Yada sevgilisi seni keser..

• Abi adam sonuçları demiş siz hala ilk mesaja cevap atıyosunuz :/

Kardeşim o kız ne oldu ya merak ettim söyledin mi? Sonucu ne oldu?

• Söyledim arkadaşım olarak görüyorum dedi seni :D Sonra 1 sene daha koştum geldi cıkma teklifi etti Çıktık 3 ay ayrıldık ama bir şeye koşarsın koşarsın artık tamam dersin ulaştım öyle oldu, her duyguyu yaşattı bana çoğunu üzgünlük olsa'da güzel anılardır unutulmazlar anılar O zaman lise 2 ye gidiyorduk şuan lise 4 aynı sınıftayız ve bana baktığında herkes anlıyor beni ne kadar özlediğini ve duyuyorum ara sıra keşke 2 sene öncesine gitseydik diyor :)
  • Hepsini okumadım okucam ama şöyle söyleyim dost acı Şeyler sizin aşk biraz ergen Aşkı gibi gidip kıza yavsama gibi hata yapma sevgilim var der tersler aranız bozulur Kızın adım atmasını bekle belliki kız bişey hissetmiyo Çıktığı çocuğa Kızın yaptgı ayıpmış sevgilisi varken senle buluşması falan son kelimeye gelince onun sana gelmesini bekle samimiyeti bozma

• Hortlatma ya en sevdigim

• Soylemelisin yoksa olacagi varsa da olmaz. Zaten soylemezsen kanka gibi devam da edemezsin. Ya sevgili olun ya da hic olun. Emin ol hiç olmak. Normal arkadaş olmaktan daha iyi.

Edit: hortmuş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White0F -- 20 Ekim 2015; 0:05:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.