Şimdi Ara

KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NFSCarbon

kardeş herşeyde bir hayır vardır. internetten pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum ben. kız dolandırıcı da çıkabilirdi ya da beleşci. baksana sinema parasını nasıolsa sen ödersin diye yanına almadan gelmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: supremeFX

GELDİĞİNDE ONU SİNEMAYA GÖTÜRÜRSÜN

işte cevap bu
  • akşam bize gelecekti bide o var beeaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :(

50 ytl için 15000$ ha ? paranın satın alamayacağı şeyler vardır..

çocuk rezil olmuş 50 ytl yi düşündüğünü sanmıyorum şuan

arkadaşın seni mutlu sonla biten masaj salonlarına götürsün bence anca öyle telafi eder

• quote:

Orjinalden alıntı: supremeFX

GELDİĞİNDE ONU SİNEMAYA GÖTÜRÜRSÜN

sinema önemli değil akşamı nasıl çıkarıcak
  • Valla ben daraldım

Ama kızında amacı farklıymış kanımca 2-3 ay konuşmuşsunuz ne derece bilemem tabi ama sen tanımamışsın kızı
    Parayı herzaman erkek vermez ilk gün dahi olsa kibarlık için ben veririm kendiminkini demeliydi
  • yap.
  • benim için 1.planda akşam vardı,rezil olmayı da gözden çıkardım aslında da işte.. arkadaş gelsin onun ...........
  • off ya çok pis olmuş var ya kıza durumu anlat arkı döv 100 ytl al geri kalan 50 ytl ile kıza hediye al affetmesi için.
  • bnce affedilecek bi durum yok ki hem ne yaptın ki nie utanasın , asıl o parasız nie kalkıp gelmiş o utansın bu da bi bakış açısı...
  • valla bayan halimle bana bile dokundu yaf
  • Silahtan daha etkili.

KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :(
  • yok artık
    onun yaptığı hırsızlık onun gibi arkadaş olmaz
  • kıza durumu anlatırdım gerçekleriyle
    cebimde aslında para vardı evden kontrol etmeden çıkmışım arkadaşım almış falan filan derdim yani
    sonra da ama iyi ki de almış gitmiş baksana galiba senin benim paramda gözün vardı hemen çekip gittin anlatmamı bile dinlemedin falan derdim.
    sen nasıl rezil olduysan kızı da aynı şekilde laflarınla rezil etmeye çalış.
    seni neden bırakıp gittiğini öğrenmeye çalış.

bir kız eğer beni param için sevecekse asla ...
    parayla en kralını bulurum...
  • internet yeri geldimi cok iyi yeri geldimi cinayet kadar kötü oluyor arkadaslar msnden kiz ayarlanirmi ya
  • arkadaşının suçu var ama çok değil fazla yüklenme talihsizlik bu. kötü niyetle yapmamıştır sonuçta eğer fazla uzatırsan kendini haklı bulucak karşı gelecektir aranız bozulabilir şaka maka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

yok artık
    onun yaptığı hırsızlık onun gibi arkadaş olmaz

Arkadaş olmaz öyle kişiden
  • cuzdandan habersiz para alandan arkadas falan olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: mandella007

2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.ben bekliorum kızı işte kız bi geldi afet ama ne afet.1.75-76 civarı boy.at mı desen at,taş mı desen taş...sinemaya gidip akşam bizde takılalım die kararlaştırmıştık msnde.(ev arkadaşları memlekete gitti)sinema için tam bilet alıcaz sıra bize geldi,cüzdana bi baktım sadece 5 ytl kalmış cepte.benim ev arkadaşı memlekete gidecekti cüzdandan 50 milyonu bana sormadan almış anasını satayım.baktım işte para yok kızda bende de yok dedi tüm millete rezil olduk daha da kötüsü kıpkırmızı oldum kızın yanında.aradan 5 dakka geçti kız benim işim çıktı ben gidiorum demez mi.ne güsel akşam beraber takılacaktık bizde başbaşa.bu ev arkadaşına napayım sizce gelince.bu kadar adilik olmaz ama ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: chiculata-

cuzdandan habersiz para alandan arkadas falan olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: mandella007

2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.ben bekliorum kızı işte kız bi geldi afet ama ne afet.1.75-76 civarı boy.at mı desen at,taş mı desen taş...sinemaya gidip akşam bizde takılalım die kararlaştırmıştık msnde.(ev arkadaşları memlekete gitti)sinema için tam bilet alıcaz sıra bize geldi,cüzdana bi baktım sadece 5 ytl kalmış cepte.benim ev arkadaşı memlekete gidecekti cüzdandan 50 milyonu bana sormadan almış anasını satayım.baktım işte para yok kızda bende de yok dedi tüm millete rezil olduk daha da kötüsü kıpkırmızı oldum kızın yanında.aradan 5 dakka geçti kız benim işim çıktı ben gidiorum demez mi.ne güsel akşam beraber takılacaktık bizde başbaşa.bu ev arkadaşına napayım sizce gelince.bu kadar adilik olmaz ama ya.

haber vermeyi unutmuş olamaz mı? insanlık halidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: NFSCarbon

kardeş herşeyde bir hayır vardır. internetten pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum ben. kız dolandırıcı da çıkabilirdi ya da beleşci. baksana sinema parasını nasıolsa sen ödersin diye yanına almadan gelmiş.

o kadar da olsun. gece elemanda kalacağına göre biraz canı yanacak bırakta karşılığı bi sinema olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.