Şimdi Ara

Kıza Bugün Söylesem Mi ? (CİDDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulllar açıldıktan sonra 1 hafta sonra kızı facebooktan ekledim.
    Kız kabul etti ara sıra giriyormuş facebook'a, sonra kız mesaj attı, bir arkadaşım vardı yanında tip tip herkeze bakıyordu, kız rahatsız olmuş bakmasın söyle ona filan dedi ordan girdik muhabbete filan, kız cep telefonumu istedi, verdim filan.
    Burak :) diye mesaj attı, bende Esra :) diye attım filan sapşal dedi, okuldada hocaya kendimizi tanıştırıyorduk, en son bana geldi çok utangaç biriyim, sonra abim bu okuldan mezun dedim Abimle - Yengem evli dedim :D
    Orda herkez koptu, en çokta o kız güldü filan, ilk facebook'ta onu söyledi zaten çok komiktin o gün filan...

Kız hergün mesaj atıyor filan, sohbet ediyoz, bir gün kızın bindiği durakta indim (bizede yakın 2-3 durak) sonra oturdum tabi en önemlisi bu kıza ben aşık oldum :(
    öyle böyle değil yani, bazı kızlarda vardı yavşayan, hiç böyle olmamıştım.
    Sonra kız mesaj attı, napıyorsun diye, konustuk biraz oturdum hava alıyorum dedim manzarlı bir yerdi, oda bende dışarı çıkıyordum hava almaya dedi. Bende: gel istersen dedim, tabi hemen filan dedi geldi yanımda konuştuk işte.
    Kızında sevgilisi var, 8 aydır beraberlermiş, o zamanlar araları kötü o gün konuştuk işte İKİMİZDEN sevdiği RENKLER- Yiyecekler - Hatta çerez bile aynı çıktı :) KIZ HEP YANIMDA GÜLÜYOR :)

= Derslerde hep göz göze geliyoruz, o bana bakıyor , ben ona filan, bazen yanındaki kız arkadaşına diyor tahminen bak bakıyım burak bakıyor mu diye filan, oda bana bakıyor, tabi ben anlıyorum hemen kıza bakıyorum, kızın kankası kıza söylüyor helhalde bakıyor filan oda gülümsüyor hemen bakıp :)

Kızla atölye dersinde, yardım ederken elektrik bile çarptı, eline dokununca :) Kız arıyor filan sohbet ediyoz, buraakk diyor böyle uzatıyor gülüyor 1 saat filan konustuk telefonla bi kere değil yani :)

En önemli 4 gün önce: Yanımdaki arkadaşıma söylemiştim kızı sevdiğimi, oda gidip söylemiş kıza, kız söyleyim mi söylemesem mi filan dedi, söyle söyle dedim, işte bana böyle böyle dedi dedi. Ben dona kaldım 30 saniye filan, yo yo yo dedim.( kız anladı tabi sevdiğimi) O günde işte bizim sınıftaki kızları ekledim filan dedim, kız bi trip attı, iyi git sen onları beğen, onlarla konuş diye, sonra dedim hepsini siliyom sen kalıcaksın tek dedim, gerçekten mi filan dedi :D

Kız hep yanıma geliyor filan napıyorsun diyor, 2 gün önce cagırdı beni böyle aşıklar parkı gibi bir yer gittik oraya yiyecek aldım 2 mizde açıkmıştık okul çıkışı, yedik dedi bence tepkim nolcak diye erkek arkadaşımla aram iyi dedi, bende dondum 2 saniye iyi dedim.
    Filmimiz vardı aşk filmi, onu izliyorduk hava sogudu montumu verdim filan oda, başını koydu omzuma. Evine götürdüm filan elimi tuttu buraakk görüsürüz dedi, baya uzun tuttu....

*** Kız kanka, aga, kardeşim: bunlardan hiç birini demedi ***

Ayrıntıları söyledim, Asıl konuya geliyim

Dün çok böyle yan yana olduk temas oldu atölye dersinde, sonra evde boştu açtım müziği ağladım dışarı çıkarken -

kız aradı kapattım, mesaj attım suan konusamıcam lütfen arama dedim, çok ama çok özül dilerim dedim.

Kız mesaj attı neden, noldu, arıcam 2 dk dedi, konus benle dedi anlat bana filan dedi.

Sonra ben telefonu kapattım, akşam 10 du, dışarda dolandım park vardı gece 2 ye kadar müzik dinledim fotoğraflarına bakarak ağladım.

Bugun açtım telefonu okulada gitmedim

Napıyorsun dedim :( ,

dersteyim yazdı,

ozaman rahatsız etmiyim dedim,

yok etmiyorsun dedi,

dün geceden bozuldun mu bana dedim,

evet dedi,

inan söyleyemem sana dedim,

iyi söyleme dedi,

küsme ama ya, sen küsünce daha kötü olurum yazdım,

Herşeyimi sana anlatıyorum ama sen napıyorsun dedi,

biliyorum :( güvenmekle alakasi yok, sakın öyle anlama dedim,

anladım anlıcağımı ben dedi,

yapma böyle dedim :(,

bişey yaptığın yok, keyfine bak sen boşver beni dedi,

Zamani geldiğinde söylerim tamam mı? Dün gece kalbini kırdıysam çok özül dilerim dedim,

Ya ne zamanı ? Söylüceksen şimdi söyle bana dedi,

Söylüyemem dedim

--- KIZDA: NİYE YA BU KADAR ÖNEMLİ OLAN ŞEY NE ? Dedi , VE BURDA KALDIM BEN :( ACABA BU AKŞAM SÖYLESEM Mİ SEVDİĞİMİ ??

