Şimdi Ara

KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okurken bile tuhaf oldum yav..gerçektende kötü bi durum olmuş...kızda tam alemlikmiş yaaama yazık olmuş...güzelmiydi bari
  • ihtiyacın olan şeyler

1 adet tabanca 2 mermi
    1 adet kürek

öncelikle silahın ağzına mermileri ver.birini yanında kuruş para bulundurmayan kıza sık.Sonrada ev arkadaşının topuğuna sık
    ki hatasını anlasın.Sonra bi toprak alana git.Kazmaya başla
    4-5 metre derine inince ordan birine rica et üstüne toprak atsın.Yerin dibine gir bi dahada çıkma
    ok?

umarım bu yapıcı yorumumla moralin düzelmiştir
  • BENCE DEĞMEZ..ONA BİRŞEY DEME.SADECE OLAYI ANLAT,AMA FİZİKSEL BİŞİ YAPMA...SONUÇTA OLAN OLMUŞ...
    KESİN ONUNDA ÇOK ÇOK ACİL İHTİYACI OLMASAYDI ALMAZDI YANİBÜYÜKLÜK SENDE KALSIN.BOŞVER BİŞİ YAPMA ONA...
    ...
    ...
    ...
    BARIŞ GÜVERCİNİ:

KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriental -- 24 Nisan 2008; 2:13:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

50 ytl için 15000$ ha ? paranın satın alamayacağı şeyler vardır..

Bunlardan birisi de .50 Desert Eagle...

• quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar bunu söylüyeyim bu durum için bi kızla erkek buluştuğu zaman cepte para olup olmaması çok önemlidir tabi ama insanlık hali unutursn acil bşey çıkar para düşer kaybolur ne bileiym ama kızlarda hiç anlayış yok eğer kız öyle gidiyorum demişse başka sebebi vardır işi oldugundan değildir tabi ama kızın yaptığı çok ayıp ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama sinema olmadanda evde yada başka bi yerde güzel vakit geçirebilirdiniz kız sana önemli dğeil canım olabilir bu durumlar diye hitap etse belkide daha güzle şeyler olabilirdi ama nerde bizim kızlarımızda bi kızla çıkıyorsan hata yapmıyacan affetmez asla insan olduğunu hatalı bi varlık oldugunu unutur cebinde hep para olacak o para asla kaybolmuyacak ve bi yere götürmek istediğin an götürecen özel güçlerin olacak herp koruyacan yürürken bile nasıl yürümemeliyim diye düşünecen karizmam gitmesin diye abi biz insanız başımıza herşey gelebilir bi günde biri desinki bu forumda sevgilim benm elimden tuttu bana yardım etti çok zor anımda yanımdaydı bi tane bilemi vicdanlı bi kız yok yahu sonrada neden erkekler bizi eve atıyorlar derler ee böyle davranan birini eve atmayıp ne yapacan ?

2.Arkadaşına gelince nolursa olsun istersen 50 yıllık arkadaşın olsun yaptıgı şey çok ayıp ve asla affedilemez insan bi sorar ya para lazımmı diye hiçmi saygı yok belki o para senin içi hayati bi anlam taşıyordur şimdi arkadaşına durumu anlatsan üff bi netteki yelloz için yapma abi be diyecek sana bu durumlardan nefret ederim.söyleyeceklerim bu kadar.

+1

• O kızla paranı çalan arkadaşının aralarını yap çekil aradan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mandella007

2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.ben bekliorum kızı işte kız bi geldi afet ama ne afet.1.75-76 civarı boy.at mı desen at,taş mı desen taş...sinemaya gidip akşam bizde takılalım die kararlaştırmıştık msnde.(ev arkadaşları memlekete gitti)sinema için tam bilet alıcaz sıra bize geldi,cüzdana bi baktım sadece 5 ytl kalmış cepte.benim ev arkadaşı memlekete gidecekti cüzdandan 50 milyonu bana sormadan almış anasını satayım.baktım işte para yok kızda bende de yok dedi tüm millete rezil olduk daha da kötüsü kıpkırmızı oldum kızın yanında.aradan 5 dakka geçti kız benim işim çıktı ben gidiorum demez mi.ne güsel akşam beraber takılacaktık bizde başbaşa.bu ev arkadaşına napayım sizce gelince.bu kadar adilik olmaz ama ya.

rezil rüsva değil, rezil-i rüsva

• ne yapsan az.
  • Kız kasharmı afedersin. Paraylamı çalışıyorki böyle senide satıp gidiyor. Hadi arkadaş senden, kavga eder halledersiniz en kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremeFX

GELDİĞİNDE ONU SİNEMAYA GÖTÜRÜRSÜN

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Hocam şehir bursaymış bende bursadanım bugün prestije gittik 2 tane mal gördük sırada bekleyip gittiler siz miydiniz acabaa

• quote:

Orjinalden alıntı: wakkum

quote:

Orjinalden alıntı: demon

Şimdi kardeşim biş idicem yanlış anlamada. Zaten parayı arkadaşın almamış olsa bile 55 YTL ilemi gidecektin
    Valla sana yazık olmuş
    Çok ama çok vahim bir durum. Eee tabi kızın işi çıkar
    Neyse üzüldüm

Demon sen şakamısın Blader ? 55 ytl azmı ? Olan war olmayan war.Senn weya bnm harcagıdım parayla Durumu okdar iyi olmayan 1'inin durumuna nasıl bole yazık olmus flan dersn ? Sen 55 ytl az diosn,Umarım o 55 ytl'ye muhtac olmassn.Bnm bole parayla flan sorunum olmaz ama Snn gibi konusan insanlar yuzunden bazen Paradan flan nefret ediorm.Cok garip.

