2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.ben bekliorum kızı işte kız bi geldi afet ama ne afet.1.75-76 civarı boy.at mı desen at,taş mı desen taş...sinemaya gidip akşam bizde takılalım die kararlaştırmıştık msnde.(ev arkadaşları memlekete gitti)sinema için tam bilet alıcaz sıra bize geldi,cüzdana bi baktım sadece 5 ytl kalmış cepte.benim ev arkadaşı memlekete gidecekti cüzdandan 50 milyonu bana sormadan almış anasını satayım.baktım işte para yok kızda bende de yok dedi tüm millete rezil olduk daha da kötüsü kıpkırmızı oldum kızın yanında.aradan 5 dakka geçti kız benim işim çıktı ben gidiorum demez mi.ne güsel akşam beraber takılacaktık bizde başbaşa.bu ev arkadaşına napayım sizce gelince.bu kadar adilik olmaz ama ya.
Hiçbişi diyemiyorum Kardeşim çok talihsizmişsin ya keşke bi cüzdana baksaydın önceden
GELDİĞİNDE ONU SİNEMAYA GÖTÜRÜRSÜN
İlk böyle olcak Daha sonra böyle Biraz sonrada böyle Kızışmaya başlayınca böyle Kavga çıkar Cinayet!! Sonuç
harbi zor durum senin yerinde olmak istemezdim.Bu durum başıma gelmesin diye cüzdan kullanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651
Hiçbişi diyemiyorum Kardeşim çok talihsizmişsin ya keşke bi cüzdana baksaydın önceden
offff.ben utandım yaa
quote:
Orijinalden alıntı: oBLoOd
harbi zor durum senin yerinde olmak istemezdim.Bu durum başıma gelmesin diye cüzdan kullanmıyorum
Hocam şehir bursaymış bende bursadanım bugün prestije gittik 2 tane mal gördük sırada bekleyip gittiler siz miydiniz acabaa
quote:
ben kesin o ev arkadasina
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651
Nalet olsun böle işe yaa arkadaşında böle olucağını bilmeden yapmıştır of of.
quote:
nasıl yani ya bu arkadaşına solemeden yapılırmı ya ama ondan öcünü almalısın mesela seni mutlu saatlere götürsün
quote:
Orijinalden alıntı: ZamansizKar
Nalet olsun böle işe yaa arkadaşında böle olucağını bilmeden yapmıştır of of.
Alıntıları Göster
kardeş herşeyde bir hayır vardır. internetten pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum ben. kız dolandırıcı da çıkabilirdi ya da beleşci. baksana sinema parasını nasıolsa sen ödersin diye yanına almadan gelmiş.
O çocuğun ağzını burnunu kırar götürür kızdan özür dilettirirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: LCD KAZIM
nasıl yani ya bu arkadaşına solemeden yapılırmı ya ama ondan öcünü almalısın mesela seni mutlu saatlere götürsün
Alıntıları Göster
Çok ama gerçekten çok beter bi durum...
quote:
Orijinalden alıntı: mert_961
quote:
Orjinalden alıntı: mert_961
50 ytl için 15000$ ha ? paranın satın alamayacağı şeyler vardır..
quote:
Orijinalden alıntı: *MelaNKoliK*
Bu mesaj silindi.
kredi kartının avantajı bak burası zaten başka bişeye yaramıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJK
Çok ama gerçekten çok beter bi durum...
Alıntıları Göster
quote:
Hocam şehir bursaymış bende bursadanım bugün prestije gittik 2 tane mal gördük sırada bekleyip gittiler siz miydiniz acabaa
heyttttttttt dalga geçme leynnn
arkadaşın fotolarını buraya koysamda photoshopçular onu fena yaparlar demi.ilk bundan başlasam olur mu sizce
quote:
Orijinalden alıntı: vukleus
kredi kartının avantajı bak burası zaten başka bişeye yaramıyor
Alıntıları Göster
kardeş herşeyde bir hayır vardır. internetten pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum ben. kız dolandırıcı da çıkabilirdi ya da beleşci. baksana sinema parasını nasıolsa sen ödersin diye yanına almadan gelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarc
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Love You My Angel
quote: