Şimdi Ara

KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.ben bekliorum kızı işte kız bi geldi afet ama ne afet.1.75-76 civarı boy.at mı desen at,taş mı desen taş...sinemaya gidip akşam bizde takılalım die kararlaştırmıştık msnde.(ev arkadaşları memlekete gitti)sinema için tam bilet alıcaz sıra bize geldi,cüzdana bi baktım sadece 5 ytl kalmış cepte.benim ev arkadaşı memlekete gidecekti cüzdandan 50 milyonu bana sormadan almış anasını satayım.baktım işte para yok kızda bende de yok dedi tüm millete rezil olduk daha da kötüsü kıpkırmızı oldum kızın yanında.aradan 5 dakka geçti kız benim işim çıktı ben gidiorum demez mi.ne güsel akşam beraber takılacaktık bizde başbaşa.bu ev arkadaşına napayım sizce gelince.bu kadar adilik olmaz ama ya.

• Hiçbişi diyemiyorum Kardeşim çok talihsizmişsin ya keşke bi cüzdana baksaydın önceden
  • GELDİĞİNDE ONU SİNEMAYA GÖTÜRÜRSÜN
  • İlk böyle olcak Daha sonra böyle Biraz sonrada böyle Kızışmaya başlayınca böyle Kavga çıkar Cinayet!! Sonuç

• harbi zor durum senin yerinde olmak istemezdim.Bu durum başıma gelmesin diye cüzdan kullanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

Hiçbişi diyemiyorum Kardeşim çok talihsizmişsin ya keşke bi cüzdana baksaydın önceden
    offff.ben utandım yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

harbi zor durum senin yerinde olmak istemezdim.Bu durum başıma gelmesin diye cüzdan kullanmıyorum
    Hocam şehir bursaymış bende bursadanım bugün prestije gittik 2 tane mal gördük sırada bekleyip gittiler siz miydiniz acabaa

•  KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :(
  • quote:

harbi zor durum senin yerinde olmak istemezdim.Bu durum başıma gelmesin diye cüzdan kullanmıyorum
    arkadaş gelsin kıza yapacaklarımı,arkadaşa yapacam
  • quote:

ben kesin o ev arkadasina
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

Hiçbişi diyemiyorum Kardeşim çok talihsizmişsin ya keşke bi cüzdana baksaydın önceden
    Nalet olsun böle işe yaa arkadaşında böle olucağını bilmeden yapmıştır of of.
  • quote:

nasıl yani ya bu arkadaşına solemeden yapılırmı ya ama ondan öcünü almalısın mesela seni mutlu saatlere götürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamansizKar

Nalet olsun böle işe yaa arkadaşında böle olucağını bilmeden yapmıştır of of.

Alıntıları Göster
    kardeş herşeyde bir hayır vardır. internetten pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum ben. kız dolandırıcı da çıkabilirdi ya da beleşci. baksana sinema parasını nasıolsa sen ödersin diye yanına almadan gelmiş.
  • O çocuğun ağzını burnunu kırar götürür kızdan özür dilettirirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LCD KAZIM

nasıl yani ya bu arkadaşına solemeden yapılırmı ya ama ondan öcünü almalısın mesela seni mutlu saatlere götürsün

Alıntıları Göster
    Çok ama gerçekten çok beter bi durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

50 ytl için 15000$ ha ? paranın satın alamayacağı şeyler vardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Bu mesaj silindi.
    kredi kartının avantajı bak burası zaten başka bişeye yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Çok ama gerçekten çok beter bi durum...

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam şehir bursaymış bende bursadanım bugün prestije gittik 2 tane mal gördük sırada bekleyip gittiler siz miydiniz acabaa

heyttttttttt dalga geçme leynnn

arkadaşın fotolarını buraya koysamda photoshopçular onu fena yaparlar demi.ilk bundan başlasam olur mu sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

kredi kartının avantajı bak burası zaten başka bişeye yaramıyor

Alıntıları Göster
    kardeş herşeyde bir hayır vardır. internetten pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum ben. kız dolandırıcı da çıkabilirdi ya da beleşci. baksana sinema parasını nasıolsa sen ödersin diye yanına almadan gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Geri kalan her şey için Mastercard.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.