Şimdi Ara

Kıza Bugün Söylesem Mi ? (CİDDİ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam belki poligamiktir kız, hem onu hem seni seviyordur sen yine de şansını denemelisin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader sevgilisi olan kıza neden yazılıyorsun? ulan bizimde sevgilimiz var sizin gibi dallamalar yüzünden güvenemiyorum kıza

edit: konu 2013'ünmüş:D ama olsun yine de söylediğim şey geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaleyn;; -- 20 Ekim 2015; 14:12:13 >
  • Sosyal medya filan çok işe yarıyor birini gözüne kestiriyorsun filan twitter işleri filan artık boş geliyor tabi yaşımız 18 oldu tecrübe edindik o kadar şeyden sonra :)) Konuşmakta bende zorlanıyordum ama şimdi farketmiyor kim olursa olsun :D
  • Ama 8 aydır erkek arkadaşı var kısmını okudum ve kıza 0'ı çaktım. Sevgilisi olan birine aşık olduğun için sanada 0 kusura bakma

Edit: harbiden konu hortmuş ama farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMESTAS -- 21 Ekim 2015; 2:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahahaafsf yaş kaç küçüğüm ya. fotoğraflara bakıp ağlamış
    beyler, bakın rica ediyorum şuraya yaş sınırı getirilsin. ciddi ciddi şuna tavsiye verenler falan da banlansın çocuk parkına döndü iyice ortalık

edit: hortmuş konu. pardon beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7C88FFC5 -- 21 Ekim 2015; 2:44:01 >

• Hallere bak hallere, bu ağlaklık nereden geliyor birader, Beşiktaşlı mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 21 Ekim 2015; 9:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Hallere bak hallere, bu ağlaklık nereden geliyor birader, Beşiktaşlı mısın?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.