Şaka değilim ben gerçeği söylüyorum. Sana ne batıyorki onu anlamadım. Evet yazık olmuş gerçekten. Ne öyle bir duruma düşmek isterdim nede öyle bir kızla buluşurdum. 55 YTL para değil arkadaş. İnsan tedarikli gider. Ki bu adam cebine bile bakmıyor. Mevzu bu. Çok paramı ya Böyle acaip acaip yorumlar yapıyorsun Kızın niyetli belliymiş. Elemanda eline yüzüne bulaştırmış olayı dağıtmış. O yüzden her iki tarafada yazık olmuş. Geçmiş olsun tekrardan. Hadi kardeşim şakşakcılık yapma. Ben param var konusu yapmıyorum ama sen Madem nefret ediyorsun param turam var muhabbeti yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon -- 24 Nisan 2008; 10:19:46 >

• quote:

Evet paranın satın alamayacağı şeyler vardır... Geri kalan herşey için Desert Eagle Action Express ,50C
  • allah düşmanıma vermesın çok kötu cıdden ben sneın yerıdne olsam o arkadasımı öldururm yaa olmaz öle adılık hırsızlık resmen yaa olmaz yaa eve gelınce tekme tokat dal (senın onurun dunyalara bedel ) kardes hepımızın öle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wakkum

quote:

Şimdi kardeşim biş idicem yanlış anlamada. Zaten parayı arkadaşın almamış olsa bile 55 YTL ilemi gidecektin
    Valla sana yazık olmuş
    Çok ama çok vahim bir durum. Eee tabi kızın işi çıkar
    Neyse üzüldüm

Demon sen şakamısın Blader ? 55 ytl azmı ? Olan war olmayan war.Senn weya bnm harcagıdım parayla Durumu okdar iyi olmayan 1'inin durumuna nasıl bole yazık olmus flan dersn ? Sen 55 ytl az diosn,Umarım o 55 ytl'ye muhtac olmassn.Bnm bole parayla flan sorunum olmaz ama Snn gibi konusan insanlar yuzunden bazen Paradan flan nefret ediorm.Cok garip.

Şaka değilim ben gerçeği söylüyorum. Sana ne batıyorki onu anlamadım. Evet yazık olmuş gerçekten. Ne öyle bir duruma düşmek isterdim nede öyle bir kızla buluşurdum. 55 YTL para değil arkadaş. İnsan tedarikli gider. Ki bu adam cebine bile bakmıyor. Mevzu bu. Çok paramı ya Böyle acaip acaip yorumlar yapıyorsun Kızın niyetli belliymiş. Elemanda eline yüzüne bulaştırmış olayı dağıtmış. O yüzden her iki tarafada yazık olmuş. Geçmiş olsun tekrardan. Hadi kardeşim şakşakcılık yapma. Ben param var konusu yapmıyorum ama sen Madem nefret ediyorsun param turam var muhabbeti yapma.

Anladım Sen fuLL şakasın.Cevap werince kendini Nimet sanıyosun.Daha bsy demiorum.Oku yukarıyı.Anlarsın.

• demon bi 55 ytl borç versene şaka değil gercek.Senin icin az sayılır ama idare et.Yollayacagın zaman haber ver Hesab Nomu verecem.
  • quote:

Ama cidden çok karizma silah insanın vurulacaksa da bununla vurulası geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mandella007

2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.ben bekliorum kızı işte kız bi geldi afet ama ne afet.1.75-76 civarı boy.at mı desen at,taş mı desen taş...sinemaya gidip akşam bizde takılalım die kararlaştırmıştık msnde.(ev arkadaşları memlekete gitti)sinema için tam bilet alıcaz sıra bize geldi,cüzdana bi baktım sadece 5 ytl kalmış cepte.benim ev arkadaşı memlekete gidecekti cüzdandan 50 milyonu bana sormadan almış anasını satayım.baktım işte para yok kızda bende de yok dedi tüm millete rezil olduk daha da kötüsü kıpkırmızı oldum kızın yanında.aradan 5 dakka geçti kız benim işim çıktı ben gidiorum demez mi.ne güsel akşam beraber takılacaktık bizde başbaşa.bu ev arkadaşına napayım sizce gelince.bu kadar adilik olmaz ama ya.

Bu kadar kötü şans olamaz.

Buna benzer durumda benim başıma geldi ama ben önlemimi önceden almıştım. Bir kızla görüşüp tanışmak için kafeye (bilgisayarında bir sorun vardı, yardımcı oldum bana kahve ısmarlıyacakı) gittik, konuştuk sohbet ettik iş hesabı ödemeye geldi kız kredi kartını çıkartı ama kafenin post u çalışmıyormuş, kızın yanındada nakit para yokmuş hesabı ben ödedim.

İnsanlık hali, senin buluştuğun kızın yanında nakit olmaması kötü ve şaşırtıcı bir durum

• quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

demon bi 55 ytl borç versene şaka değil gercek.Senin icin az sayılır ama idare et.Yollayacagın zaman haber ver Hesab Nomu verecem.

Allah versin.
  • Çocuk gözlüklüyse camı çerçeveyi indir aşaaağa
  • sonra noldu hocam o kıza bıda konusmadınız mı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.