OKUYUP , CEVAP ATAN HERKEZİN ALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djburak9 -- 6 Kasım 2013; 17:32:13 >

• dostım yaş kaç?
    bu arada erkek ark.ımla aram iyi dediyse red cevabına hazırlıklı ol.gerçi yine de çok üzülüyo insan ama ne diyim başka..
  • Erkek arkadaşı olan kıza yazman hata ama kızın sevgilisi varken bu hareketleri daha kotu bu kızdan bir şey olmaz haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kızdan hayır gelmez

• Kızın hem sevgilisi var hem sana yavşıyor.
    Şimdi sen konuşsan kız da kabul etse, erkek arkadaşını bırakıp sana gelirse, ileride birgün de seni bırakıp başkasına gitmeyeceği ne malum?

Çok küçük bir ihtimal de; kızın sevgilisi yok aslında, senin tepkini ölçmek için sevgilisi varmış gibi davranıyor. Emin misin kızın sevgilisi olduğundan?
    Bu arada yaşlar kaç? Lise 1 sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Erkek arkadaşı olan kıza yazman hata ama kızın sevgilisi varken bu hareketleri daha kotu bu kızdan bir şey olmaz haberin olsun

+1 Bence git ders çalış
  • Erkek arkadaşı varken başka erkeklerle böyle olan kızdan hayır gelmez net.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ağırdan sat kendini. Gülüp,konuşuyorsunuz diye aşık olmuyor. Aynı özelliklerde kız arkadaşım var senin gibiydim gülüyorduk,konuşuyorduk ama "Seni arkadaş olarak görüyorum." dedi. Bütün dünyam yıkıldı tabi,o zamana kadar hiçbir kız için ağlamamıştım o gün ağladım.
    Yani zamana bırak biraz derim.

• Kızın asıl erkek arkadaşı okul dışındaki sosyal çevrelerinin birtanesinde . Haliyle okulda ona ulaşamıyor. Onu eglendirecek hoş hissettirecek birisini ariyor okulda. Seni seçiyor. Bu guzel kız Sana ilgi gösterince (sevdigini sanıyorsun degil ) seviyorsun. Sen ona onu sevdigini soyleyince biraz nazlanicak , zamanla kabul edicek belki sevgili olucaksınız. Biraz zaman sonrada ya sıkılacak ya da okul bitene kadar kavgali kavgasiz devam edecek bir iliskiniz olacak. Cok uzuleceksin ve zevk alacaksin. Üzülerek söylüyorum ki en sonunda o duyguya bagımlı olacaksın.

Üstteki yorumlarda dendigi gibi , senin onunla olmadıgın zamanlarda o başkasıyla flört edecek.
    Eger onu reddedersen sebebini aciklarsan o da diger yasamlarindan vazgecerse sorun yok . Ama öbür türlü kuklası olacaksın.

Kızlar çok tehlikeliler arkadaşım.

• lan kızın sevgilisi var. hiç mi şerefin yok?
  • Ağlama arkadaşım niye ağlıyorsun. Bence hiç bulaşma şimdiden ağladıysan çıktıktan sonra yaşayacağın sıkıntılardan sonra depresyona girersin birde bunun ayrılık aşaması varki sorma gitsin.
  • Anlattıklarına göre kız biraz kezban filan. Ayrıca sen niye ağlıyosun kız gibi filan
  • Olay şu, kız Aykut Kocaman , manitası Sow, sen de Semih Şentürk'sün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Banlanan Adam

Olay şu, kız Aykut Kocaman , manitası Sow, sen de Semih Şentürk'sün.

• Kusura bakma ama kız yollu, bu devirde gerçekten düzgün kız yok işe bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Banlanan Adam

Olay şu, kız Aykut Kocaman , manitası Sow, sen de Semih Şentürk'sün.

İyiymiş bu

"Hepsini siliyorum tek sen kalıcaksın" demekle zaten kaybetmişsin artık onun gözünde kolay lokmalardan birisin sen bilirsin diyip geçseydin şuan peşinden koşuyordu bunlara böyle yaparsan iyi olursun yapmazsan Semih olursun

• Kizin soyadi kılıç mı ?

• yeme sakın bu numaraları kardeşim bende 4 sene bi kızı sevdim lise de sonra red cevabını aldım emin ol senin yaşadıklarının aynısının daha da fazlasını yaşadım

onların hareketlerinin bizim için 2 anlamı var belki hoşlanıyor hoşlanmıyor gibi ama onlar onlarca anlam çıkarır arkadaş dost kardeş falan filan niye böyle yaptın diye sorunca ben bu şekilde düşünmemiştim falan der sonunda kaybeden sen olursun.

Tek tavsiyem fazla bağlanma ama şansını dene bi kere olmassa da sakın zorlama ve normal arkadaşlık dahi yapma kendi önünü kapatırsın haberin olsun
  • Kizin yuzune soyle telefonda olacak is degil bu

• quote:

Orijinalden alıntı: sare mina

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Erkek arkadaşı olan kıza yazman hata ama kızın sevgilisi varken bu hareketleri daha kotu bu kızdan bir şey olmaz haberin olsun

+1 Bence git ders çalış

bu adamı dinlemezsen haziran ayında sınıfı geçebiliyomuyum diye konu açarsın

edit: okulu* sınıfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalCacik -- 9 Kasım 2013; 0:31:10 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.